Şimdi Ara

5 Yıl Sonra İlk Kavgada Titreme? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
116
Cevap
2
Favori
7.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07

Çok mantıksız.Madem titriyorsun neden cevap verdin ?
    Sevgilini korumak istiyorsan neden titriyorsun ?
    Doğru korku doğal birşeydir.
    Ama kavga çıkınca ne olacak ?
    ÇOCUĞU DÖVÜNCE NE OLACAK ?
    Rahatlayacak mısın ?
    Eğer rahatlayacaksan neden burdasın ?
    Burdan okula gelmedi diye bahane yaratmak kolay.
    Düşünsene sen burda bahanelerle uğraşırken ...
    O ÇOCUK SANA GÜLÜYOR !!!
    HEMEN GİT VE O ÇOCUĞUN İŞİNİ BİTİR SENİ PİSLİK HERİF.

hocam ne yaptın sen ya :D:D

Mantıklı.Sinirden titriyorum. