Bildirim
500TL' ye KADAR FULL HD TAVSİYE
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Sony ben bulamadım ama Panasonic aldım kullanıyorum harika, bir araştırıp deneyiniz, beğeneceksiniz.
http://www.istanbulbilisim.com.tr/hx-dc1-gri-panasonic-video-kamera-en-ucuz-fiyatlari-kampanyalar,32482.html
http://www.hepsiburada.com/Liste/panasonic-hx-dc10-eg-k-3lcd-16mp-full-hd-video-kamera/productDetails.aspx?productId=ft130743&categoryId=17076
-
Panasonic' in bu modelinin Full HD olduğuna emin misiniz?
Ürün açıklamasında "Kayıt tipi = High Definition HD" ibaresi var. -
hdr-cx190e var en ucuzu fiyatı 650 den başlıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa
Panasonic' in bu modelinin Full HD olduğuna emin misiniz?
Ürün açıklamasında "Kayıt tipi = High Definition HD" ibaresi var.
Evet, çekiyorum LED samsung TV de izliyorum.
Dark media playerimde izliyorum 1920X1080P yazıyor.
Vede görüntü mükemmel, bizde almadan haftalarca araştırdık, denedik media markta çekimler yaptık bilgisayara attık baktık bu fiyata bu cihaz süper. -
Yalnız görüntüyü MP4 çekiyor, sesde MPEG AAC.
Son zamanlarda Torrentden indirdigim filmler dikkat etmesemde MP4 oluyor şuna dikkat ettimki MP4 formatı harika netlikte, sizlerde eğer gözünüzle görür test ederseniz bir fikre sahip olursunuz bunlar zevk işi ben beğenirim siz beğenmeyebilirsiniz. -
Panasonic HX-DC10
bu modelin fotoğraf performansı nasıl dostum.
ben bu konuya çok yabancıyım. dijital kompakt foto makinem bile yok. almışken ikisi bir arada olsun istiyorum. ayrı ayrı almaktansa yedek pil alırım daha mantıklı olur diye düşünüyorum
yardım ederseniz memnun olurum -
Full hd çok şart değil. 720p kaliteli çekim size fazlasıyla yeter. Zaten bilimsel olarak da isbatlandı 1080p- 720p farkını insan gözü ancak 47 inch ekrandan daha büyük ekranlarda algılayabiliyor o da dikkatle bakınca tabii.
Sony en iyisi değildir görüntü kalitesi bakımından özellikle fiyat/performans kriteri de dikkate alındığında. -
quote:
Orijinalden alıntı: Yilmaz07
Full hd çok şart değil.720p kaliteli çekim size fazlasıyla yeter. Zaten bilimsel olarak da isbatlandı 1080p- 720p farkını insan gözü ancak 47 inch ekrandan daha büyük ekranlarda algılayabiliyor o da dikkatle bakınca tabii.
Sony en iyisi değildir görüntü kalitesi bakımından özellikle fiyat/performans kriteri de dikkate alındığında.
yani dostum önerin nedir ?? -
Sanyo'nun 720p cihazları var. Mediamarkt'ta 199, 299 tl gibi fiyatlarla satılıyordu. Görüntü kaliteleri iyi imiş. Bir de Samsung'un benzer fiyata Teknosa'da satılan 720p hd modeli var. Onu da araştırabilirsiniz. -
ikinci el temiz sony hx5 al 17mb avchd kayıt var işini görür -
ümraniye carrefourda sony cx190 499 tl kaçırmayın bu fiyata projEktörlü modelde pj200 ise 899 lira -
bu devırde adama sd kamera aldıracaksınız bravo valla
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
dostum full hd ve en az 60 gb hdd li bir kamera almalısın. sd yı falan dusunme. full he dusunuyorsan muhakkak en az 60 gb hdd lı bıor kamera almalısın cunku full hd cekımlere kart dayandıramazsın.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Primobolo
dostum full hd ve en az 60 gb hdd li bir kamera almalısın. sd yı falan dusunme. full he dusunuyorsan muhakkak en az 60 gb hdd lı bıor kamera almalısın cunku full hd cekımlere kart dayandıramazsın.
Kesinlikle. Kart ile kamerayı aldığınız güne lanet okursunuz. -
http://www.sonybizde.com/Sony-HDR-CX190E-Full-HD-Video-Kamera,PR-400.html
Sony HDR-CX190 : 619 TL
Sony Center' dan Eurasia Garantili
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X