Bildirim
500 Gb lık harddisk 244 gb gözüküyor

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
lütfen bilen biri varsa yazsın -
denetim masasi - yonetimsel aygitlar - bilgisayar yonetimi - disk sekmesi altindan diskin diger yarisini bicimlendirin.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Dediğini yaptım ama ayrılmamış belleği nasıl yerel disk C ye atçam genişletme sekmesi açık değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lolobaby -- 18 Kasım 2014; 17:43:00 > -
Abi gerçekten yarısını kullanamıyorum yahu ben ikisini nasıl birleştircem ayrılmamış bölüm 217 GB Yerel disk C 244 GB -
217 gblik alani ntfs olarak bicimlendireceksiniz d surucusu olarak gorunecek onemli dosyalarinizi olusacak D surucusune atip depo olarak kullanabilirsiniz formati siz atmadiniz sanirim, diski bolen de o mantikla bolmustur buyuk ihtimalle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet -
Dedikleri gibi belirli yere gir ve gozukmeyen bolumu bicimlendir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sorun ben iki diski birleştirmem lazım aslında galiba tam anlatamadım C 244 D 221 bunları birleştirmem lazım adım adım açık bir şekilde yazarmısın -
tmm saolun gerek kalmadı nasıl yapıcağımı buldum ilk önce yerel disk d yi sildim sonra c yi genişletme yeri açıldı sonra d yi tekrar oluşturdum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X