Şimdi Ara

5000tl oyun bilgisayarı. monster vs msi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar selamlar. elimde 5000tl nakit var. bi laptop almayı düşünüyorum. oyun ağırlıklı kullanacağım. ayrıca mimarlık okuyorum. o kısımda da işimi görmesi gerekmekte. genel olarak msi bilgisayarları araştırdım. ama monsterin de fiyatı uygun baya. sizce MONSTER® Q47MS-16F40 alınabilir mi? yada msi nin yaklaşık olarak önerebileceğiniz bir modeli. az biraz daha ekleyip MONSTER® Q47MS-17634 17.3" te düşünebilirim. ama monster de şikayet duydum bu zaman kadar bayağı. hemen teslim olması tekrar düşünmeme neden oldu. arada ne gibi farklar olur? msi yerine monster tercih edersem ne tür sıkıntılar yaşarım?

cevaplar için şimdiden teşekkürler.

• arkadaşlar bi yardımcı olursanız yarın almayı düşünüyorum.
  • hagi10best kullanıcısına yanıt
    hocam aslında büyük ekran çok daha iyi olacaktır okuduğunuz bölüm itibariyle de. 16F40 modeline mSata ssdleri ekleyince 17634le aralarında kasadan kaynaklı sadece 150 tl kalıyor eğer normal 240lık ssdyi eklerseniz de 250 tl fark oluyor bu seferde. 16F40 modeli için kullanıcı bölümüne bakın derim;http://forum.donanimhaber.com/m_80106956/mpage_2//tm.htm#86532322 Dolar fırlayınca fiyatlar uçtu haliyle Asus veya Msi önermek çok daha zor. Ancak Msi GS70 alabilirsiniz düşündüğünüz fiyatlarda ama o da bunların performansını veremez oyunlarda. Veya 780m performansına yakın performans veren 8970m ekran kartlı bu modele de bir bakın;http://www.monsternotebook.com.tr/customize/customize.aspx?id=458441&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR#.UtXl-55_tRI

• quote:

Orijinalden alıntı: aqua07

hocam aslında büyük ekran çok daha iyi olacaktır okuduğunuz bölüm itibariyle de. 16F40 modeline mSata ssdleri ekleyince 17634le aralarında kasadan kaynaklı sadece 150 tl kalıyor eğer normal 240lık ssdyi eklerseniz de 250 tl fark oluyor bu seferde. 16F40 modeli için kullanıcı bölümüne bakın derim;http://forum.donanimhaber.com/m_80106956/mpage_2//tm.htm#86532322 Dolar fırlayınca fiyatlar uçtu haliyle Asus veya Msi önermek çok daha zor. Ancak Msi GS70 alabilirsiniz düşündüğünüz fiyatlarda ama o da bunların performansını veremez oyunlarda. Veya 780m performansına yakın performans veren 8970m ekran kartlı bu modele de bir bakın;http://www.monsternotebook.com.tr/customize/customize.aspx?id=458441&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR#.UtXl-55_tRI

kapıda ödemeli olarak MONSTER® Q47MS-17634 17.3" sipariş verdim bakalım. yarın kargoya verirlerse bir kaç güne elimde olur diye umuyorum. inşallah bir sıkıntı yaşamadan kullanırım bilgisayarı. aklıma takılan tek sorun şimdilik win 7 mi 8 mi kursam? win 8 kullanmadım daha önce. o konuda sıkıntı yaşamam ama bolca yazılım sorunu olduğu söyleniyor. elimde de win7 var. bi eksiklik hissetirmezse win 7 önceliğim olacak.

Umarım sorunsuz kullanırsınız hocam. Belki biliyorsunuzdur ama yine de söyleyem 15 gün koşulsuz iade hakkınızın olduğunu. Ben de ilk başta windows 8den çekinmiştim ama alışıyorsunuz özellikle de ssd'nin tam performansını onda görüyorsunuz. Oyunlarla ilgili birkaç problem olmuştu ama internetten araştırdım ve onları da çözdüm. Ama 8.1 içinse biraz daha beklemek gerek. Windows 7'ye de alışmışken ve sorunsuz kullanıyorken tercih etmek tabi daha mantıklı. Win7 driverları kutuda gelmeyebilir ama sitesinde mevcut oradan da indirebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Umarım sorunsuz kullanırsınız hocam. Belki biliyorsunuzdur ama yine de söyleyem 15 gün koşulsuz iade hakkınızın olduğunu. Ben de ilk başta windows 8den çekinmiştim ama alışıyorsunuz özellikle de ssd'nin tam performansını onda görüyorsunuz. Oyunlarla ilgili birkaç problem olmuştu ama internetten araştırdım ve onları da çözdüm. Ama 8.1 içinse biraz daha beklemek gerek. Windows 7'ye de alışmışken ve sorunsuz kullanıyorken tercih etmek tabi daha mantıklı. Win7 driverları kutuda gelmeyebilir ama sitesinde mevcut oradan da indirebilirsiniz

Alışmak değil de driverlarda hatalar olduğunu duydum win8 de. Win7 nin de bir eksiklik hisettirmeyecegini düşünerek yönde karar kalmıştım. Win8 de yukleyebilirim aslinda. Demin aradilar Monsterdan. Sipariş teyit amacıyla. Hazir aramisken bir kac soru sorayim dedim. Epey ilgilendiler. Umarim bir sorun yasamadan kullanirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hagi10best

arkadaşlar selamlar. elimde 5000tl nakit var. bi laptop almayı düşünüyorum. oyun ağırlıklı kullanacağım. ayrıca mimarlık okuyorum. o kısımda da işimi görmesi gerekmekte. genel olarak msi bilgisayarları araştırdım. ama monsterin de fiyatı uygun baya. sizce MONSTER® Q47MS-16F40 alınabilir mi? yada msi nin yaklaşık olarak önerebileceğiniz bir modeli. az biraz daha ekleyip MONSTER® Q47MS-17634 17.3" te düşünebilirim. ama monster de şikayet duydum bu zaman kadar bayağı. hemen teslim olması tekrar düşünmeme neden oldu. arada ne gibi farklar olur? msi yerine monster tercih edersem ne tür sıkıntılar yaşarım?

ince yapısı ve performansı ile işinizi bir haylı görür bu model ssd desteği ile

http://www.notebookadresi.com/msi_gs70_stealth_20d-060tr_notebook

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2500 tlye render pc önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    umarım hocam. Bunlar yeni nesil MS serisi ve daha gelişinde windows 8 uyumlu geldiler o yüzden bu konuda herhangi bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Aksine windows 7 driverları çıkana kadar insanlar win7 yüklemeyi denediler ama onlar tam çalışmadı çünkü driverları yoktu dolayısıyla cihazın özellikleri düzgün çalışmıyordu. Şimdi win7 için de çıkmış o yüzden rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ama dediğim gibi herhangi bir program veya oyun windows 8'de sorun yaşayabiliyor. Çözümü internette olabilir de olmayabilir de. Win7'de bir eksiklik hissettireceğini ben de düşünmüyorum o yüzden rahatlıkla devam edebilirsiniz onla da.
  • quote:

umarım hocam. Bunlar yeni nesil MS serisi ve daha gelişinde windows 8 uyumlu geldiler o yüzden bu konuda herhangi bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Aksine windows 7 driverları çıkana kadar insanlar win7 yüklemeyi denediler ama onlar tam çalışmadı çünkü driverları yoktu dolayısıyla cihazın özellikleri düzgün çalışmıyordu. Şimdi win7 için de çıkmış o yüzden rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ama dediğim gibi herhangi bir program veya oyun windows 8'de sorun yaşayabiliyor. Çözümü internette olabilir de olmayabilir de. Win7'de bir eksiklik hissettireceğini ben de düşünmüyorum o yüzden rahatlıkla devam edebilirsiniz onla da.

çok sağolun hocam. 64 bit win 8 arıyordum ben de. elimdeki win7 yi kurarım direk. win7 den memnunum çünkü. bir süre sonra lazım olursa win8e geçerim.

