Şimdi Ara

5000 lira civarı alınacak en iyi 50 cc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 5000 lira civarı alınacak en iyi 50 cc hangisi acaba ? Teşekkürler.

• Kisbee 50 (arkadaşım kullanmıştı çok memnundu)
    RKS rico
    Orbit II 50 (125 cc olanını kullandım, belirli bir kalitesi var.)
  • Yuki Gusto önerebilirim. Babamda var kullanıyor. Şehir içi ideal motor. Diğer motorlara göre ne büyük artısı devir göstergesi var ve biraz daha atik. 100cc bloğu var. İçine silindir paketi attırıp yükseltebiliyorsunuz ve ruhsatla vs uğraşmıyorsunuz bunu yaparken. Parça fiyatları uygun, parçası bakkalda bile bulunabilir cinsten. Çoğu cub motorla uyumlu.
  • Soğukta rahat marş alıyor mu hocam? Otomatiği var mı ayrıca?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuhHekimi

Soğukta rahat marş alıyor mu hocam? Otomatiği var mı ayrıca?
    Bu soru bana mıydı? Öyle olduğunu varsayıp cevap veriyorum;

Motor Isparta'da duruyor. Bizim şehir içinde kullanıyoruz büyük tur motorumuz yerine. Şuanda hava 0 derece civarlarında ve tek marşta alıyor. Sıkıntı yok. Zaten çalışmasa bilejikleyi çeker çalıştırabilirsiniz.
    Otomatik vites değil. Yarı otomatik. Sadece vites düşürüp arttırıyorsunuz. Debriyaj meselesini kendisi ayarlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.Miura

Bu soru bana mıydı? Öyle olduğunu varsayıp cevap veriyorum;

Motor Isparta'da duruyor. Bizim şehir içinde kullanıyoruz büyük tur motorumuz yerine. Şuanda hava 0 derece civarlarında ve tek marşta alıyor. Sıkıntı yok. Zaten çalışmasa bilejikleyi çeker çalıştırabilirsiniz.
    Otomatik vites değil. Yarı otomatik. Sadece vites düşürüp arttırıyorsunuz. Debriyaj meselesini kendisi ayarlıyor.

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim, İstanbul şehir içi ulaşım ve yakın mesafedeki işime gidip gelme amaçlı düşünüyorum.

• Facebook 50cc grubundan fikir alabilirsiniz, o fiyata sıfır 50cc pek yok artık açıkçası, mondial revival-falcon soft-altai uma-motoran allegro benim aklıma gelenler(cupları çok bilmiyorum scooter olanlar). Peugeot Kisbee veya yamaha neos çinlilere göre daha ömürlü ama 50cc motora da 10bin falan vermek tartışılır. İkisinin arası f/p tayvan malı sym orbit tavsiye ediliyor sıfırı 8 bin civarıydı belki temiz ikinci el bulunabilir 6 bine.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Altai Uma 50cc alacağım 1-2 haftaya enjeksiyonlu motoru var arkada çift amörtisör tipi de diğerlerine göre cüsseli. bakalım göreceğiz.
  • sorunuzdan almaya karar verdiniz ve model bakıyorsunuz anlıyorum, bende yuki enzo var, motor olarak memnunun sıfırı 6.300 TL gibi peşin fiyat olarak

enjeksiyonlu olarak kanuni trodon var,

kısa mesafe e5 e çıkmadan kullanılır,

size tavsiyem burada yazılanlarfı cebinize koyup gidip 2. el satanlardan çevrenizde bakın, bir tur atın... sonra karar verin, bizim zevkimiz ve kullanım şeklimiz size uymaz soınra pişman olur satarsınız....
  • Motolüks Afrika king derim.ben aldım 125 kit taktım gayet güzel çekiyor.yakıtı da az,konforuda iyi.tipi de yakışıklı,kaporta aksamları da kaliteli gözüküyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.