Şimdi Ara

500 W güç kaynağından gelen sesler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 2 senedir kullanmakta olduğum Primecom ATX500 PFC, 500W GÜÇ KAYNAĞI

500 W güç kaynağından gelen sesler

artık kamyon gibi ses yapmaktadır. İçindeki fanı söküp yağladım 1-2 gün düzeldi sonra tekrar eski haline döndü.

Ben bu fanı değiştirmek istiyorum, galiba 120mmlik fan acaba piyasadaki normal fanlardan alsam olurmu ? Sanki bu fan biraz daha ince geldi bana bide pinli

Vatan bilgisayardaki eleman at çöpe psuyu yenisini al dedi. Çıldırmış galiba ?

sizin görüşleriniz benim için önemli arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byyigit -- 16 Ocak 2014; 14:53:26 >

• Vatan daki çalışan çıldırmamış. Voltaj değerleri de pek güven vermedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatandaki adam ses icin onu dedi volyaj degerlerini gormeden :) olay nedir hocam aydinlatsan ona gore davransam bende ?

• Beyler yardimci olcak kimse yokm

• hocam sisteminiz nedir bilmiyorum ama pek sağlam bi psu değil en ufak bi dalgalanmada bütün sisteminizi yakar piyasadaki +80 özellikleri olan psu lara bakın
  • Hocam i5 islemci hd5700 ekrankarti 4gb ram 250gb ssd 1 tb hdd gigabyte anakart.

Bana onerebilceginiz markalar nelerdir acaba ? +80 den imaniz wattmi acaba onu pek anlayamadim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 watt ses gücü kaç db ediyor?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.gold.com.tr/cooler-master-rs-620-asaa-a1-powersupply_u
    Hocam gold daym suan goldbunu 240 a veriyor sefin indirimiyle acaba almalimiyim ?
    Yoksa 620 watt cokmu gelir bodu bosuna ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byyigit -- 17 Ocak 2014; 17:07:05 >
  • byyigit B kullanıcısına yanıt
    Bence al o fiyata fazla watt olması daha sağlıklı işte psu yorulmadan çalışır ve modüler olmasıda ayrı bir artısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi choiboungee -- 17 Ocak 2014; 17:40:50 >
  • byyigit B kullanıcısına yanıt
    Marka olarak Seasonic,highpower,cougar,enermax,cooler master güzel.Alternatif ürünlerede bakabilirsiniz.Bütçe sorunu varsa 500 watt gerçek güç kaynağı yeterli olacaktır.

Elinizdeki ürün pek güven vermedi bana fakat fanı değiştirmek konusunda kararlı iseniz fanın etiketi olan fotoyu koyarsanız uygun fan için yardımcı olmaya çalışırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.