• O paralara direk Alienware bakardım ben olsam, Türkiyede direk satıcı yok, satanların fiyatları çok fahiş ama MSI Monster falan hikaye yanında :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: dataman

O paralara direk Alienware bakardım ben olsam, Türkiyede direk satıcı yok, satanların fiyatları çok fahiş ama MSI Monster falan hikaye yanında :D

hepsini araştırdım zaten. alienware düşünmememin nedenini de siz söylemişsiniz
  • https://www.amerikadaniste.com/ gibi direk amerikadan sipariş edilen ürünleri kargo ve hizmet bedeli ile gönderen firmalar var, güvenilirliği konusunu tam bilmiyorum
    Bir de tabi Türkçe klavye sıkıntısı var, yeni Alienware r5 serisinin Türkçe klavyesi hiçbir serviste yok
    Ama yine de parasını hak eder
  • quote:

arkadaşlar selamlar. elimde 5000tl nakit var. bi laptop almayı düşünüyorum. oyun ağırlıklı kullanacağım. ayrıca mimarlık okuyorum. o kısımda da işimi görmesi gerekmekte. genel olarak msi bilgisayarları araştırdım. ama monsterin de fiyatı uygun baya. sizce MONSTER® Q47MS-16F40 alınabilir mi? yada msi nin yaklaşık olarak önerebileceğiniz bir modeli. az biraz daha ekleyip MONSTER® Q47MS-17634 17.3" te düşünebilirim. ama monster de şikayet duydum bu zaman kadar bayağı. hemen teslim olması tekrar düşünmeme neden oldu. arada ne gibi farklar olur? msi yerine monster tercih edersem ne tür sıkıntılar yaşarım?

ürün eline ulaşınca kullandıktan sonra msj atabilirmisin düşüncelerini çünkü bnde de 5-5.5bin lira var ayrica oyun ağırlıklı kullanmayi düsünüyorum ve mimarlık okuyorum o yüzden isimi görücek birsey istiyorum ama bi türlü karar veremedim msi mı monster mı senin laptop gelesiye bn sipariş veririm ama hiç olmazsa karşılaştırma yaparim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elleys

quote:

ürün eline ulaşınca kullandıktan sonra msj atabilirmisin düşüncelerini çünkü bnde de 5-5.5bin lira var ayrica oyun ağırlıklı kullanmayi düsünüyorum ve mimarlık okuyorum o yüzden isimi görücek birsey istiyorum ama bi türlü karar veremedim msi mı monster mı senin laptop gelesiye bn sipariş veririm ama hiç olmazsa karşılaştırma yaparim.

tabi dostum. siparişi gece verdim. sabah arayıp teyit ettiler işte. bugün kargoya veririz 48 saat içerisinde elinizde olur dediler. alınca pm atarım size.

• quote:

quote:

quote:

tabi dostum. siparişi gece verdim. sabah arayıp teyit ettiler işte. bugün kargoya veririz 48 saat içerisinde elinizde olur dediler. alınca pm atarım size.

cok saol ins memnun olursun. bnde karar veremedim. senin siparis ettigin modeli sevdim ama hala monster dan emin olamadim. daha önce insanlar cok sorun yaşamıs simdi düzeldi diyorlar ama. su an icin 2model arasinda kaldim fiyat farkı benim icin cok önemli degil ama bi arkadasim gerek yok bi laptop a o kadar para vermeye diyor onla konusmasam suan direk msi gt70http://www.pcdepo.com/msi-nb-gt70-superr-2od-453tr-notebook-urun10787.html alıcam ama bi yandanda senin siparis ettigin model var MONSTER® Q47MS-16F40 . İlk başta anlam veremedim fiyat farkına sonra detaylı bakınca gördüm msi da + olarak win8 var ve blu-ray var normalde düsünmez monster alirdim cünkü blu-ray o kadar da gerekli degil ki yayginda degil ayrica win 7 kurarim hem 8i bilmiyorum 600 lira daha az veririm ama bi yandan da monster dan sıkıntı yaşarmıyım diyorum ve msi ın renkli klavyesi beni aşırı cezbediyor 2senedir hastasi oldugumu düsünürsek msi yerine monster almak istemiyorum cok kararsiz kaldim :S

