Şimdi Ara

5 yıldızlı bir otelde f&b komi ne kadar maaş alır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
25.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar. bu işe alınma olasılığım çok yüksek. sadece merakımdan soruyorum. Hilton İstanbulda f&b komi görevi karşılığı maaş yaklaşık olarak kaç olabilir?
    Sonuçta 5 yıldızlı bir otel ve elit bir mekan olarak çalışanlarını tatmin etme politikasını izlemeli diye düşünmekteyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trapattone -- 21 Eylül 2010; 1:28:31 >

• f&b komi görevi nedir?
  • food and beverage yani yiyecek ve içecek departmanı demek oluyor
  • Hayirli olsun,600 lirayi gecmez..
  • o kadar az mı yani. 5 yıldız otel dahi olsa bu böyle midir ya

bahşiş filan oluyordur herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trapattone -- 20 Eylül 2010; 5:33:50 >
  • Bende calistim ordan biliyorum,sana tavsiyem firsatin olursa git ordan yakala kominin birini konus derim.
  • tamam hocam zaten referansla giriyorum. belki arkadaşıma sorarım ama bu işte ne yapıyoruz onu bilmiyorum tam olarak. ne iş yapar bu komiler acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • komidin ne iş yapıyor yaa ? İleride otelde yönetici olmayı falan planlıyorumda piyasayı şimdiden takip ediyorum.Bilirsiniz işte
  • :-)) komi yiyecek icecek departmanlarinda yani restaurantlarda her isi yapan demektir,belli bir gorevi olmaz,en cok yorulan odur ama en dusuk maasi alan yine odur.
  • 5 yıldızlı otel diye fantezi kurma asgari ücret falan verirler büyük ihtimalle.
  • önce mantığı değiştir turizm işi atlamalıdır sen hele bi gir çalış 6ay iyice piş yaz cvne şurdaşurda çalıştım diye sonra geçersin daha iyi bi yere.. ayrıca tip ile aldığın para 1000lirayı geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spikee -- 20 Eylül 2010; 16:09:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StOpLAZmAnYaX

food and beverage yani yiyecek ve içecek departmanı demek oluyor

Bence forumdaki nickinin stoplazmanyax olduğunu öğrenseler seni işe almazlar hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheHitchhiker

quote:

food and beverage yani yiyecek ve içecek departmanı demek oluyor

Bence forumdaki nickinin stoplazmanyax olduğunu öğrenseler seni işe almazlar hocam.

kurumsal şirketlerin kişilerin facebook twitter vb organlardaki mesajlarini incelediklerini söylemeye gerek yok sanirim
  • iyi de nickimde ne gibi bir sorun var. onu anlamadım. hem takip edilecek bir yanım yok ve o derece önemli bir kişilik de değilim
    neyse ki başlığı değiştirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trapattone -- 21 Eylül 2010; 1:29:17 >
  • quote:

iyi de nickimde ne gibi bir sorun var. onu anlamadım. hem takip edilecek bir yanım yok ve o derece önemli bir kişilik de değilim

Şaka yaptım be hocam biraz cıvık bir nick ondan dedim.
  • Asgari ücret civarında. Sizin konuma ne kadar tip gelebilir bilmiyorum ama onlarıda ekle.
    Eğer başka şansın varsa 'bellboy' luğu düşün. ücret olarak aynı alırsın ama oteldeki en iyi tip i onlar toplar. verilenlere göre maaşın kadar yada 2-3 katı bile tip alabilirsin.(tabi bu giriş-çıkışa, oda sayısına göre çok değişim gösterir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oarsiyuen -- 21 Eylül 2010; 13:56:23 >
  • tip yokmuş bizde sanırım. puan usulü çalışılıyormuş. maaş da 650-900 civarında değişiyormuş.
  • Turizmci olarak iyi bir otel 800-900 dan civarı verir bahşişlerle 1200ü geçer yaz sezonunda. Ama kışın tutmazlar seni kolay kolay.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.