Şimdi Ara

50 adet maske 25 TL (4 TL kargo) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
11.228
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kesinlikle uzak durun. Bu ürün telsiz, telli olan 35 lira. Ancak kalitesi vasatında altında, filtre zaten yok, lastikler el dikimi her yerinden ip sarkıyor ve lastikler çok kısa.

Yaklaşık 10 gün önce kaliteli ve filtreli soly göndermişler onun üstüne almıştık ancak 1 haftadır herkese merdiven altı muhtemelen baskınlarda ele geçirilen çöpün çöpü şeyler geliyor.

50 adet maske 25 TL (4 TL kargo)
    50 adet maske 25 TL (4 TL kargo)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 10 Haziran 2020; 15:7:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eczaneler de maske diye merdivenaltı üretim peçete satıyor resmen

Ankarada düzgün maske satan eczane yok

• recplayer kullanıcısına yanıt
    İstanbul'da öyle satana denk gelmedim ben.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam aynı sorundan bende şikayetçiydim
    Bim 'denhttp://sanibon.com/ bu ürünü aldım 10 lu paket 10TL ben rahat ettim sizede tavsiye ederim.

• Yukarıda bir üyenin tavsiye ettiği gibi; ben de Papara ile eczaneden sağlam olanlardan satın aldım. Ayrıca %50 iade kampanyası sayesinde, fiyatı uçmuş olan olan eczane ürünleri ancak böyle bir kampanya ile normal/uygun seviyeye çekebildiği için, gazlı bez, yara temizleme sıvısı(artık tentürdiyot pek kullanılmıyormuş sanırım), aft merhemi, grip vb. durumlarda burun tıkandığında burun açmak için naneli+Okaliptuslu burun spreyi, yanık kremi vb. ihtiyaçları aradan çıkarmış oldum. Ufak bir tavsiye; kullanım ömrünü en uzun şekilde tutmak için bu tür ürünleri buzdolabında saklamakta fayda var.
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 tane takın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: jervis

Hocam 2 tane takın :)
    fark etmezki. uzunluğu kısa geldiği için sotrun oluyor. iki tane üst üste takmanın bi faydası yok. bana kulaktan kulağa uzunluğu fazla olan lazım
  • Geçen sene 50 tanesini 3.50 ye alıyorduk işyerinde şu an bile muazzam kar ediyorlar

• Şok daki satilanlarda kaliteli duruyor kullandım

• Telli değil sanırım?

• Son 2-3 ayda üretilen maskelere hic güvenemiyorum. Koronalı elleriyle paketlenmişlerdir. Hiçbiri hijyenik değil.

• OnLyMoKoKo kullanıcısına yanıt
    Hocam cidden lastiği genişse denemek istiyorum ama verdiğiniz linkte satın alma opsiyonu yok, nasıl aldınız siz?

• dearmrty D kullanıcısına yanıt
    Bim 'de satılıyor hocam, 10 ' lu paket halinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: halilcrs

17 ay önce 100 adet maskeyi sıradan bir medical ürün satan mağazadan 15 TL ye almıştım. O zamanda kar ediyorlardı.
    Allah bu fırsatlçıları bildiği gibi yapsın
    spunbond nonwoven denilen maske için kullanılan kumaş dolar bazında 17 ayı bırak 6 ay önce 3 dolardı şimdi 8 dolara kumaş yok , yetişmyior. Piyasadaki arkadaşlar böyle söylüyor
  • PTT kargoyla bu maske size ulaşana kadar aşı bulunmuş salgın çoktan bitmiş olur,

• Bu maske işine adidas nike da el atar yakında

• quote:

Orijinalden alıntı: dearmrty

Hocam cidden lastiği genişse denemek istiyorum ama verdiğiniz linkte satın alma opsiyonu yok, nasıl aldınız siz?
    metro marketlerdeki maskelerin lastiği rahat.. Bir bakın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.