• quote:

quote:

quote:

quote:

cok saol ins memnun olursun. bnde karar veremedim. senin siparis ettigin modeli sevdim ama hala monster dan emin olamadim. daha önce insanlar cok sorun yaşamıs simdi düzeldi diyorlar ama. su an icin 2model arasinda kaldim fiyat farkı benim icin cok önemli degil ama bi arkadasim gerek yok bi laptop a o kadar para vermeye diyor onla konusmasam suan direk msi gt70http://www.pcdepo.com/msi-nb-gt70-superr-2od-453tr-notebook-urun10787.html alıcam ama bi yandanda senin siparis ettigin model var MONSTER® Q47MS-16F40 . İlk başta anlam veremedim fiyat farkına sonra detaylı bakınca gördüm msi da + olarak win8 var ve blu-ray var normalde düsünmez monster alirdim cünkü blu-ray o kadar da gerekli degil ki yayginda degil ayrica win 7 kurarim hem 8i bilmiyorum 600 lira daha az veririm ama bi yandan da monster dan sıkıntı yaşarmıyım diyorum ve msi ın renkli klavyesi beni aşırı cezbediyor 2senedir hastasi oldugumu düsünürsek msi yerine monster almak istemiyorum cok kararsiz kaldim :S

benim yaşadığım kararsızlıkların birebir aynısını yaşamışsın. win7 kuracağım ben de. işletim sistemine o kadar fark vermek istemiyorum. ayrıca blu ray disk görmedim bile bu zamana kadar. kullanacağımı da pek düşünmüyorum. monster msi ile aynı kasayı kullanıyor. ayrıca donanımlarının değiştirilebilir olması konusunu ilgimi çekti. bakalım bekliyorum işte. inşallah bir sorun yaşamadan kullanırım.

• zaten bugün senin actigin konuyu görünce sasirdim bu kadarida olmaz dedim :D tamamen ayni seyleri düsünüyoruz ve ayni zamanda almaya karar verdik ve mimarlık okuyoruz :D bu arada hangi üniversiteydi bn izmir ekonomideyim bizi öldürüyorlar burda. Neyse ben biraz daha monster ı araştırayim ama büyük ihtimalle msi alıcam 2senedir almak istiyordum ama hep aksilik cıktı para olmadı fln alamadim o yüzden icimde kaldi msi. ben karar verince ve elime ulasınca haber ederim ki snn icin söyle bir durum var memnun olmazsan iade edebilirsin 15gün icinde. Bi arkadasim daha önce monster almisti sonra cok para verdim gereksiz daha düsük birsey isimi görür diye geri verdi yazin msi aldi aklımda öyle birseyde var monster alirim beyenmezsem geri gönderir msi alirim diyorum
  • quote:

zaten bugün senin actigin konuyu görünce sasirdim bu kadarida olmaz dedim :D tamamen ayni seyleri düsünüyoruz ve ayni zamanda almaya karar verdik ve mimarlık okuyoruz :D bu arada hangi üniversiteydi bn izmir ekonomideyim bizi öldürüyorlar burda. Neyse ben biraz daha monster ı araştırayim ama büyük ihtimalle msi alıcam 2senedir almak istiyordum ama hep aksilik cıktı para olmadı fln alamadim o yüzden icimde kaldi msi. ben karar verince ve elime ulasınca haber ederim ki snn icin söyle bir durum var memnun olmazsan iade edebilirsin 15gün icinde. Bi arkadasim daha önce monster almisti sonra cok para verdim gereksiz daha düsük birsey isimi görür diye geri verdi yazin msi aldi aklımda öyle birseyde var monster alirim beyenmezsem geri gönderir msi alirim diyorum

Ben de 2 yıldır almayi dusunuyordum msi ile monster arasinda kalip msi e yonelmistim ama son anda karar verdim monstere. Kayseri nny de okuyorum ben de. Merak etme bizi de fena yoruyorlar. Bilgisayari kargoya verdiler mi bilmiyorum. Verdilerse ve yarin gelirse inceledikten sonra mesaj atarim sana.

Oyun içinse Msı derim bunuda almanı öneririm.

http://www.nasabilgisayar.com/MSI-GS70-2OD-060TR-CI7-4700HQ-16GB-2X128SSD1TB-2GB-W8-173,PR-4655334.html
  • Dostum bende an itibariyle msi sipariş ettim 2si arasinda karar veremedim aynı neredeyse herkeste nört yorum veriyor delirdim gittim aldim bozuk para yazı tura attim msi geldi msi sipariş ettim bende (= Artık gelince inceledikten sonra msj atarim. Bu arada snnki ne durumda geldimi yada kargo yoldami takip ediyorsundur kargo takip no verdilerse
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.