Şimdi Ara

500 ytl ye alabileceğim en iyi mp3 player

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
0
Favori
19.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar 500 ytl den az olsun çok olmasın bir mp3 player alacaz. Ne tavsiye edersiniz. En iyi performansı hangi marka ve den alabilirim. :Fikirlerinizi bekliyorum...

• A-3000
  • Hocam kusura bakmayın bu konuda pek cahilim bana marka ve belirtirseniz araştırmam daha kolay olacaktır...
  • Sony NW-A3000 20 gb hafıza var çok küçük zaten googlea yaz a-3000 idye milyonlarca sayfa çıkar
  • iPod 5g 30 gb ama 600 kağıt

Sony'nin ses kalitesinden bence daha iiii + renkli ekran....Ama iriver'da tercih edebilirsin o en kalitelileri ama bu devirde artık aldın mı renkli ekran almalısın..O yüzden Sony'i önermem renkli ekran değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 30 Ocak 2006 21:18:56 >
  • Sony NW-A3000 20 gb hafızası var ve görünüm olarak hepsinden üstün karizması yeter
  • quote:

Orjinalden alıntı: born2xlr8

Sony NW-A3000 20 gb hafızası var ve görünüm olarak hepsinden üstün karizması yeter

dostumuz karar versin hangisinin tasarımının iii olduğunu;

ve

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 30 Ocak 2006 21:19:49 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • avrupaya giden arkadaşın tanıdıın olursa ipod 5g video 30gblikler vergisini fln geri aldınmı tax free ile 450ye gelio, amerikaya giden olursa daha kral tabi
    aklında bulunsun
    ama yok bekleyemem hemde yok okdr param diosan, renkli ekranı da kafana takmıyosan, sonyler baya çekici
  • Sony sadece 20GB hafizam olsun, guzel gorunen MP3 player im olsun gerisi onemli degil diyenler icin.

Gercek ses kalitesi, video oynatma, ses kaydı, radyo hatta gameboy oyunları isteyenler icin kesinlikle Iriver H300 serisi. Ve fiyatı ozelliklerine gore baya uygun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soultrap -- 29 Ocak 2006 22:03:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soultrap

Sony sadece 20GB hafizam olsun, guzel gorunen MP3 player im olsun gerisi onemli degil diyenler icin.

Gercek ses kalitesi, video oynatma, ses kaydı, radyo hatta gameboy oyunları isteyenler icin kesinlikle Iriver H300 serisi. Ve fiyatı ozelliklerine gore baya uygun...

+1
  • 500 e kadar limit koyduysan 20 ile 30 ytl arası daha koy ve i-river h320 al ; Uzun yıllar kullanacağın tabiri caizse yok yok bir evladiyelik mp3 player'ın olur
  • a3000 eğer daha az dersen a1000

tek farkı biri 6gb diğeri 20 gb

bende a1000 war çok memnunum creative fln hikaye
  • bence iriver h320'i alabilirsin eğer onu almazsan ipod 5g öneririm...Ama ben sana sony'i önermem...
  • karizma olarak a-3000 olabilir fakat 500 ün üstüne biseyler daha koy iriver h320 al bundaki özellikler hepsinden fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zedat_1903 -- 31 Ocak 2006 13:34:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: zedat_1903

karizma olarak a-3000 olabilir fakat 500 ün üstüne biseyler daha koy iriver h320 al bundaki özellikler hepsinden fazla

eğer dostum karizmaya çok önem veriyorsan ipod ama önemli değil çok kaliteli alet olsun diyorsan iriver h320...

• tabii ki sony nw-a3000 ben kullanıyorum ve çok da memnunum, biraz düşünürsen renkli ekranın hiçbir işine yaramadığını, aslolanın kapasite, pil süresi ve ses kalitesi olduğunu fark edersin zaten
    bunların hepsi de sony de birleşiyor
    teknosa da 495 YTL
  • pil süresi kullanım kolaylıgı ve karizma istiyosan sony a serisi 1000 +bide kapasite olsn istiosan 3000 düsünceksin
  • A 3000 iyidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: salvaje

tabii ki sony nw-a3000 ben kullanıyorum ve çok da memnunum, biraz düşünürsen renkli ekranın hiçbir işine yaramadığını, aslolanın kapasite, pil süresi ve ses kalitesi olduğunu fark edersin zaten
    bunların hepsi de sony de birleşiyor
    teknosa da 495 YTL

Sony bence iriver,ipod,creative'den en kötü ses sahip ama bu benim düşüncem...Ama en kaliteli sese sahip olan tabiki iRiver...Ve renkli ekran her zaman işine yarar....
  • Forumda sana önerilen tüm mp3 çalarları dinleme şansım oldu (I pod 5G, I Rıver H320, Sony NW A1000-3000).. Ve bu ürünlerden yalnızca i river ve sony sana beklediğin kalitede ses verecektir.. I Pod u birçok arkadaşın ısrarı üzerine bir arkadşımdan ödünç aldım ve 2 gün boyunca kullandım.. Sonuçsa çok daha iyisi varken bi dünya para verip daha azıyla yetinmek niye!! Eğer şekilde o kadar önemli değil diyorsan I Rıver H320 biçilmiş kaftan.. Ank. da 450 ytl ye rahatça bulabilirsin.. Ama hem şekli hem de ses kalitesi önemli diyorsan 350 ytl ye Sony Nw A1000 6GB, 450 ytl ye Sony Nw A3000 20GB yi gönül rahatlığıyla alabilirsin..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.