Şimdi Ara

50 adet maske 25 TL (4 TL kargo) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
11.228
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    KGT 3 Katlı Telli Kişisel Koruyucu Maske 50 Adet | Trendyol
    https://www.trendyol.com/kgt/3-katli-telli-kisisel-koruyucu-maske-50-adet-p-39812560

Trendyol.com
    SURENO Üç Katmanlı Koruyucu Telli Maske - 50 Adet Sterilize Kutu | Trendyol
    https://www.trendyol.com/sureno/uc-katmanli-koruyucu-telli-maske-50-adet-sterilize-kutu-p-40446667

• recplayer kullanıcısına yanıt
    Yapma hocam ayıptır.. Yüz türlü marka var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telli değilse hiç bi işe yaramaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

Telli değilse hiç bi işe yaramaz
    bimden telli aldım hocam çok ince üfleyince çakmak sönüyor. Devletin ptt ile gönderdikleri çok kaliteliydi. Daha sonra sms ile gelen eczaneden aldığım bir altıydı ama bu bimden 10 kutu içinde aldığım hem küçük hemde ince olduğunu düşünüyorum. Adam gibi bir maske bulamadık.
  • endülüs_faruki kullanıcısına yanıt
    surenoyu 35'e aldım adamlar 30'a indirmişler benim almamı mı bekliyorlardı anlamadım maske biraz havalansın diye ellemedim tam incelemedim ama lastikleri kısa gibi
  • LCW dışında maske almayın
    bütün ucuz maskeler merdiven altı
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    50li maskeye 45lira verilir mi hocam medikalde bile 35lira
  • .Eray. kullanıcısına yanıt
    Devlet Eczane için bi ara kod vermişti, bu kod ile 2 farklı maske geldi 2. gelen maske'de mesela burun teli falan yok...
    Eczaneler de merdiven altı satabilir mi hiç bir fikrim yok ama bize gelen 2. maske kalitesi az daha düşüktü.
    Biz Hastane için covid'den önce tanesini 0,15 kuruşa falan alıyorduk size öyle söyleyim yani maliyet ya 0,5 yada 0,10 kuruş üretici her şart da 1 tl ye bile satsa 850 kuruş civarında belki daha fazla kar elde ediyor. Pandemi döneminde fiyatlar çok arttı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 23 Temmuz 2020; 23:58:9 >
  • can33tokat C kullanıcısına yanıt
    Soly
    Ak-Yel

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dün hb 100 adet 3 katlı telli sattı. kargo dahil 43 liraya aldım.
  • erka1907 kullanıcısına yanıt
    Konu açsanız alırdık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilen Biri

Konu açsanız alırdık.
    trendyol.com
    SURENO Üç Katmanlı Koruyucu Telli Maske - 50 Adet Sterilize Kutu | Trendyol
    https://www.trendyol.com/sureno/uc-katmanli-koruyucu-telli-maske-50-adet-sterilize-kutu-p-40446667?boutiqueId=519231&merchantId=189299

• Konudaki maskeler için, satıcı Epttavm'nin kendisi. Sağlık bakanlığının kodla verdiği telsiz maskelerden (benzerini değil, onları) satıyorlar.
    1 Haziran'da sipariş vermiştim, 30 haziran'da elime ulaştı. O da defalarca arayıp şikayet yazdıktan sonra.
    Eczanede teslim edildiği şekilde 5'erli poşetleri ambalajsız, paketsiz kargo poşetine doldurup yollamışlar. Farklı üretim 4 çeşit maske vardı:

50 adet maske 25 TL (4 TL kargo)50 adet maske 25 TL (4 TL kargo)

şuan düştü kutusu 20-25 arası ucuzlar kalitelileri 25-35 arası
  • .Eray. kullanıcısına yanıt
    Hangisi kaliteli bir anlasak.

Eczaneden alıyorum ipleri dandik çıkıyor ya da telleri kablo sıkıştırma teli gibi yumuşacık çıkıyor.

İnternetten görüp alacak oluyorum 40 farklı marka hangisi iyi ve olması gerektiği gibi üretim yapıyor belli değil. Hatta hangisi gösterdikleri ürünü yolluyor o da belli değil. Bakıyorum a marka ürün yazıyor ilanda geliyor f marka çıkıyor aşırı dandik bir şey.

Saldım çayıra mevlam kayıra diyor artık satıcılar sanırım
  • Morgoth Draqe kullanıcısına yanıt
    En iyi marka suan LCW en azından kalitesi belli, daha iyi markalar var ama onlara ulaşamıyoruz onlar kurumlara satılıyor..

40-45 lira ver LCW'den al 20-40 tl ye eczaneden merdiven altı alma ihtimaliniz yüksek sonuçta UTS kaydı olmayan ürünler

Bu ürün değil mi hocam bahsettiğiniz?

Evet bu ürün en güveniliri bana göre bu + bir de siperlik al olsun bitsin geçen babamın acil işi vardı uyduruk sperliği 90 tl ye satmışlar....

bende lcw den 100 maske 3 siperlik siparişi vermeyi düşünüyorum
    şuna bi göz atın hocam
    www.hepsiburada.com
    Lara Life Cerrahi 3 Katlı Burun Telli Lastikli Maske 50'li 2 Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/lara-life-cerrahi-3-katli-burun-telli-lastikli-maske-50-li-2-adet-p-HBV00000V8CO9

alternatif de bu forumda alıyorlardı
    trendyol.com
    SmartFox Tek Kullanımlık Lastikli Telli 3 Katlı Cerrahi Koruyucu Yüz Maskesi 50'li 2 Kutu 100 Adet | Trendyol
    https://www.trendyol.com/smartfox/tek-kullanimlik-lastikli-telli-3-katli-cerrahi-koruyucu-yuz-maskesi-50-li-2-kutu-100-adet-p-39881476

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.