Şimdi Ara

500 ₺ | GSKILL 16GB (2x8GB) Ripjaws V Siyah 3200MHz CL16 (12 saate bitiyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu anda stokta 19 tane var, bana ucuz gibi geldi.
    https://www.itopya.com/gecenin-firsati/

• ramlar samsung b die, overclocklanma durumu/oranı hk bilgisi olan???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anaksimenes35 -- 4 Ağustos 2020; 19:36:52 >
  • Merhaba, b-die olduğunu nereden anladınız acaba?
  • b-die değil bu ramler. TR'de bu fiyata B-die imkansız gibi bir şey. Yurtdışı forumlarında da B-Die olmadığı söylenmiş.

Overclock düşünen arkadaşlar, Crucial Ballistix'in konusu var, 550 TL ve overclock garantisi var gibi bir şey. Micron E die. Başka ram düşünmesinler eğer ki OVERCLOCK yapacaklarsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Woody WP -- 4 Ağustos 2020; 19:47:26 >

• Samsung B veya D die olduğundan eminsek bence çok iyi fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofem -- 4 Ağustos 2020; 20:3:7 >
  • https://benzhaomin.github.io/bdiefinder/

Burda kodu çıkmıyor b-die olmayabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende bakındığımda bulamamıştım. O zaman şöyle olabilir, bazı B-Die ramlerin zarları kötü oluyor yani overclock için elverişli değil. Tam verimli kullanılmıyor. Ki attığınız konularda timingler diğer B-die lara göre kötü 16-18-18-38.
    Yani şöyle, başka kitlerde CL14 olduğu zaman direk B-die dediğimizin kalitesi belliyse CL16 olanların da kalitesi farklı. O yüzden, Overclock konusunda 50 TL fazla verip stabilitesi kanıtlanmış ram almanızı tavsiye ederim her şekilde. Neredeyse bütün forum onu kullanıyor artık konusundan dolayı :)

B-die finder'de çıkmıyor bu ram.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Woody WP -- 4 Ağustos 2020; 20:11:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Woody WP

Bende bakındığımda bulamamıştım. O zaman şöyle olabilir, bazı B-Die ramlerin zarları kötü oluyor yani overclock için elverişli değil. Tam verimli kullanılmıyor. Ki attığınız konularda timingler diğer B-die lara göre kötü 16-18-18-38.
    Yani şöyle, başka kitlerde CL14 olduğu zaman direk B-die dediğimizin kalitesi belliyse CL16 olanların da kalitesi farklı. O yüzden, Overclock konusunda 50 TL fazla verip stabilitesi kanıtlanmış ram almanızı tavsiye ederim her şekilde. Neredeyse bütün forum onu kullanıyor artık konusundan dolayı :)

B-die finder'de çıkmıyor bu ram.
    anladım hocam peki teşekkürler.

• Woody WP W kullanıcısına yanıt
    merahaba, konu linkini paylaşma şansınız var mı acaba?
  • Corsair 2x8 gb 3000 mhz dual kanal çalışan ramin yanına yine 2x8gb ama markası farklı olan ram eklersek etkisi nasıl olur? (Ek olarak yeni ramler 3000 mhz yerine 3200 mhz olursa ne fark eder?)
  • Soğuk fırsat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulaşmayın bu ramlere hiç oc olmuyorlar. Programlarda b-die olarak görünüyor ama alakası yok
  • Prof.Matematik kullanıcısına yanıt
    3000 mhz olarak çalışır 2 ramde. 3200mhz ram takıp 3000mhz de çalışmasında bildiğim kadarıyla herhangi bir sorun olmuyor.
  • rowy R kullanıcısına yanıt
    eski dual çalışan 2x8 gb ram ile yeni eklenen farklı marka 2x8 gb ram kendi içinde dual olarak çalışmaya devam eder mi?
  • Prof.Matematik kullanıcısına yanıt
    eder . isterseniz 2 gb ve 4gb iki ram takın. hatta sırayla 1-2-4-8 takın tüm slotlara yine dual çalışır :)
  • Ben sipariş verdim. Beyler çok ince ayrıntılara takılan birisi değilseniz fiyat olarak iyi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.