Bildirim
50 adet maske 25 TL (4 TL kargo) (2. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Eczaneler de maske diye merdivenaltı üretim peçete satıyor resmen
Ankarada düzgün maske satan eczane yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İstanbul'da öyle satana denk gelmedim ben.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Merhaba hocam aynı sorundan bende şikayetçiydim
Bim 'denhttp://sanibon.com/ bu ürünü aldım 10 lu paket 10TL ben rahat ettim sizede tavsiye ederim.
Yukarıda bir üyenin tavsiye ettiği gibi; ben de Papara ile eczaneden sağlam olanlardan satın aldım. Ayrıca %50 iade kampanyası sayesinde, fiyatı uçmuş olan olan eczane ürünleri ancak böyle bir kampanya ile normal/uygun seviyeye çekebildiği için, gazlı bez, yara temizleme sıvısı(artık tentürdiyot pek kullanılmıyormuş sanırım), aft merhemi, grip vb. durumlarda burun tıkandığında burun açmak için naneli+Okaliptuslu burun spreyi, yanık kremi vb. ihtiyaçları aradan çıkarmış oldum. Ufak bir tavsiye; kullanım ömrünü en uzun şekilde tutmak için bu tür ürünleri buzdolabında saklamakta fayda var. -
Hocam 2 tane takın :)
fark etmezki. uzunluğu kısa geldiği için sotrun oluyor. iki tane üst üste takmanın bi faydası yok. bana kulaktan kulağa uzunluğu fazla olan lazımquote:
Orijinalden alıntı: jervis
Hocam 2 tane takın :) -
Geçen sene 50 tanesini 3.50 ye alıyorduk işyerinde şu an bile muazzam kar ediyorlar
Şok daki satilanlarda kaliteli duruyor kullandım
Telli değil sanırım?
Son 2-3 ayda üretilen maskelere hic güvenemiyorum. Koronalı elleriyle paketlenmişlerdir. Hiçbiri hijyenik değil.
Hocam cidden lastiği genişse denemek istiyorum ama verdiğiniz linkte satın alma opsiyonu yok, nasıl aldınız siz?
Bim 'de satılıyor hocam, 10 ' lu paket halinde.
spunbond nonwoven denilen maske için kullanılan kumaş dolar bazında 17 ayı bırak 6 ay önce 3 dolardı şimdi 8 dolara kumaş yok , yetişmyior. Piyasadaki arkadaşlar böyle söylüyorquote:
Orijinalden alıntı: halilcrs
17 ay önce 100 adet maskeyi sıradan bir medical ürün satan mağazadan 15 TL ye almıştım. O zamanda kar ediyorlardı.
Allah bu fırsatlçıları bildiği gibi yapsın -
PTT kargoyla bu maske size ulaşana kadar aşı bulunmuş salgın çoktan bitmiş olur,
Bu maske işine adidas nike da el atar yakında
metro marketlerdeki maskelerin lastiği rahat.. Bir bakınquote:
Orijinalden alıntı: dearmrty
Hocam cidden lastiği genişse denemek istiyorum ama verdiğiniz linkte satın alma opsiyonu yok, nasıl aldınız siz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X