Şimdi Ara

5000-7500 lira arası motor tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

aklımda çinli cross almak var boyumdan dolayı fakat aklımda 250lik çinli cruiserlarda kalmıyor da değil.

2-3 yıl kullanıp kardeşime bırakacağım motoru o yüzden japona pek ihtiyacım yok. kafamda zaten yamaha wr250r ya da cruiser olarak gv300 ya da yurtdışında olursam paraya kıyıp triumph scrambler falan almak var. o yüzden şimdilik ihtiyaçlarımı görecek bir motorsiklet arıyorum.,

teşekkürler.

• Zaten Çinli Endurolar 2Yıl sonrasında full arıza..
    1.88 Uzun bir boy sayıldığı için mi enduro düşündünüz
    2.10 Arkadaşım var cbf 150 kullanıyor.diz kapakları koruma demirine geliyor.
    Xmaxe oturunca direksiyon diz kapaklarına çarptığından dönemiyor.
    1.88Normal Bende 1.83 üm her motora sığıyorum.
    Bende mt 07 ve Cbf 150 var.Mt yi bir kaç ay önce sattım ikisindede rahatım.
    Bence çinli enduro buluşılacak aletler değil 2.el piyasasıda ölü bare 2.el alın.
    Hyosunguda bilemiyorum memnun arkadaşlar varda. v motor arkada silindir hoş değil.
    Hyolarda kronik arka silindir soğumuyor daha erken bozuluyor.uzun vadeli hoş değil.
    İlk motorunuz mu olacak bilemiyorum ancak.

Adam gibi Japon alın hocam.
    7.5liraya gayet güzel motorlar var.Tasarımı kötü olup şehir içi işlevselliği hat safhada dünya kadar motor var.

• bajaj avenger önerecektim boyunuz bayagı uzun bajaj pulsar 200 ns olabilir ,aklınızda olsun derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakan123123

Zaten Çinli Endurolar 2Yıl sonrasında full arıza..
    1.88 Uzun bir boy sayıldığı için mi enduro düşündünüz
    2.10 Arkadaşım var cbf 150 kullanıyor.diz kapakları koruma demirine geliyor.
    Xmaxe oturunca direksiyon diz kapaklarına çarptığından dönemiyor.
    1.88Normal Bende 1.83 üm her motora sığıyorum.
    Bende mt 07 ve Cbf 150 var.Mt yi bir kaç ay önce sattım ikisindede rahatım.
    Bence çinli enduro buluşılacak aletler değil 2.el piyasasıda ölü bare 2.el alın.
    Hyosunguda bilemiyorum memnun arkadaşlar varda. v motor arkada silindir hoş değil.
    Hyolarda kronik arka silindir soğumuyor daha erken bozuluyor.uzun vadeli hoş değil.
    İlk motorunuz mu olacak bilemiyorum ancak.

Adam gibi Japon alın hocam.
    7.5liraya gayet güzel motorlar var.Tasarımı kötü olup şehir içi işlevselliği hat safhada dünya kadar motor var.

bacak boyum uzun. ben kendimi uzun boylu görmüyorum 1.88 olarak fakat denediğim birçok motorsiklette tam konfor alamadım. hyosung gv250 mesela. Cross olarak mondialin motorları çok kısa geliyor, dik oturamıyorum. Zaten biraz araştırınca konforlu sürüş için bacak inçi ve boyunu yazıp bakabileceğin siteler mevcut. Dünya genelinde birçok motorsiklet 175-185 arası için üretiliyor. o sebeple yani. rahat edemiyorum küçük motorların üzerinde. bacaklarım ağrıyor bazen karıncalaşıyor, 30dk da bir ayağa kalkıp şöyle bi esnemem birkaç dakika dinlenmem gerekiyor. crosslarda o olay yok, dik oturduğum için ve selesi yüksek olduğu için daha rahat ediyorum.

• Yinede hocam o paralar ayirabiliyorken cinli almak olmaz.
    Daha 1hafta once 8.5a biri crf 250 sini veriyordu,
    Facebook crf grubundan.oyle bir sey bakin en azindan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.