Şimdi Ara

50-70 bin aralıgındaysanız CBÜ bilgisayar yazmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler oyle ucuk bi sıralaması yok ama 50-70 bin aralıgındaysanız burayı yazmayın issizlik garantili daha 2 satırı yazamayan 2.sınıf ogrencileri gordum, hem okul yuksekokuldan bozma hem de odev falan yok projeler 4 ayda 1 tane lablar cop hazırlık tamamen vakit kaybı bu gozler hazırlıgı 88 puanla bitirip swap ın anlamını bilmeyen kopyayla hazırlıgı geçeni gordu calısacaksanız en düsük puanla alan yere gitseniz de siz calıstıgınız icin oralardasınız.

• 60k ya hangi bilgisayar önerirsin gazi teknoloji fakültesi bilgisayar iyi midir sence?
  • Cbu ftr basil hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Celal Bayar leş bir universitedir arkadaş hakli.Bu yazdığımı rakip eleme olarak görenler inşallah CBÜ ye dusersiniz

• umarım dinlemişsiniz dir
  • 67kdayım cbü yerine Muğla yazdım dostum.

• güzel hocam kendinizi kurtardınız ya birilerine bişileri gosterebilseydim ne mutlu bana ben istemem kimsenin puanının heba olmasına bundan sonra her sene bu konuyu ben hortlatacagım ne zaman dogru dürüst egitim verirler umur tacirligini bırakırlar o zaman vazgeçerim tekrar okuyan varsa soyleyeyim odev yok odev yoksa bilgisayar mühendisligi yalan olur zaten not tutulacak bişi yok sürekli kod yazarak kafanıza oturması lazım en azından hafta da 2-3 gün 1 er 2 ser saat odev yaptıracak kadar odev vermiyorsa gecin ornegin odtü de odevden ogrenciler helak oluyor bilkentte soylentilere gore odevden sınava ayrı calısılamıyor bilgisayar bir bütündür yani ben ilk sınavda array vardı hocam 2.sınavda cıkmaz demi diyen bi adam duyarsanız uzaklaşın onun yanından bu bence yeteri kadar acıklayıcı bi benzetme oldu herkesse başarılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam Ankara Üniversitesi nasıl acaba?
  • Cbü ftr yazın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Brotha B kullanıcısına yanıt
    bu konuyla alakası yok bence ama bana kalırsa MİT dahil tüm okullar icindeki hevesli ve yetenekli ogrenciler ve ogretim elamanları olmadan taş kum adına ne derseniz diyin yıgındır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.