Şimdi Ara

500 tl param var ama Lcd ekran tv yok

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • tüplü tv var hangi konsolu alayım iknici el ps3 mü yoksa Xbox360 mı alsam karar veremedim yoksa bunları almayıp biraz daha beklesem yeni nextgen başka konsol mu bunların miladı ne zaman dolar

PSN : MustafaTR (Ps3 & Ps Vita) / 31
  • 150 lira daha biriktir Xbox + 19" ekran al.
  • Hiç düşünmeden al. 6 7 aydır tüplü tv de kullanıyorum. hiç pişman değilim. 22" lcd monitör de var ama bağlama ihtiyacı duymuyorum 70 ekran flat tv de devam :)

Orijinalden alıntı: 3ddd

Hiç düşünmeden al. 6 7 aydır tüplü tv de kullanıyorum. hiç pişman değilim. 22" lcd monitör de var ama bağlama ihtiyacı duymuyorum 70 ekran flat tv de devam :)

xbox360 mı alayım ? Tüplüde görüntü nasıl kötü mü ?
  • maddi durumunla alakali biraz yinede xbox al derim ben tüplü tv olmasinida dert etme fazla çok fark oluyo ama bence yinede dert degil ben ps3ümüde xbox ımıda 3 ay lcd ye 9 ay tupluye baglıyorum gayette memnunum elin bollasinca alırsın lcd, tekrar xbox al derim oynamadigin oyun kalmasin
  • arkadaşlar çok farklı oluyor diyorsunuzda sağlam bir tüplünün gösterdiği kaliteyi laf olsun diye alınan lcdnin yerini tutamaz ya alacaksan paraya kıyıp kral tv alıcaksın yada dandik lcdlerden daha kaliteli olan tüplü tvde kullanıcaksın tüplü tv forever kesinlikle sana sorun çıkarmaz görüntü kalitesi çok güzel

Orijinalden alıntı: kunglao

quote:

Orijinalden alıntı: 3ddd

Hiç düşünmeden al. 6 7 aydır tüplü tv de kullanıyorum. hiç pişman değilim. 22" lcd monitör de var ama bağlama ihtiyacı duymuyorum 70 ekran flat tv de devam :)

xbox360 mı alayım ? Tüplüde görüntü nasıl kötü mü ?

Bence xbox al, görüntü hiçte kötü değil. Evet lcd gibi olamaz, küçük yazıların okunması biraz problem oluyor ama gayet memnunum. Al xbox ını paşalar gibi oyna.

2.el Jasper'lar 300 TL civarı.200 TL'ye de LCD monitor bulunur herhalde:)
  • bluebal sağlam bir tüplü tvde xbox kullandındamı boğaz önerisini veriyorsun benim oturma odamda 3000 liralık 3d led tv var diğer ara odamdada çok sağlam bir vestel tüplü tvm var ikisi arasındaki fark dersen ben öyle ahım şahım bir fark yok ama elbetki fark varda senin dediğin gibi perdeleri kapalı falan arkadaşı yanıltma..bakın üstüne basa basa söylüyorum SAĞLAM GÖRÜNTÜ VEREN BİR TÜPLÜ diyorum bana gelip antik kuntik tüplülerde oynayıp gelenler yalan yanlış konuşmasın
  • Biz de LCD var ama xbox ilk geldiğinde HDMI kablo almayı unutmuştum mecburen 1 hafta scart kullandım ve o süre zarfı içinde görüntü yüzünden nerdeyse xbox tan soğuyordum benim önerim biraz daha bekle
  • Ben xbox ımı ses sistemim aynı zamanda pc ye bağlı olmasından dolayı, samsung 226 cw 22" lcd monitörümde oynamak zorunda kalıyorum. Geçenlerde 42" lcd tv ye bağladım ve görüntü de daha bir canlılık var gibiydi. Bu belkide contrast farkından da olabilir pek emin değilim. Fakat birdaha ki monitör seçimim kesinlikle tv/monitör yönünde olacak.
  • goruntu kalıtesını belırleyen sey hdmı cıkısının kullanılıp kullanılmamasıdır...en kalıtelı tuplu tv de olsa hdmı dan baglanmıs bır lcd kalıtesı vermez ...bıldıgım kadarıyla tuplu tvlerde son cıkan lar dahıl hdmı yok....ama son cıkan ıyı dıyebılecegımız tuplu tvlerdede senı tatmın edecek goruntu alrısın ...bende zamanında 51 ekran orta kalıtede tuplu tv de oynaıstım ama bı arkadasta lcd tv gorunce aynı oyunu baya buyulenmıstım...yanı fark yok degıl aslında baya var....ama tuplu tv dede oynarken hıc pısman degıidım....parayla alakalı bır durum paran yoksa al xbox ı tuplude oyna hıcte kotu degıl yanı senı memnun eder merak etme....
  • ..............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carl97 -- 4 Eylül 2010; 12:15:44 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.