Şimdi Ara

50 Mbps Hız ve Videolarda Takılma ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
14.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 50 Mbps internet hızım var, internetten HD film izleyemiyorum.HD geçtim 480 de bile takılıyor bazen.Hiçbir film sitesi,dizi sitesi dizimag dahil HD izleyemiyorum takılıyor geç doluyor napacağımı anlamadım.60 TL verip ayda bukadar hız kullanıp faydasını görememekde dokunuyor.Napmalıyım ?

AKK GEÇMEDİM.

EDİT

Speedtest.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sypex -- 5 Ağustos 2013; 0:11:52 >

• süperonline nın torrent ve youtube hızlarını kısıtladığını biliyorum ama diğer siteleri çözemedim

geçen ay akk yi geçtiğim halde tt 3 mbps ile hd izleniyodu

pc de sorun olmasın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caztlak

süperonline nın torrent ve youtube hızlarını kısıtladığını biliyorum ama diğer siteleri çözemedim

geçen ay akk yi geçtiğim halde tt 3 mbps ile hd izleniyodu

pc de sorun olmasın ?

Tablette ve Tv de aynen pc gibi yavaş film izlemek ve dizi hd olarak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 nin hiç bi esprisi kalmadı desene

idm de torrentte ne kadar hız görüyon hocam ?
  • Superonline'ın hız kestiğini herkes biliyor, ben de 50mbps kullanıcısıyım (uydunet) hiç bir problem yaşamıyorum, torrentlerde 6,2MB/sn iniyor ve youtube'da tam hız alıyorum.

https://www.youtube.com/my_speed

speedtest:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGR9 -- 5 Ağustos 2013; 3:28:59 >

• quote:

50 nin hiç bi esprisi kalmadı desene

idm de torrentte ne kadar hız görüyon hocam ?

Hocam full hd bir film'i denedim geçen 15 dakikadan az bi sürede indirebiliyorum tamamen 1.5 mb/s civarında indiriyor aynı izlediğimde takılan siteden.

Miguél; hocam bildiğiniz gibi taahüt olayı var bilsem uydunet alırdım...
  • 1.5 mb/s az gibi görünüyor

5-6 mb/s görmeniz lazım sizin

arayın müşteri hizmetlerini
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Akşam eve gidince arayacağım hocam ama bugune kadar aramamamın nedeni hız testinde vb olarak 30-50 yi görebilmek sadece verim alamıyorum sıkıntı burda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sypex -- 5 Ağustos 2013; 11:18:35 >
  • süperonline genelde düşük vermez 50 mbit abonesiysen 50-70 arası veriyo, 30 çıkması sorun biraz

şimdi aklıma geldi bölgede çalışma, bakım falan vardır
  • quote:

süperonline genelde düşük vermez 50 mbit abonesiysen 50-70 arası veriyo, 30 çıkması sorun biraz

şimdi aklıma geldi bölgede çalışma, bakım falan vardır

Hocam geldiği 2 gün iyiydi harika hızlıydı sonrasında akk geçmememe rağmen yavaşladı feci bir şekilde, televizyonumdan youtube girince HD izleyemiyorum takılıyor dün tabletten film açtı ablam 2 saatlik filmi 3 saatte dona dena izledi ve HD değil bu film. 1.5 ay oldu bağlayalı 20 Mbit abonesiyim ama ilk 3 ay 50 mbit fakat bi faydasını falan göremedim yani.
  • Wifi den dolayı olabbilir.. .Bir kablo ile bağlayıp deneseniz...?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

Wifi den dolayı olabbilir.. .Bir kablo ile bağlayıp deneseniz...?

Hocam okursanız problemi bilgisayarımda yaşıyorum, alternatif olarak kullandığım tabletimde ve bilgisayarımda da sorun devam etmekde yani kabloyla da yavaş.Hız testim iyi ama hiçbir şekilde aldığımdan beri HD film izleyemiyorum ben.İlk 2 gün hariç
  • superonline ilk abone oldugunuzda,muslugu aciyor size guzel guzel kullaniyorsunuz interneti,sonra pat kisitlama koyuyor bazi seylere,kesin boyle birsey yapiyor musteri baglamak icin kendine, artik baska birsey aklima gelmioyr cunku herkeste ayni sorun var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flearo

quote:

Wifi den dolayı olabbilir.. .Bir kablo ile bağlayıp deneseniz...?

Hocam okursanız problemi bilgisayarımda yaşıyorum, alternatif olarak kullandığım tabletimde ve bilgisayarımda da sorun devam etmekde yani kabloyla da yavaş.Hız testim iyi ama hiçbir şekilde aldığımdan beri HD film izleyemiyorum ben.İlk 2 gün hariç

bilgisayarda wifiden bağlıyor olabilirsiniz diye düşündüm...

rakamlar anormal.. Zaten kabloyla bağlandığında hız alamıyorsanız hiç wifi bakmadan musteri hiz. arayın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unborucable

superonline ilk abone oldugunuzda,muslugu aciyor size guzel guzel kullaniyorsunuz interneti,sonra pat kisitlama koyuyor bazi seylere,kesin boyle birsey yapiyor musteri baglamak icin kendine, artik baska birsey aklima gelmioyr cunku herkeste ayni sorun var.

Sanırım öyle birşey hocam açıp küfürü basıcam çok çok az kaldı her ay 60 lira böyle hizmet ? Yazık ya yazık gerçekden.Şuan işteyim eve gittiğim anda arayacağım akşam müşteri hizmetleri açıkmı bilmiyorum ama konuşayım bakalım ne diyecekler...

dedehakan ; hocam gerçekden çok anormal ya anlamadığım kısım hıztestinde interentim yüksekde neden verim olarak çok kötü, youtube'da problemim yok ama sadece youtube'da...Müşteri hizmetleri umarım yardımcı olur yoksa hıncımı onlardan alıcam...

• youtube twitch torrent... SOL gündüzleri limit uyguluyor. Bize söylemeden tabi... Siz arayın söyleyin. dürtün...
  • quote:

youtube twitch torrent... SOL gündüzleri limit uyguluyor. Bize söylemeden tabi... Siz arayın söyleyin. dürtün...

Twitch'de dahildi izleyemediğim yerlere evet çok takılma oluyordu.Limit demek akşam bi arayayım açıksa eğer müşteri hizmetleri..sadece Youtube da klip izlemek için mi internet bağlattık biz ?
  • Modem çok uzun süre reslenmeden açık kalınca arada öyle takılmalar oluyor modeme res at düzelir diye tahmin ediyorum.
  • Torrent kısıtlaması felan yok,torrentin yavaş indirmesinin nedeni seed oranıdır.20 seedli 12 leechli bir torrent indirdiğimde 1.5 mb/s geçemedim.Ama yaklaşık 2000 seedli bir torrentte 5,9 mb/s stabil..

Youtube ise ülke kotasından dolayı türkiyeden bağlandığınız için youtube bir kota koyuyor diye BİLİYORUM
  • Yarın sooa geçicem editlerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.