Şimdi Ara

50-55' BOYUTLARINDA TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba acele olmamak şartıyla temmuza kadar almayı düşünüyorum


    - 50-55 inç boyutlarında.


    - smart tv özelliği ve internet tarayıcı performansı önemsiz en kötü ihtimalle mi box alırım onlar için.


    - "film ,dizi ve özellikle maç izlemek için görüntü kalitesi yüksek TV arıyorum."


    panel anakart vs çok anlamadıgım için sizlere sormak istedim. avm'lerde bakıyorum hepsinin görüntüsü efsane duruyor.


    yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkür ederim.




  • Merhabalar, Samsung 50Q80T öneririm. Netflix ve Amazon Prime'da birkaç film izledim, gece ve gündüz performansı çok güzel. 1-2 gündür Süper Lig maçlarını izliyorum BeinConnect üzerinden. İnternet üzerinden maç izlememe rağmen performansı çok iyiydi. (100mbps). Digiturk uydu alıcısı ile çok daha keyifli olacağına eminim. Normalde TV tavsiyesi vermem ama bu televizyon gerçekten performanslı. VA panel olduğu için cepheden çok fazla güneş almasını önermem. Pencere kenarında yandan baktığınızda yansıma yapıyor normal olarak. (55inch olan modeli bu konuda daha iyi diyorlar) Mutfak masamız ekranın tam karşısında olduğu için sıkıntı yaşamıyorum.


    Özetle; ben TV'yi test videoları açıp test etmedim. O yüzden bu konuda bir şey diyemeyeceğim. Netflix ve futbol performansı benim çok hoşuma gitti. Özellikle siyah performansı "The Ridiculous 6" filmindeki gece sahnelerinde çok etkileyici gelmişti. Zaman zaman fiyatı 8099 TL ye düşüyor takip etmenizi öneririm eğer stok kalırsa. Ben Vatan'dan 8099 TL ye aldım.





  • aceleniz yoksa yeni tv leri bekleyin hocam bu sene alınacak tek düzgün tv xh95 modeli ondada hdmi 2.1 yok

  • LG SM8000 modelinin 49 inç olanını aldım. 55 inç alacaktım ama biraz zorlayacaktı bunu aldım. Genel olarak gayet güzel tv görüntü kalitesi gayet güzel ancak android tv almadığıma pişman oldum açıkçası. Iptv uygulamaları kısıtlı, marketi kısıtlı. İstediğin uygulamayı indirmek çok da mümkün değil. İlk başlarda çok önemli değil diyordum ama sonra sonra bişeyler indirmek istiyorum markete giriyorum ama istediğim uygulama yok. Bunlardan hariç bir de kendi uydu alıcısını kullandığında kanal geçişlerinde sıkıntı var. Zap yaparken 2-3 kanal geçiyorum sonra birden 1. kanala atlıyor. Belli olmuyor ne zaman atlayacağı 15-20 numaralı kanallarda geziyorum taak bir anda en başa atlıyor. 3-4 kere güncelleme geldi ancak hala aynı sıkıntı var. Şu an tv alacak olsam bu televizyonu almazdım. Marka model tercihine kalmış benim tavsiyem android tv.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.