Arkadaşlar bitirme tezi olarak bir smps yapacagım. 500watt güç üreten 5V(10A), 12V(8A) ve 0V-30V ayarlı(10 A) çıkışa sahip kısa devre korumalı ve 7 segment dijital göstergeli(her kaynak için ayrı) bir kaynak olacak. Elinizde Anahtarlamalı güç kaynagı için şema veya şema bulacağım site linkleri varsa çok işime yarayabilir.
ancak biraz mecburiyetten (asıl bitirme alacağım hoca okuldan ayrıldı) aldığım bu tez hakkında pek bilgim yok. Anahtarlamalı güç kaynagı için şema veya şema bulacağım site linkleri varsa çok işime yarayabilir, yardımcı olursanız sevinirim. karaköy ve yazıcıoğlunda devreyi yaptırmak için bayağı dolandım ama yazıcıoğlundaki bir yer dışında yapabilirim diyen çıkmadı.o da bugün itibariyle su koyuverdi. eğer yapabilecek bir arkadaş varsa anlaşacağımız bir ücret karşılığında yaptırmak isterim devreyi. ilgilenen arkadaşlardan yardım haber bekliyorum. yardımcı olabilecekseniz veya en azından kimin yardımcı olabilecegini biliyorsanız:) haberdar ederseniz sevinirim. iletişim için: msn/mail : alcak_kofte@hotmail.com cep telefonu için pm atın lütfen.
alcak_kofte
16 Aralık 2006 14:21:41
Arkadaşlar bitirme tezi olarak bir smps yapacagım. 500watt güç üreten 5V(10A), 12V(8A) ve 0V-30V ayarlı(10 A) çıkışa sahip kısa devre korumalı ve 7 segment dijital göstergeli(her kaynak için ayrı) bir kaynak olacak. ancak biraz mecburiyetten (asıl bitirme alacağım hoca okuldan ayrıldı) aldığım bu tez hakkında pek bilgim yok. smps hakkında türkçe/ingilizce kaynak ve devre tasarımları varsa elinizde, yardımcı olursanız sevinirim. karaköy ve yazıcıoğlunda devreyi yaptırmak için bayağı dolandım ama yazıcıoğlundaki bir yer dışında yapabilirim diyen çıkmadı. eğer yapabilecek bir arkadaş varsa anlaşacağımız bir ücret karşılığında yaptırmak isterim devreyi. ilgilenen arkadaşlardan yardım haber bekliyorum. yardımcı olabilecekseniz veya en azından kimin yardımcı olabilecegini biliyorsanız:) haberdar ederseniz sevinirim. iletişim için: msn/mail : alcak_kofte@hotmail.com cep telefonu için pm atın lütfen.
aynı konuyu ikinci defa açıyorsun. yardımcı olacak olan arkadaşlar eski topiğinde de yardımcı olabilirler!!!
"karaköy ve yazıcıoğlunda devreyi yaptırmak için bayağı dolandım ama yazıcıoğlundaki bir yer dışında yapabilirim diyen çıkmadı.o da bugün itibariyle su koyuverdi."
tekrar yazma sebebim bu, şu an yaptıırabileceğim kimse yok bunu belirtmek için tekrar açtıım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme