Şimdi Ara

5 Yıl Sonra İlk Kavgada Titreme? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
2
Favori
7.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pachenkov

Ben hep boy avantajımı kullanırım kavgada.Boyum 1.94 genelde uzaktan tekme atarım ama gruplu kavgalara girmedim hiç o tarz insanlarla aynı ortamda bulunmam bile.Seninde boyun uzun kalbine tekme atmayı dene hem yere düşer hemde salak gibi etrafına bakınır 4 5 sn rezil etmiş olursun yeterince olayda büyümez

adam olay büyümesin istiyor sen kalbine tekme at dysn
  • Never Back Down 1 -2
    Fight Club

Vs vs böyle filmleri izle sabaha kadar sonra git dal
  • demek forumada mılletten yardım ıstıyorsun ha ? senın agzını burnunu yarın kıracam oglum.
  • takipteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

demek forumada mılletten yardım ıstıyorsun ha ? senın agzını burnunu yarın kıracam oglum.

gelsene gelsene

Aslında adilik falan kardeşim. Kavganın adiliği olmaz o benim sevgilime bakıosa ki ben yanındayken. Adiliği en başta o yapmış olur. Zaten ben dalsam bizim sınıftaki arkadaşımda dalıcak ama dediğim gibi olayın büyümesinden korkuyorum. Çocukta benim boylarımda ama hafif sıska biraz. Bu arada 2 ay bodye gitmiştim ne kadar etkisi olur bilemem

Never Back Down 1-2 izledim
    Dövüş kulübünüde izledim
  • fight club senin çaren
  • işaretli yere sağlam bitane vurduğun zaman ikinciye gerek kalmaz.güven bana

5 Yıl Sonra İlk Kavgada Titreme?

not: bu adama uyuzum o yüzden bunun resmini koydum ayrıca baktın işler karışıyo çak bitane.yanlız dediğim yere sağlam bi şekilde vurursan adam kısa süreliğine bayılır.korkma yani öldümü lan diye bileğine kuvvet yiğidim

edit:ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknaydmr -- 18 Ekim 2011; 19:32:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

fight club senin çaren

İzledim dostum ama bi daha izleyebilirim yani..

O işaretli yere vurmak yerine arkadan seslenip direk yumruk atmak yada konuşurken çeneye yumruk atmak bence daha mantıklı
  • Yarın olacak. Siz karşı karşıya gelceksiniz aranızda yaklaşık yarım metreden kafalar birbirine yarı temas haldeyken
    Ne diyon lan sen
    - Asıl sen ne diyon ooluum
    Tam o sırada biri araya girecek beyler ayıp ama hadi ayrılın bakıyım yakışıyomu size böyle şeyler diyecek. Tam onun üzerine sözlü tartışmalar biraz daha ileri gidip
    -Bırakın lan beni bırakın diyeceksiniz
    Tam o sırada sizi tutanlardan biri inşallah
    -Tamam lan alın ne yaparsanız yapın demez.
    Kavga etmek istemesenizde o dakka mecburiyetten kavga ederisiniz tabi bırakmazlarsa sizi 2 3 arkadaşınız tutacak sonra evlere dağılacaksınız olay budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknaydmr

işaretli yere sağlam bitane vurduğun zaman ikinciye gerek kalmaz.güven bana

not: bu adama uyuzum o yüzden bunun resmini koydum ayrıca baktın işler karışıyo çak bitane.yanlız dediğim yere sağlam bi şekilde vurursan adam kısa süreliğine bayılır.korkma yani öldümü lan diye bileğine kuvvet yiğidim

edit:ekleme

• quote:

Orijinalden alıntı: ViCt0R

Yarın olacak. Siz karşı karşıya gelceksiniz aranızda yaklaşık yarım metreden kafalar birbirine yarı temas haldeyken
    Ne diyon lan sen
    - Asıl sen ne diyon ooluum
    Tam o sırada biri araya girecek beyler ayıp ama hadi ayrılın bakıyım yakışıyomu size böyle şeyler diyecek. Tam onun üzerine sözlü tartışmalar biraz daha ileri gidip
    -Bırakın lan beni bırakın diyeceksiniz
    Tam o sırada sizi tutanlardan biri inşallah
    -Tamam lan alın ne yaparsanız yapın demez.
    Kavga etmek istemesenizde o dakka mecburiyetten kavga ederisiniz tabi bırakmazlarsa sizi 2 3 arkadaşınız tutacak sonra evlere dağılacaksınız olay budur.

adam senarist beyler dağılın

Şaka bi yana böyle olcağını düşünmüyorum çünkü okul çıkışı olcak ilk yumruğu ben atarsam ki atarım hiç konuşmadan direk. Zaten 3 tane polis var okulun önünde alır götürürler bişey olmaz yani.

• İlkokul, lise ?
  • Ben elmacık kemiğine abanıyorum beyler doğru taktik mi Şu kaş ortasını göstermiş bir arkadaş birde ben korkuyorum karşımdakine bişey olur diye bunun çaresi nedir? Burnu kırılır falan diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: YuSuFBuLDu

İlkokul, lise ?

