Şimdi Ara

5 Yıldızlı Otelde Animatör olarak çalışmak istiyen Almancası iyi olan Bay Bayan Eleman arıyoruz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
2.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar Almancası iyi olan bay bayan eleman arıyoruz... Otel full alman olduguğu için almanca dil bilmesi önemli kontak kurarken rahat olacak utanmayacak daha önce Animatörlük yapmadıysa öğreteceğiz.. Dans yeteneği tiyatro yeteneği varsa maaşı dahada katlanır.. Haftada 1 gün Disko turlarımız oluyor oteldeki misafirleri dışardaki Diskoya götürüyoruz otel içinde Misafirlere bilet satarak Extra olayını yapıyoruz bilet başı 12 Euro alıyoruz bu her sattığımız biletin 5 Eurosu bize 7 Eurosu müdürümüze kalıyor.. Ne kadar çok disko turlarına adam toplarsak Diskoda o kadar fazla alkol fişi alıyoruz.. Her cumartesi günleri disko turlarımızı yapıyoruz. Gece saat 3 e kadar diskoda kalıyoruz ve sonrasında misafirleri otele bizde Lojmanımıza geçiyoruz.. Yeme içme misafirle birlikte yiyip içiyoruz.. Barlardan alkol harici herşey içebiliyoruz.. Gün içinde Dart Botcha Beach voleybol aktivitelerimiz oluyor.. Misafirlerle birlikte bu aktivitelere katılıyoruz.. Otelimiz Antalya Manavgat Evrenseki Bölgesinde 5 Yıldızlı bir tesistir.. Ben tolga Dh üyesi Dante* buradan çalışmak istiyecek olan arkadaşlar olursa birlikte çalışacağız.. eğer burdan işsiz Forumdaşlarıma iş konusunda yardımcı olabileceksem ne mutlu bana.. Otel dışında Lojmanımız mevcut Tüm personeller Animasyon dahil aynı Lojmanda kalmaktayız Lojmanımızda sıcak su rahat yataklar Büyük bir kantin kantinde + internet wifi mevcuttur.. Çalışmak istiyen arkadaşlar benimle kontak kurabilir.. Saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 18 Nisan 2013; 18:03:04 >

• DANKE DANKE BEN VAR KATILMAK ŞÖN ŞÖN
  • Her konuyla alay dalga geçecek adamlar çıkıyor işte burada.. Burada insanlara işsizlere özellikle DH ailesine iş imkanı veriyorum adam akıllı yorum yapın... Dalga makara kikiri arıyorsanız gidin başka topic altlarında oynayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 18 Nisan 2013; 18:00:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante*

Her konuyla alay dalga geçecek adamlar çıkıyor işte burada.. Burada insanlara işsizlere özellikle DH ailesine iş imkanı veriyorum adam akıllı yorum yapın... Dalga makara kikiri yapacaksanız gidin başka topic altlarında oynayın..

Upluyoz nan işte...
  • ich mochte schisch kofte
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeroEM9

quote:

Orijinalden alıntı: Dante*

Her konuyla alay dalga geçecek adamlar çıkıyor işte burada.. Burada insanlara işsizlere özellikle DH ailesine iş imkanı veriyorum adam akıllı yorum yapın... Dalga makara kikiri yapacaksanız gidin başka topic altlarında oynayın..

Upluyoz nan işte...

Uplayan arkadaşlara lafım yok kardeşim.. Eyvallah ozaman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    knight'da bayan olmak...
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben terminatör olarak çalışmak isterim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.