Bilgisayarım kitleniyor resetleniyor
Selamlar mayıs ayında sistem toplamıştım bu zamana kadar gözlemlediğim birkaç sorun var bazen kendiliğinden resetleniyor bazen de kilitlenip kalıyor görüntü var ama mouse klavye ses gidiyor. Resetlemekten başka bir seçenek olmuyor. BIOS'a girdim orada da bir süre sonra resetlendi. Bir sorunda Ethernet kablosuyla kullanıyorum bilgisayarı her açtığımda 1 dakika sonra algılıyor bir sorun mu bilmiyorum ama eklemek istedim. Son olarak BIOS güncellemesi aldığımdan beri hiç yapmadım yapmayı bilmediğimden denemek istemedim sorunu nasıl çözebilirim?
Sistem özellikleri: AMD Ryzen 7 9800x3D
ASUS ROG STRIX X870-A Gaming Wi-Fi AMD X870 soket AM5 DDR5 8000+
ASUS Prime GeForce RTX 5070 Ti 16 GB PRIME-RTX5070 TI-O16g GDDR7 OC Edition.
Lexar ares white RGB 32 GB (2x16 GB) 6400MHz CL32 DDR5 Gaming RAM.
Kingston KC3000 SKC3000D/2048
ASUS ROG STRIX 1000p 1000W 80+ Platinum full modüler Gaming Power Supply.
NZXT h series H9 Flow
Lian Li galahad II Trinity performance 360mm beyaz işlemci sıvı soğutucu.
5070 Ti Ryzen 7 9800X3D Sistem önerisi
Selamlar bi kaç gün içince sistem alacağım 5070 ti ve Ryzen 7 9800X3D karar verdim. Bunlara ek olarak diğer almam gereken parçaları önerir misiniz. Bütçe olarak 90'ı geçmek istemiyorum duruma bağlı bütçeyi biraz aşabilirim. Oyun için olacak.
Kablosuz Gaming Kulaklık Tavsiyesi
Selamlar bugün kablosuz gaming kulaklık almaya gidicem. Bütçe 5 6 bin tl arası. Sadece oyun değil dizi filmde çok izleyen birisiyim ses kalitesi o yüzden iyi bir şey olsun istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Bu sistem alınır mı?
Selamlar bu linkteki sistem hoşuma gitti fiyat olarak nasıl sizce almayı düşünüyorum
70 80 Bin Tl sistem tavsiyesi
Selamlar 75 80 bin tl arası sistem toplamak istiyorum. Ekran kartını 4070 Ti Super - İşlemci 7800x3d olarak düşünüyorum. Monitör olarakta 2k hem oyun için hemde dizi film izlerken görüntüsü performansı iyi bi model önerir misiniz. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
60 70 Bin Tl sistem önerisi
Selamlar 60 70 bin TL arası oyun oynamak için NVIDIA ekran kartlı bir sistem toplamayı düşünüyorum. Sistemin beni uzun süre götürmesini istiyorum önerilerinizi bekliyorum.
2000-2500 tl arası mekanik klavye önerisi
2000-2500 tl arası mekanik klavye alacağım bilek destekli ve sessiz olmasını istediğimden red swtich istiyorum önerilerinizi bekliyorum.
25 30 bin Tl arası televizyon öneri
Selamlar 55 inc 25 30 bin tl arası televizyon almayı düşünüyorum aklımda oled var fakat çabuk bozulduğunu söylüyorlar. Televizyonu futbol maçları izlemek için kullanıyorum bu fiyat aralığında alabileceğim en iyi televizyon hangisi olur?
Vatandan aldığım hazır sistemde sıkıntı yaşıyorum
|
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 38
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 220)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
2 Yanıt
0