Şimdi Ara

50-60 yaşınızda nasıl bir karaktere sahip olacaksınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konuda fikirleriniz var mı? İnsan yedisinde ne ise yetmişinde de odur sözünden esaslanırsak, değişmeyeceğini düşündüğünüz yanlarınız nelerdir? Genç eğlence tarzını genellikle benimsemiş bireyler olarak eğlence tarzınızını yaşlanınca da değiştirmemeyi düşünüyor musunuz? Bundan kastedilen elbette partilerde genç kızlara sarkmak değil, ama genç ruhun yaşlılığa uyarlanabilir onlarca yanı var; espri anlayışı, üslupta küfür, fırlamamsı davranışlar vb...

Ve fiziksel olarak dinç olacağınızı düşünüyor musunuz? Bunu bilemeyiz, fakat başımıza bir bela gelmediğini düşünürsek sporla iç içe olan stressiz ve sağlıklı yaşamla birlikte olabileceğinizi kaçınız düşünüyor?

İlginç ve güzel bir konu olacağı düşüncesindeyim, yorumlarınızı esirgemeyin arkadaşlar.

• Pek ilgi çekmedi gibi, bir daha yukarı çıkaralım bakalım.
  • Uyuşuk biriyim, büyük ihtimal öyle olurum galiba.
  • Evleneceğim kadına ve bulacağım işe bağlı.
  • Zevklerimden o yaşta yapabileceğim kısmından vazgeçmem.
    Bilgisayar kesinlikle hayatımda olucak yine.Rize'mden vazgeçmem.İstanbul'a gidip gelicem sürekli,ondan da vazgeçemem.
    Zaten emekli olduktan sonra Rize'ye yerleşmeyi düşünüyorum ama bu evleneceğim kadına da bağlı tabiki.
  • Zengin olup olmadığıma bağlı
  • Biriktirdiğim paramı Dünya seyahatiyle yemiş olacağım ve daddy severlere küçük armağanlar vereceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantaxy -- 2 Nisan 2010; 21:58:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yine manyak biri olurdum. İlla ki birilerini gıcık ederdim. Küçüklere de kendimi bir kahraman gibi tanıtırdım.
  • Zamanın sebep olduğu yorgunlukla cildimde ki çizgilerin derinleşmesi ve o çizgilere sığdırdığım derdi, çileyi, mutluluğu, huzuru, acı tatlı her şeyiyle yaşam maratonunu emekli olup bir köy hayatı, doğa yaşamını seçerek son buldurmayı düşünüyorum. Eşim ister gelsin ister gelmesin zaten ömrümün kalan kısmında dırdırsız rahat bir yaşamı tercih ederim.

Yarına garantimiz yok, ölüm her an ensemizde.

Edit: Yazım hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheFarez -- 2 Nisan 2010; 22:22:31 >

• Atasözü her zamanki gibi yanlış! 3 yaş sonuna kadar insanın kişiliği şekillenmiş olur!
    Ben 60 yaşımda hala camlara taş atıp hızla tüyen bir çocuğum!
  • quote:

Orijinalden alıntı: neommy

Atasözü her zamanki gibi yanlış! 3 yaş sonuna kadar insanın kişiliği şekillenmiş olur!
    Ben 60 yaşımda hala camlara taş atıp hızla tüyen bir çocuğum!

O halde kişiliği hayatın çeşitli devrelerinde değiştirmemeye gayret etmek lazım. Espri anlayışı, konuşma üslubu gibi konularda George Carlin gibileri ve halk arasındaki bilinmeyen 60'lık liseli Türkleri gördükçe daha da umutlanıyorum. Hal ve hareketler konusundaki düşüncelerim de Trakya kültürüne fena derecede uyumlu biri olarak umutlu sayılabilir!

• karakteri bilemem de yorgun biri olacağım kesin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.