Şimdi Ara

5000 tl ye alınabilecek en iyi motorsiklet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
5.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • üstadlar vitesli hiç kullanmadım ancak artık öğrenmek istiyorum
    naked yada cross enduro tarzı güçlü motor önerebilir misiniz ? 5000 5500 civarı ?
    bu paraya ne olur bilemem ama en kalitelisi hangisidir tartışalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AE727383A -- 17 Kasım 2013; 19:36:09 >

• mondial 150 max cross motor falan buldum iyi midir acaba

• Alabileceğin en iyi motor kawasaki er-5.
  • quote:

Orijinalden alıntı: southbeachFL

üstadlar vitesli hiç kullanmadım ancak artık öğrenmek istiyorum
    naked tarzı güçlü motor önerebilir misiniz ? 5000 5500 civarı ?

Vitesli motor kullanmadın ama güçlü bir motorda öğrenmek istiyorsun.

Kardeş o paraya son model ybr - cbf - apache alabilirsin. Bu motorlar hem sağlam hemde sorunsuzdur. Senin alıcağın güçlü motor en ufak arızada başına iş açar.

• valla kanuni phantom diye bir motor var sıfırı 5.000tl. tabi bir japon kalitesini vermez ama güzel bir motor gibi duruyor eğer 1-2 sene takılcam paslıcam diyosan olur bu. naked dediğin için bunu önerdim o fiyata. yoksa cbf ya da ybr hem daha ucuz hem daha kaliteli tabi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yamaha ybr 125 yada tvs apache rtr 150 alabilirsin sıfır olarak
  • birolbey B kullanıcısına yanıt
    tipi hoşuma gitti de nasıldır acaba
  • kawasaki er-5 ne olduğu belli bir motordur tavsiye ederim.

Biraz risk alıp(çinli ve yeni bir motor) performans istiyorsan'da Calibre 250 bak derim 600lük gibi görünüyor ve hızlı bir motor.
  • hocam şuan pcx bakıyorum kararsız kaldım çok
  • quote:

hocam şuan pcx bakıyorum kararsız kaldım çok

Hocam kararsız olduğun belli gidip bir skuter'e okadar para verilmez cross ile ss arasında git ama skuter ile naked,ss arasında gidilmez :)

Hocam sen al bir er-5 kullan 2-3 sene hiçbir sıkıntı çıkarmaz satarsın sonra. (10 senede çıkarmaz bence)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawgiray -- 18 Kasım 2013; 1:13:12 >
  • quote:

tipi hoşuma gitti de nasıldır acaba

geçen gün çiğli kipada gördüm yakından, gerçekten sokak motoru gibi kaslı bir naked motor. görünüşü resimlerde oldugundan daha güzelmiş yani. teknik olarak çok bilgim yok biraz araştırmanı tavsiye ederim fena değil gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Motorcycle

quote:

Hocam kararsız olduğun belli gidip bir skuter'e okadar para verilmez cross ile ss arasında git ama skuter ile naked,ss arasında gidilmez :)

Hocam sen al bir er-5 kullan 2-3 sene hiçbir sıkıntı çıkarmaz satarsın sonra. (10 senede çıkarmaz bence)

hocam biliyorumda tecrübesiz biri olarak 0 motor alma içgüdülerim kabardı paramı sağlam yere yatırmak istiyorum
  • aynı durumdayım motorumu sattım, ss tipi bir motor arıyorum, olmadı yine bir calibremi alsam, napsam bilemedim.
  • yuki izci
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Motorcycle

quote:

hocam biliyorumda tecrübesiz biri olarak 0 motor alma içgüdülerim kabardı paramı sağlam yere yatırmak istiyorum

Sıfır tabii herzaman iyidir ama ozaman bütçene göre birşeyler yap çinliden başka Apache RTR 150 alabilirsin iyi motordur.

Üste phantom önerilmiş sakın bulaşma.. 2.elleri 2500-3000'e düştü çöp bir motor görünüş olarak 600cc ama 125 cc kadar performans veriyor kendisi.

Mondial Drift,Salcano Wolf çinli ve düşük cc düşünüyorsan gönül rahatlığı ile al çinlide olsa bilindik motorlardır sıkıntısız.

Düşük cc alayımda 1 sene kullanıp aldığım fiyata yakın satayım diyorsan Honda CB125E öneririm.

250 cc diyorsan illada yuki spitzer ve bumoto calibre 250 kullanan arkadaşlarada bir danış menmun olanlar var (özellikle calibre 250 bir bak derim)

• quote:

üstadlar vitesli hiç kullanmadım ancak artık öğrenmek istiyorum
    naked yada cross enduro tarzı güçlü motor önerebilir misiniz ? 5000 5500 civarı ?

Hayatında hiç vitesli kullanmadıysan güçlü motorlardan başlarsan kendini kaptırısın . Ben vitesli motor surmeyo bu motordan öğrendim

Kuba çita 125

5000 tl ye alınabilecek en iyi motorsiklet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mondial Mr 150 Vulture'yi öneririm. Sıfır alırsan başını ağrıtmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış yönlendirmeyelim paranın 5000 tl ise 3000 tl motora geriside masraflarına gider. insafsız gibi görünsede acemi için gerekli .
    gerekli koruma ekipmanları , ehliyeti , güvenli sürüş eğitimi , moto alırken ruhsat sıfır ise plaka işlemleri , 2 else bakımı gerekliyse lastik değişimi bilmem anlatabildimmi ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.