Şimdi Ara

500 abbys

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
3.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar 3 gundur abbysteyım.300 tane oldu salı carsambaya kadar 1000 tane yapıp bascam ne cıkar acaba zuhahahahaah

• sen de biraz abartmışın olayı
    (bu arada olympiadaysan ... anlarsın ya )
  • kur kohacki 5000 tane yap. ne anlamı var ki o kadar abyss cıkartmanın??
  • zten kohacla yapıyom napım mıllet adam gıbı kasmıyo delırdım bende 100 taneden bısı cıkmadı artık 1000 taneden de cıkmazsa ıntahar;))
  • Tamam da bununla bizim ne alakamız var?
  • olum ıste basanlar falan varsa ne cıktını solesın dıe yazdım
  • shell bile çıkabilir.ama çook zor.bi tane shard çıktıını duymuştum.ama gerçekten çok zor çıkıyo.eskiden chitinler çıkıodu onları satıyoduk.ama şimdi onlar da para etmiyo.bence abyssleri sat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UlmoBlack -- 3 Şubat 2006 17:12:43 >
  • Abyss Gem'in Mantığı şudur:Database'de bu ayarlanmıştır.Her item'ın sırası vardır.Bu sıra abyss gem'ler kırdırıldıkça ilerler.Yani abyss ten 250 item çıkma şansı varsa bu 250 item sıralanmıştır.Siz kırmaya başladğınızda 112. sıradan başlarsanız 50 abyss'te 162. sıraya gelirsin ve bu aradaki itemlar size gelir.Yani şans buna bağlıdır.Aynı anda başka birisi daha abyss kırdırıyorsa sıra yine devam eder.Bunun için abyss iltem listesi vardı ama nerde olduğunu bilmiyorum bulursan senn için iyi olur 1000 abyss kolay değil goldbar bile çıkabilir
  • Abyssin içinden goldbar çıkmaz.Çıkar diyenide ilk defa görüyorum.
  • 1000 abysmi sen aşmışsın işi valla bölbe bi 100 tane kırdırıp bişey çıkmazsa vazgeçem derim.hep krıdırmaya devam et.ama mutlaka güsel bişey çıkcakda diil.akşam kendi serverinin piyasasına bakıp merchanta bırakırsan sabaha çou satılmöış olur
  • 1000 abys he hangi serverdasın kanka
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bowlz

Abyss Gem'in Mantığı şudur:Database'de bu ayarlanmıştır.Her item'ın sırası vardır.Bu sıra abyss gem'ler kırdırıldıkça ilerler.Yani abyss ten 250 item çıkma şansı varsa bu 250 item sıralanmıştır.Siz kırmaya başladğınızda 112. sıradan başlarsanız 50 abyss'te 162. sıraya gelirsin ve bu aradaki itemlar size gelir.Yani şans buna bağlıdır.Aynı anda başka birisi daha abyss kırdırıyorsa sıra yine devam eder.Bunun için abyss iltem listesi vardı ama nerde olduğunu bilmiyorum bulursan senn için iyi olur 1000 abyss kolay değil goldbar bile çıkabilir

bana biraz mantıksız geldi sanki bu dediin olay.yani eğer öle bi sıra oldunu düşünürsel mesela atıorum 1549. sırada shard war we sıra 1548de o zmn 2 lvllık bi adam bi abyss kırdırır shard ona gelir biz 2 sanie sora kırmaya başlarsak bizede hep mana potion gibi abzürt itemler gelir o zaman ne annamı kaldı o kadar manner we abyss kasmanın. haksızmıım.

• quote:

Orjinalden alıntı: Bowlz

Abyss Gem'in Mantığı şudur:Database'de bu ayarlanmıştır.Her item'ın sırası vardır.Bu sıra abyss gem'ler kırdırıldıkça ilerler.Yani abyss ten 250 item çıkma şansı varsa bu 250 item sıralanmıştır.Siz kırmaya başladğınızda 112. sıradan başlarsanız 50 abyss'te 162. sıraya gelirsin ve bu aradaki itemlar size gelir.Yani şans buna bağlıdır.Aynı anda başka birisi daha abyss kırdırıyorsa sıra yine devam eder.Bunun için abyss iltem listesi vardı ama nerde olduğunu bilmiyorum bulursan senn için iyi olur 1000 abyss kolay değil goldbar bile çıkabilir

bana biraz mantıksız geldi sanki bu dediin olay.yani eğer öle bi sıra oldunu düşünülürse mesela atıorum 1549. sırada mage chitin shell war(son item de 1549 olsun)we sıra 1548de o zmn 2 lvllık bi adam bi abyss kırdırır güzelim mage chitin shell hiç mannerı olmıan we oyunu bilmien o 2 lvllık adama gider. ondan 2 sanie sora kırmaya başlarsak bizede hep mana potion gibi abzürt itemler gelir o zaman ne annamı kaldı o kadar manner we abyss kasmanın. haksızmıım.

• arkadaş aramızdan biraz yükselmiş 1000 abyss helal
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheAssasian

arkadaş aramızdan biraz yükselmiş 1000 abyss helal

+1 bencede sen biraz uçmuşun sanki
    sakın 1000 yerine 100 olmasın o sanki biraz abartı gibi geldi

• zaten 1 taneyi nereye koycan ben bunu sormak istiom bankaya koysan sığmaz hadi 1000 tanenin 300 ü aynı çıktı kaldı 700 onları nereye koycan diğer charlarada sığmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Evanescence_
    arkadaslar 3 gundur abbysteyım.300 tane oldu salı carsambaya kadar 1000 tane yapıp bascam ne cıkar acaba zuhahahahaah

en az 300 tane soul 100 tane hp pot
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheAssasian

zaten 1 taneyi nereye koycan ben bunu sormak istiom bankaya koysan sığmaz hadi 1000 tanenin 300 ü aynı çıktı kaldı 700 onları nereye koycan diğer charlarada sığmaz

+1 ayrıca
    walla hesapladım 192 farklı item koyablrsn inn hostess e arkadaşın dediin gibi 400-500 tanesi(ki büük ihtimal en fzla 400) aynı gelse bile kalanları sığdırablcein bi yer yok
    şimdi tekrar düşün istersen 1000 mi 100 mü

• çoğu pot kek börek koç yumurtası ve fp çıkacağı için sorun olmas bence. fp leri npc ye satarsın olur biter. olurda high class düşerse de takılırsın
    ki bende snn olayını yapma peşindeyim. yaklaşık 90 tane oldu. kas kas kas :D bakalşım ne çıkıcak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

çoğu pot kek börek koç yumurtası ve fp çıkacağı için sorun olmas bence. fp leri npc ye satarsın olur biter. olurda high class düşerse de takılırsın
    ki bende snn olayını yapma peşindeyim. yaklaşık 90 tane oldu. kas kas kas :D bakalşım ne çıkıcak.

90 tane olsa bnde direk kırdırırdım.22 tane kırdırdıımda glave çkmıştı artık bundan ne çıkar acaba
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.