Şimdi Ara

50 Mbps Hız ve Videolarda Takılma ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
14.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam vk(vkontakte) serverleri üzerinden izlerken donma sorunu oluyor. Dizimag gibi birçok dizi ve film sitesi videolarını vk serverlerine yüklüyorlar. Yani sorun superonline veya ttnet te değil. Sorun tamamen vk serverlerinde. İndirirken sorun olmuyor ama stream ederken sorun oluyor bunun sebebi dediğim gibi vk serverine yapılan Ping değeri...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: glikoz surubu

Hocam vk(vkontakte) serverleri üzerinden izlerken donma sorunu oluyor. Dizimag gibi birçok dizi ve film sitesi videolarını vk serverlerine yüklüyorlar. Yani sorun superonline veya ttnet te değil. Sorun tamamen vk serverlerinde. İndirirken sorun olmuyor ama stream ederken sorun oluyor bunun sebebi dediğim gibi vk serverine yapılan Ping değeri...

Hocam ama hiç HD film izleyemiyorum vk dışında yükleme yapan bildiğin site varsa mesajdan atarmısın akşam denesem ?
  • Modem değerleri nasıl ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ezio

Modem değerleri nasıl ?

Modem değerleri derken hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caztlak

süperonline nın torrent ve youtube hızlarını kısıtladığını biliyorum ama diğer siteleri çözemedim

geçen ay akk yi geçtiğim halde tt 3 mbps ile hd izleniyodu

pc de sorun olmasın ?

Dostum bende öyle birşey yok. Her gece 12den 6ya pc yardiriyor torrent indirme hızı 5.3-6 arası. Daha az görmedim. Steam'den de aynı şekilde. Ama youtube türkiye için bir sınırlama yapmıştı galiba öyle birseyler vardı. O yüzden youtube yavaş olabilir.

• Hocam 28 ağustostan beri aynı sorunu yaşıyorum. Modem değerlerine bakarsanız orada da problem olmadığını göreceksiniz fakat uygulamaya gelince (benim 8mbit internetimde) youtube 144p videoya geçiyor otomatik. Normalde 1 mb olması lazım yaptıkları saçma sapan formül ile 799kb olması lazım fakat şu an müşteri hizmetlerinin yaptırdığı indirme testinde hız 40kb/sn'yi geçmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRK Sigorta -- 6 Ağustos 2013; 17:06:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turk StaR

Hocam 28 ağustostan beri aynı sorunu yaşıyorum. Modem değerlerine bakarsanız orada da problem olmadığını göreceksiniz fakat uygulamaya gelince (benim 8mbit internetimde) youtube 144p videoya geçiyor otomatik. Normalde 1 mb olması lazım yaptıkları saçma sapan formül ile 799kb olması lazım fakat müşteri hizmetlerinin yaptırdığı indirme testinde hız 40kb/sn'yi geçmedi.

Müşteri hizmetlerini arasam faydası olurmu hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flearo

quote:

Orijinalden alıntı: Turk StaR

Hocam 28 ağustostan beri aynı sorunu yaşıyorum. Modem değerlerine bakarsanız orada da problem olmadığını göreceksiniz fakat uygulamaya gelince (benim 8mbit internetimde) youtube 144p videoya geçiyor otomatik. Normalde 1 mb olması lazım yaptıkları saçma sapan formül ile 799kb olması lazım fakat müşteri hizmetlerinin yaptırdığı indirme testinde hız 40kb/sn'yi geçmedi.

Müşteri hizmetlerini arasam faydası olurmu hocam ?

Hocam üstünde durursanız hallederler de şu an ibretlik bir tespit yaptım youtube.co.uk ta 1080p hd sorunsuz iken youtube.com da 144p sorunlu. Sorun youtubede diyecek olursahttp://ftp.anadolu.edu.tr/ sitesinden herkangi bir şey indirirseniz tam olarak hızınızı görebilirsiniz (superonline denettirdi) hız yine problemli.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.