Bildirim
500 CİVARINDA telefon tavsiye edermisiniz .::
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
se nin yebi teli var 5 mp bimekste 500 küsüre düştüü bence güzel alet -
nokia 5610 xm -
5610 -
k 850 modelini önerebilirim fiyatıda şuanda çok cazip dediğin miktara çok yakın -
quote:
Orjinalden alıntı: farukkk
k 850 modelini önerebilirim fiyatıda şuanda çok cazip dediğin miktara çok yakın
aynen katılıyorum, istanbuldaysan bakırköy electro world'de 560 civarı k850i o fiyata çok iyi -
k850. -
ikinci el n95lere bakabilirsin
se olarak ise k850i -
k850i -
motorola ROKR E8 bir telefondan daha fazlası için yeni aldım 4 5 gün oluyor süper bir cihaz fark yaratıyor
-
Kamera hariç her bişey için Nokia 5320 xm (400 YTL CİVARI) -
5320 xm üstüne para kalır -
bende k850i düşünüyodum saolun yardımlarınız için bide ben izmirde yim istanbuldaysan diyen arkadaş için . çok teşekkür ederim hepinize
-
arkadaslar 6500 slide ı önermezmisniz ?bnde karar weremiorum bu telmi yoksa 6500 mı -
Se k850i Bimekste Kampanyada olması lazım şu sıralar. O modele bakabilirsin. -
quote:
Orjinalden alıntı: xxpisiko41xx
arkadaslar 6500 slide ı önermezmisniz ?bnde karar weremiorum bu telmi yoksa 6500 mı
6500 (slide'ı diyosan eğer) alma derim. telefon kötü olduğundan değil kesinlikle. sadece fiyatını haketmiyor bencefiyat sorun değilse alabilirsin
benim tercihim k850i olurdu (ya da k810i)
-
ewet arkadasım slide ı diorum ama bunun yanında bi seçenek daha war 5610 xm te olabilr ne yapabilrim se kullanmak istemiorum artık -
quote:
ewet arkadasım slide ı diorum ama bunun yanında bi seçenek daha war 5610 xm te olabilr ne yapabilrim se kullanmak istemiorum artık
se kullanmak istemiyorsan 6500s alabilirsin öyleyse, çok güzel telefon elde tutması çok hoşancak 5610xm hakkında bir fikrim yok
-
quote:
Orjinalden alıntı: .:c:E:E:E:m:.
quote:
ewet arkadasım slide ı diorum ama bunun yanında bi seçenek daha war 5610 xm te olabilr ne yapabilrim se kullanmak istemiorum artık
se kullanmak istemiyorsan 6500s alabilirsin öyleyse, çok güzel telefon elde tutması çok hoşancak 5610xm hakkında bir fikrim yok
neden fiyatını haketmediğini düşünüyorsun
-
samsung u800 ude incelemeni öneririm.
ben çok memnunum. selamlar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X