Şimdi Ara

500 LİRANIZ OLSA ..... (LÜTFEN YARDIM EDİN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
3.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 500LİRANIZ OLSA TELEFON MU ALIRDINIZ OYUN KONSOLU MU YADA BAŞKA Bİ ŞEY Mİ ALIRDINIZ ? BEN KARARSIZ KALDIM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER YORUM YAPAN PARMAKLARINIZ DERT GÖRMESİN

• Üzerine biraz ekleyip Samsung Galaxy Ace alırdım büyük ihtimal. Yada HDD alırdım.
  • InanamayRum~ adlı üyeye verirdim
  • Şu an o 500 liraya o kadar ihtiyacım var ki anlatamam. Telefona o kadar para dökme. En sevdiğin şey ne ise onu al ya da kendine yeni bir hobi kapısı açıp o yönde harca bu parayı. Olumlu yöndeki yenilikler iyidir, stresi azaltır.
  • Ne alsam dediğine göre ihtiyacın yok bırak bi köşede kalsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrerok_rc

Şu an o 500 liraya o kadar ihtiyacım var ki anlatamam. Telefona o kadar para dökme. En sevdiğin şey ne ise onu al ya da kendine yeni bir hobi kapısı açıp o yönde harca bu parayı. Olumlu yöndeki yenilikler iyidir, stresi azaltır.

ne gibi örnek verebilir misiniz ?
  • neyin ihtiyacın olduğunu biz mi bilicez. Ana sorarsan htc desire z alırım tabi 300lira daha gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

Üzerine biraz ekleyip Samsung Galaxy Ace alırdım büyük ihtimal. Yada HDD alırdım.

+1 550ye bulursun
  • neye ihtiyacın olduğuna bağlı, ben ps3 alırdım.. Sen tavsiye bekliyosan, demekki ihtiyacın yok bişeye boşver paran cebinde kalsın :))
  • durmasıda hoşuma gitmiyo duracagına bi işe yarasın ama ben çok kararsısız sizden yaratıcı fikirler bekliyorum
  • üzerine 100TL daha koyup hem telefon hem oyun için gereken cihazı alabilirsin.
    Samsung galaxy tab p1000
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sekoleyte78

quote:

Şu an o 500 liraya o kadar ihtiyacım var ki anlatamam. Telefona o kadar para dökme. En sevdiğin şey ne ise onu al ya da kendine yeni bir hobi kapısı açıp o yönde harca bu parayı. Olumlu yöndeki yenilikler iyidir, stresi azaltır.

Seni tanımadığım için pek yardımcı olamam. Nelerden hoşlanırsın mesela, yapmak isteyip de yapamadığın bir şey var mı? Örneğin bir enstrümanın sesini çok seviyorsun ve keşke ben de çalabilseydim diyorsun. O zaman paranı bu yönde harcayabilirsin. Enstrümanı satın alma, kurs vs. Ya da maketlerle, RC araçlara ilgin var ama şimdiye kadar karşına bir fırsat çıkmadı seni bu alanda uğraştıracak... Şimdi fırsatın var, yap bir şeyler işte. Kısacası kendine yeni hobiler, uğraşlar bul.

• android tablet alırdım.

novo paladin 7 aurora
    Ya da onda vi40 elite

tablet bölümünde araştırırsan ne kadar kaliteli olduklarını anlarsın üzerine para bile artar.
  • 500 tl ye telefon alınmaz alcaksan 50 tl ye al 3310
    oyun konsolu al xbox kırık 2.ci el
  • bir saat bir de mızıka alırdım
  • bir şeye yeteneğin varsa onu geliştirmek için kullanabilirsin...
  • Bir kitaplık alır artan parayla roman alırdım.
    Kitaplığı doldurur romanları alfabetik sırayla okumaya başlardım
  • quote:

quote:

quote:

Seni tanımadığım için pek yardımcı olamam. Nelerden hoşlanırsın mesela, yapmak isteyip de yapamadığın bir şey var mı? Örneğin bir enstrümanın sesini çok seviyorsun ve keşke ben de çalabilseydim diyorsun. O zaman paranı bu yönde harcayabilirsin. Enstrümanı satın alma, kurs vs. Ya da maketlerle, RC araçlara ilgin var ama şimdiye kadar karşına bir fırsat çıkmadı seni bu alanda uğraştıracak... Şimdi fırsatın var, yap bir şeyler işte. Kısacası kendine yeni hobiler, uğraşlar bul.

hiç bu yönden düşünmedim teşekürler sadece gitar çalıyorum ve yani iyi çaldıgımıda düşünüyorum pek bi diğer enstrümanlara ilgim olmadı genellkle TEKNOLOJİ

• quote:

Orijinalden alıntı: KarpuzAbi

500 tl ye telefon alınmaz alcaksan 50 tl ye al 3310

TELEFONUM VAR SAMSUNG MONTE AMA İŞLETİM SİSTEMİ YOK O YÜZDEN AKLIMDA TELEFONDA VAR . BEN SAMSUNG MONTEYİ ALDOGOMDA ANDROİD O KADAR YAYGIN DEĞİLDİ ŞİMDİKİ AKLIM OLSA BU TELEFONU HAYATTA ALMAZDIM
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KarpuzAbi

500 tl ye telefon alınmaz alcaksan 50 tl ye al 3310

TELEFONUM VAR SAMSUNG MONTE AMA İŞLETİM SİSTEMİ YOK O YÜZDEN AKLIMDA TELEFONDA VAR . BEN SAMSUNG MONTEYİ ALDOGOMDA ANDROİD O KADAR YAYGIN DEĞİLDİ ŞİMDİKİ AKLIM OLSA BU TELEFONU HAYATTA ALMAZDIM

500 tl ye alma ben o kadar diyim
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.