Şimdi Ara

50-55 BİN LİRAYA NE ALIRDINIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
2
Favori
1.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıkta da söylediğim gibi sınıf farketmez otomatik-manuel farketmez benzinli veya dizel sıfır veya ikinci el farketmez kullanım amacı mı : günlük kullanım,gezmek tozmak seyahat etmek

SİZ OLSANIZ NE ALIRSINIZ AKLINIZA İLK GELEN ARACI YAZIN LÜTFEN

• 30 bine dizel Punto evo alır, 20 bini de nereye harcayacağım diye konu açardım
  • İkinci el maksimum 20.000 de hatasız boyasız çiziksiz sigara içilmemiş ilk sahibinden 180 lik cosmo insignia spor tourer siyah renkte olursa tadından yenmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıfır mı 2.elmi
  • 50 bin tl e
    full+full opel insignia 1.6t

• 0 olarak meriva alırdım sanırım
  • D sınıfı fazla km yapmamış ama en dolu versiyonu olan araç alırdım.
    Bu da insignia ama pompacıyla akrana olmaya gerek yok derseniz.
    C5 ya da 508 bakın.

Honda Accord'a güzel bir seçenek olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • opel insignia pişman olmassın araç bu kadar fazlamı yakıyo ilginç genede insignia alanıcak bi araba
  • süperb b alırım 1.4 tsi ya 1.6 tdi
  • Insignia 1.6t cosmo

• quote:

Orijinalden alıntı: saykojan

30 bine dizel Punto evo alır, 20 bini de nereye harcayacağım diye konu açardım

Ben geçen sene bu dediğinin tersini yapmıştım 30 bine evoyu satıp üzerine 20 koyup sıfır fluence almıştım
  • 50- 55 bin bandında en mantıklı ve güzel araç Honda Civic
  • insignia 1.4 turbo
  • İnsignia Turbo Cosmo süper olur.Sunroof , navi varsa tadından yenmez.Lpg'si de olursa gez dur inme arabadan
  • peugeot rcz
  • Seat leon 1.4 TSI 140 HP Full Led + Led Gündüz Sürüş Farı + Led Arka Stop Lambaları + Sunroof = 56.000 TL
  • Şu an alacak olsam imzamdaki aracı yani Opel Astra Sport dizel alırdım. Gerçi şu an sıfırı 60.400 TL olmuş. Vay anam vay...

55 in üstüne çıkılamıyorsa ikinci el multimedya, sunroof, body kit olanı alınabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenktun34

Seat leon 1.4 TSI 140 HP Full Led + Led Gündüz Sürüş Farı + Led Arka Stop Lambaları + Sunroof = 56.000 TL

2014 model liste fiyati 62,500. (FR plus paket olmadan). Plus paket de eklenince liste fiyati opak renk icin 67,000 oluyor. Onu da dusse dusse tas catlasa 65,000'e birakir muhtemelen...

Ben 0km 2014 model Golf 1.2 TSI Comfortline onerirdim. Su an liste fiyati 57,500 TL.
  • 2. El Subaru Outback.

• unknownlover U kullanıcısına yanıt
    52900 tl ye yeni peugeot 308 1.2 active Alırsınız kasa değişecek mi derdi olmadan binersiniz

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.