Şimdi Ara

50 Bin TL Clio 2 1.6 rxt 8v alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır 50 bin TL bandında araç bakıyorum ve Clio 2 hb kasa almaya karar verdim gibi fakat 1.6 8V motor iyi midir nasıldır sorun çıkarır mı? Yorumlarınızı bekliyorum.

1.4 16v modeli de var fakat piyasası daha pahalı.

• Performans yeterli seviyede. Araç zaten hafif olduğu için 1.6 motor 90 hp onu götürecektir. 131 nm torka sahipmiş bu arada. 900 KG olan bir aracı konuşuyorsak 130 nm tork gayet yeterli düzey.

• Konu takip
  • hocam bende 2 yıldır 1.4 rxt 16v var. bana yetiyor yedek parçaları uygun. ama 8v lerin performansı biraz daha düşük olabilir. otoyolda 140-150 den fazla basmiyorum ne olur ne olmaz diye. klima açıkken performans özellikle kalkışta fark ediyor. ama devir aldıktan sonra sıkıntı olmuyor. malum atmosferik araçların bayırda bayılması bu araçta da var, ama devirli kullanınca sıkıntı olmuyor. bir de ses yalıtımı aracın biraz zayıf, sesden rahatsız olursanız arka tarafa 2 tane oval hoparlör alarak motor sesini almıyorsunuz. Ama bakarken temizine bakın. Malum apaçilerin tercih ettiği model.

• F@rza kullanıcısına yanıt

Sağolun hocam 50 bin bandında bulurum diye düşünüyorum. 51 52 ye yazılanlardan pazarlıkla..

• 45e bile bulursun. İşyerinden birisi aynı aracı internetteki ilanlara aldanıp 56 binden ilana koydu. Aracı da temizdi. İlk başta 55'e satarım diyordu. 50ye bile satamadı. Alacağı aracı bulunca galeriye 38'e verdi gitti.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.