Şimdi Ara

50 Bin liraya genç işi tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
3.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar max 50 bin liraya genç işi bi araç almak istiyorum sıfır,2.el, benzinli, dizel, otomatik, düz farketmez.
    Yanlız tek isteğim var araç ben burdayım diyecek resmen bakışları üstüne çekecek hadi bakalım buyrun...

• quote:

sıfır,2.el, benzinli, dizel, otomatik, düz farketmez.

hocam bu nasıl açıklama daha detaylı bilgi lazım...mesela vergisi,benzini nasıl olmalı...2 kişilik olması veya cabrio olması sorun olur mu...ha senin tek istediğin hala hava atmaksa camaro öneriririm...çok güzel dikkat çeker ocağınada incir ağacı diker
  • Camaro'yla güldür güldür gidersiniz dönüp bakan birdaha bakar ama benzinini nasıl halledersiniz onu bilemem
  • golf 1.6 tdi 90 hp derim ne de olsa preminyum marka.
  •  50 Bin liraya genç işi tavsiye

50 Bin liraya genç işi tavsiye
  • quote:

hocam bu nasıl açıklama daha detaylı bilgi lazım...mesela vergisi,benzini nasıl olmalı...2 kişilik olması veya cabrio olması sorun olur mu...ha senin tek istediğin hala hava atmaksa camaro öneriririm...çok güzel dikkat çeker ocağınada incir ağacı diker

Haklısın c segmentinin hb arabaları, tek kapı olabilir. örn: sciricco, megane coupe, cooper s vs falan gibi
  • eger bulabılırsen butcene gore mını gp harıka bı secım olacaktır bana gore.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim o fiyata LEON CUPRA öneririm performans tasarım donanım herşey bu araçta 2.el çok rahat alabilirsin zaten Türkiye'de 30-40 tane vardır 50 demez yani yolda giderken bütün bakışlar üstünde oluyor
  • Bakışları üzerine çeken ve 50.000 TL nin altında olabilecek 2. el Mazda RX-8 , veya 0 km Hyundai Coupe 2,0 CVVT.

• VW sciricco
  • Rx8
  • 1.4 TSI 160 Hp Scirocco

• Siroccodan başka arabaya bakmam o fiyata spor tek kapı
  • ben olsam BMW 1 serisi düşünürdüm. Arkadan itişin sürüş zevki çok farklıdır. 50 bine 2. el bir full dolu premium paket bir 1.18i bakabilirsiniz örneğin..genç bayanların favori arabalarından biridir, bakıp sonra bidaha bakmazlar, genelde sürekli bakarlar
  • burdayım desin istiyorsan al bi 2008 model type R 3 sokak öteden fark edilirsin.
  • Fiyatı biraz daha yukarı çekerek Scirocco 1.4TSI 160HP Memnun kalacaksınız.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.