Modem değişimi olunca kullanıcı adı ve şifre değişmemişti bende. Ancak kendi modeminizi kullanacaksanız ZTE modemi isteyin çünkü yeni huawei modemlerde ONT ve modem tümleşik yapıda. |
500 Mbps Hız Gelmiş (6. sayfa)
-
-
Şifre değişmiyor.Tümleşik modem gelirse ikinci el ont temin edebilirsiniz.Yalnız dikkat etmeniz gereken nokta şuanki ontniz huwaeiyse huwaei ont almanız gerekiyor.Nokia,alcatelse.Yani altyapınıza uygun ont cihazı almanız lazım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Simdi anladim hocam yani ONT dediginiz sanirim fiber kablonun girip Ethernet olarak ciktigi kucuk alet ; ondan cikip modeme gidiyor.
Aslinda dun 500 e gecis yaptim ortalama 800 e yakin hiz geliyor suanda kablosuz wifi 6 ile. 1mbit merak ediyordum ama neyse bir sure boyle devam edeyim.
TEsekkurler
-
Wifi6 ne cihaz getirdiler?
-
500 e gecince Wifi 6 getirmediler. Direk gecis yaptim telefonda
-
Evet, talep edince oluyor. Ben zaten mevcut paketime Wifi6 seçeneğiyle zamanında abone olmuştum(+5 TL) ödeyerek
-
Hocam ben zaten modem istemiyorum ; keske modem degistirmeden bana 1gbps verseler hemen alirim.
Bunlarin verdikleri modemin bana bir hayri yok acikcasi
-
Evet saçma. Halbuki şu anki modemle de kablolu olarak 1gbps alırsınız.
-
Taahhüt sürem nisan ayı içinde bitiyor, fiyat performans olarak en "ucuz" 500 mbit olan paket görünüyor.
Şu an ZTE 267A kullanıyorum. Bu modem ile hızda sorun yaşar mıyım? Artık wifi 6 modemi ücretsiz vermiyorlar galiba?
-
Artık modemi getirince kurulum ücreti alıyorlar. 125TL sanırım.
Modem için extra ücret yok diye biliyorum.
-
Evet mh ile görüştüm, onlar da öyle söylediler.
Para verip başımı bir de belaya sokmayayım o zaman. Elimdeki modem ile 500 mbit tarifeye geçip devam edeyim
-
Arkadaşlar eve kadar ince fiber kablo geliyor, FTTH GPON oluyor galiba bu, 500 mbit'e geçmeyi düşünüyorum. Benim gibi altyapısı olan 500 mbit aboneleri kaç hız aldığını paylaşabilir mi rica etsem?
-
Fttb de 500 mbit kullanan varmı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
200/20 paketteyim 6/7 ay önce Huwai swiç takıldı 500 e geçiremediler. Halbuki modem arayüzde 1000/1000 gidiş dönüş yazıyor kapasite..
durumu biraz araştırdım, FTTB'de gigabit portlu switch dahi olsa uplink'leri n x 10Gbps olmayan yerlerde en fazla 200Mbps veriliyormuş, internet siteleri üzerinden 1000Mbps talebinde bulunup 10Gbps uplink eklemelerini sağlayabilirsiniz.
Şikayet kaydımı açıcam yoksa 1000 abonelik mi başlatıyım
Şikayet kaydı açmanız gerekiyor, önceden şikayet açma menüsünde 1000Mbps talebi vardı ama kaldırmışlar onu. Hız sorunu yaşıyorum kısmından talebinizi açıklarsanız çözüme kavuştururlar diye düşünüyorum.
-
Saol hocam
Gigabit portu bağlatmam 6 ay sürdü hatta az önce kadın ilk defa Fttb altyapıda 200 mt gördüm dedi.
Uplink taktırmak heralde baya zor olacak Tweetır ve Sol şikayet sayfasından yürütüyorum.. Bakalım peki siz nasıl bağlattınız hcoam 😁
Oturduğum apartmanda bölgeyi besleyen edge-layer switch de var, 2016 yılında fast ethernet switch yandı yerine gigabit takıldı, hazır gelmişken bu layer switch'e bağlı tüm SFP'leri 10G yapın dedim geri çevirmediler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X