Bildirim
500 lİRAYA KADAY EN İYİ TELEFON HANGİSİDİR
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Konuyu yanlış yere açmışsın
Buraya açhttp://forum.donanimhaber.com/forumid_397/tt.htm -
N70
400 ytl telefon.
20 ytl hafıza kartı.
420 ytl ye filan güzel bir telefon sahibi olursun -
@AtillaHuN
N70 mi??? şaka yaptın herhalde
500 YTL ye alınabilecek en iyi cihaz için çoğunluk K790i diyecektir ki, doğrudur da...
ancak 2. el düşünürsen üzerine 50-100 YTL daha ekleyip K850i alabilirsin... -
K790i -
n70 alınması gereken en son telefon bence kulaklık sesi çok kötü ekran kalitesi rezalet dışa verdiği ses yüksek ama haşırtılı net ve temiz değil ayrıca çok kaba kamerasıda bekleneni vermiyo yada ben n73 kullandığım için n70 i beğenmiyorum bilmiyorum ama son derece kalitesiz bir telefon 500 ytl ye k790i alabilirsin yada 2. el bir n93 n73 alınabilir -
üstüne biraz daha ekle 6500 Slide al derim -
w910i derim fanı olarak Fİyat 579 lira yalnız
-
k790i
2. el olarak,gg de gördüm 500 liraya çok az kullanılmış yurtdışı k850i vardı.
Dersen ki symbian olacak;
N73 derim.Hakkında yazılan kötü şeylere fazla aldanma.Ben bir süre kullandım hiçbir sorun yaşamadım -
6500 S derim -
kesinlikle k790i fotoğraf, ekran, ses, görüntü bakımından en güzel telefonlar arasındadır. -
ben sadece nokialar arasında sandım taşımış adminler nokia bölümündeydi topic linç etmeyin hemen
ayrıca N70 kulaklık sesi değil kutu kulaklığı çok dandik ben N73 kutu kulaklığı kullanıyorum
@.:: NEJ@T ::. N70 ekran görüntüsüne rezalet diyen ilk kişisin(benim tanıdığım kadarıyla)
-
e65 -
k790i derim -
nokia 5310 xpressmusic eskişehirde 500TL ama incecik ve çok hoş seversin -
6300 -
kamerası iyi olsun diyorsan k810i
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X