Lise Son

Aslında ben dediğim gibi direk konuşmadan yumruk atmayı düşünüyorum belki yüzüne belki çeneye . Bakıcaz o an zaten bi anlık sinirle ne olur bilemem. Ama ilk yumruğu ben atmaya çalışacağım...

Peki arkadaşlar ortalama bir kavga kaç sn yada dk sürer?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnRYzK

quote:

Orijinalden alıntı: Solenzara

Verebileceğim tavsiye direk giriş.Sakın vursam mı vurmasam mı diye ikileme düşme.Vurma vakti olduğunu düşündüğün an vurma vaktidir.Yoksa ilk yumruğu karşı taraf attığı an ilk üstünlük ona geçer.Kavga başladığı an sakın yumruk atmayı kesme.Kaça kaça dövüşme kısaca.Sürekli arka arkaya yumruk at.Çünkü en küçük bir yumruk kestiğin anda karşı atak gelecektir.Rakibe fırsat verme.

Not:Bu yazdıklarım karşındaki kişinin benim dövdüklerim gibi bir dövüş eğitimi almadığı göz önüne alınarak yazılmıştır.Sonra yaptım dayak yedim falan mesuliyet kabul etmem.

aslında mantıklı dediğin. Yani çocukla hiç konuşmadan direk dalsam. Yumruk falan. Ama bu sefer yanındaki adam dalarsa çok şey olur. ( Tek gittiğimi farz ediyorum ) Ha yanımda arkadaşım olur diğerlerini tutar. O zaman döverim. Ama işte azcıkta tırsma var nedense.

Kalıba bakma. Önemli olan yürek.

Mesela ben yarma gibiyimdir. Adam geldi artistlikler falan. Ama herifte mangal gibi yürek var vesselam. 2 ye bir iken bize daldı. Ama arkadaşım karışmadı teke tek kaldık. Sonuç olarak 2-3 yumrukta ağzını yüzünü dağıttım. ?!

Ama dur ya bu yanlış örnek oldu.

En iyisi ben tavsiye vermeyeyim.

Ne de olsa genelde hep korkup kaçtılar. Haklılardı da. Onların gördükleri tarafımı ben bile görsem korkup kaçardım kendimden. Uzun hikaye de.

Kavga ile bir yere varılmaz.

Aslında ben de mi dalsam ne. Uzun süredir şiddet uygulamadım. Yanlız diyeyim olur da kazara biri kafama vurur o zaman kaçın yapabileceğiniz bir şey yok. Arada siz de gidersiniz ona göre. Krize girip bir nevi yaratığa dönüşebilirim ona göre. Bir köşeden kameraya çekin çok merek ediyorum 4. sınıf öğrencisinin 30 yaşındaki 85 kiloluk adamı tek eli ile duvara fırlattıran gücün nereden geldiğini.

Kararsız çift kişilik OFF.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 19 Ekim 2011; 8:50:27 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YuSuFBuLDu

İlkokul, lise ?

Lise Son

Aslında ben dediğim gibi direk konuşmadan yumruk atmayı düşünüyorum belki yüzüne belki çeneye . Bakıcaz o an zaten bi anlık sinirle ne olur bilemem. Ama ilk yumruğu ben atmaya çalışacağım...

Peki arkadaşlar ortalama bir kavga kaç sn yada dk sürer?

kontrolsüz yumruk sallayarak kavga ederseniz çok sürmez biri yere düşer boku yer. ama kavga biliyosa2 tarafta , çekşmeli olur. biletler biletixte anlicagın

• kafa atma mesafeni koru.yarım metreden fazla yaklaştırma ilk görüşünde çünkü kafa atabilir.göğüs bölgesinede çalış
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozdn.er

quote:

Orijinalden alıntı: Pachenkov

Ben hep boy avantajımı kullanırım kavgada.Boyum 1.94 genelde uzaktan tekme atarım ama gruplu kavgalara girmedim hiç o tarz insanlarla aynı ortamda bulunmam bile.Seninde boyun uzun kalbine tekme atmayı dene hem yere düşer hemde salak gibi etrafına bakınır 4 5 sn rezil etmiş olursun yeterince olayda büyümez

adam olay büyümesin istiyor sen kalbine tekme at dysn

kalbine tekme atarsan yere düşer sende gözdağı verirsin o tekrar saldırmaz sende kçını kurtarmış olursun.İt dalaşına girersen olay büyür.

• quote:

quote:

quote:

o an gözn hiç birşey görmez. dalar,ezersin merak etme.

Normalde çok sabırlıymdır . Biri bişey demezse bulaşmam ama söz konusu kız arkadaşım olunca kendimi zor tuttum. Yanımda kız arkadaşım vardı olmasaydı çoktan kavga ederdim ama işte kızın yanında kavga etmek yok. Birde olayın büyümesinden korkuyorum..Aslında kalıplıyım uzun boyluyum ama herhalde 5 sene sonra ilk kavga olcagı için azcıkta kendime güvenemiyorum.

tek başına dolan. arkadaş çağırırsan kavga etmek istediğini anlar. tek dolanırsan birşey olmayacağını,büyütmeyeceğini bilir. yanlışmıyım?

ya tek başına dolaşırken onu sıkıştırırlarsa arkadaşlarıyla buda tehlikeli ..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.