Şimdi Ara

50 bin tl ye hangi araba mantıklı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 50 bin tl ye yılda 15 bin km yapan (bunun 10 bini şehirlerarası) 3 kişilik aile için hangi arabayı tavsiye edersiniz?

baktığım araçlar cmax, i30, pejo 301 ve 308 , auris ve corolla 1,33 motor olanı...

• Daha dün 2006 C-Max TDCI Ghia modelini aldım 2. el olarak, aracın 2 modeli mevcut Trend ve Ghia diye. Ben bu paraya alabileceğim en iyisini aldım diyebilirim, ağzına kadar özellik ve fonksiyonellik dolu bir araba. Hacimleri sayesinde 4 kişi şehirlerarası yollarda çok rahat ettireceğini düşünüyorum, yol tutuş olsun güvenlik anlamında ve diğer özelliklerle alınabilecek en iyi araçlardan biri.

Gel gelelim 50000 TL' ye bu aracın son modellerinden düşük km' li olarak almanız mümkün ki yeni modeller çok çok daha iyi hem dizayn anlamında hemde kalite ve özellik bakımından. Kesinlikle önerim C-Max uzun yol için, konfor için...
  • Golf7

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Skoda Octavia 1.2 Ambition veya Seat Leon 1.2 Style.
  • seat leon 1.2 style
  • 2011 leon 1.4 TSI Style buldum 37 bin km de 36 bin lira istiyor..mantıklı mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100 bin TL'ye kadar araç
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kapisiz

2011 leon 1.4 TSI Style buldum 37 bin km de 36 bin lira istiyor..mantıklı mı?

sıfır mı ikinci el mi istiyorsun önce buna NET karar ver.
  • sıfır ya da az km li
  • 1.2 tsi uzun yolda bayma ihtimali var daha doğrusu yüksek hızda 1.4tsidan çok yakar bu nedenle Hyundai İ30 daha iyi olur o kadar uzun yol yapıyorsanız.
    Benim tavsiyem model düşüp az km yükseltip D sınıfı bir araç almanız olur.
  • dostum madem ailesin ne gerek var arabayla mpv sınıfına bak citroen picasso pejo 5008 ford c max reno senic... kiminde dizel otomatik var kiminde yok.. ama o paranın alacağı en iyi aile araçları ne bagaj derdin olur nede sıkış tıkış uzun yol deneyimlerin..
  • öcüü.. Ö kullanıcısına yanıt
    dediğin de mantıklı ama eşim 5008 istiyor fakat çok pahalı
  • quote:

dediğin de mantıklı ama eşim 5008 istiyor fakat çok pahalı

hocam sıfır mı düşünüyorsunuzda pahalı dediniz...

ben 2010 model 40 binde hatasız c4 picasso aldım 45bin tl ye dizel otomatik ağzına kadar dolu cam tavan 10hava yastık anlatılmaz aracın donanımı...
    2 çocuk la uzun yolda bagajda şişme yatak var paha biçilmez oluyor benim diyen c d sınıfını iç hacmi 2 ye katlar.. tabi karar sizin 5008 de 2. elde 50-55 civarı çok rahat bulabilirsin...
  • ikinci el kumar olabilir o paraya guzel sifir arac alabilirsiniz.

• C5

•  50 bin tl ye hangi araba mantıklı?

50.000 e sıfır pek eli yüzü düzgün araç kalmadı ama yukarıdakilerede bakabilirsin

Tavsiyem sinek avlayan bayiilere gidip yakından otomobillkere bakmalısın vede test sürüşüde yapabilirsin

Beğendiğin bir otomobil çıkarsa vede 2013 modeli ellerinde varsa 50.000 den aşağı alabilirsin veee pazarlık mutlaka yap

• quote:

arkadaşlar 50 bin tl ye yılda 15 bin km yapan (bunun 10 bini şehirlerarası) 3 kişilik aile için hangi arabayı tavsiye edersiniz?

baktığım araçlar cmax, i30, pejo 301 ve 308 , auris ve corolla 1,33 motor olanı...

benzinli almayın bence...En az tüketim 6 litre civarı dizel ise 4 litre civarı..
    Skoda Rapid (pejo 301 dediniz için) alabilirsiniz..
    Arabalar+gen+tr sitesinden bakabilirsiniz..fiyat ve donanımlara..
  • 45 bine 2013 modelini bulabilirsin
  • 41gokhan41 kullanıcısına yanıt
    lacer düşünmüyorum
  • quote:

arkadaşlar 50 bin tl ye yılda 15 bin km yapan (bunun 10 bini şehirlerarası) 3 kişilik aile için hangi arabayı tavsiye edersiniz?

2011-2012 avensis elegant extra .... lpg takılır canavar gibi binilir 132 hp 160 nm ... d sınıfının konforu yol tutuşu sorunsuzluğu yaşanır....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.