Şimdi Ara

50 lik kutuda 25 milyonu pek aşmayan boş cd-r tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, ilk cd yazıcımla ufak ufak kendi film arşivimi oluşturuyorum.
    Özellikle kaliteli film arşivlemek ve uzun süre bozulmadan kalmasını sağlamak için 50 lik paketi 25 milyonu pek aşmamak kaydıyla boş cd-r Marka önerilerinizi bekliyorum.
    Birde işi garantiye almak için yazma hızı ne verirse versin 16x pek aşma diyenler var.
    Bu yazma hızı yazma kalitesini ve yazılan cd'nin ömrünü ne kadar etkiler. Mesela şu an elimde dms pro var 40x gösteriyor ben 16x yazıyorum.
    Bilgi ve tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim

• Princo 100lük set 26milyona aldım. Şu ana kadar 50lik ilk kutunun yarısını bitirdim. Hiç sorun çıkmadı. Tavsiye ederim.

Piyasadaki cd yazıcıların çoğu 40 hatta 52x göstermelerine rağmen gerçekten o hızda boş cd-r bulmak çok zor. Üstüne ne yazarsa yazsın ben gerçekten 52x yazılabilen cd-r sadece bir arkadaşa aldığımız asus cd-yazıcı ile gelen cd-rde gördüm, başka da yok. Cd-yazıcınız 52x bile olsa cdden kaynaklandığı için en fazla 32x yazabiliyorsunuz. Ama siz 40x de seçseniz zaten 32x yazacak. O yüzden rahat rahat 40x'i seçin. Çünkü madem 16x yazacaktınız, ne diye daha hızlı yazan yazıcıya o parayı verdiniz? 2. el 16x yazan bulurdunuz. Veya şöyle diyim: Neden ha bire 52x cd yazıcılar çıkıyor, cdye zarar verseydiler, artık çıkmazlardı. Öte yandan size bir noktada katılabilirim. Kopyalayacağınız şey sadece 1-2 veya 5-10mblık bir dosyaysa bunu cdye 52x hızında kopyalayacak olursanız arabayı 5. vitesten 1. vitese almış gibi olursunuz. Böyle bir durumda düşük yazma tercih edilmelidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolverine -- 24 Ağustos 2004, 1:58:50 >

• DMS PRO 50'lik aldim 17.5 milyona cok memnunum.
  • Ben diamond un altı siyah olan modelleri var onlardan kullanıyorum ve oldukça memnunum .şiddetle tavsiye ederim.
  • Diamond veya princo kullanıyorum..Daha 3-4 gün önce 12.5 milyona 50 lik Princo aldım..16x yazıyorum genelde sorun yok..
  • 12.5 mil.a princo nerede satılıyor?
  • Bursa-İnegöl Pasajı'nda..Adam karpuz yığar gibi koymuş dükkana..Nerden baksan 500 tane 50'lik Princo yapmış kendine..Fiş de kesiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dms prolar tawsiye edilir.50liliği 17 18civarı olması lazım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.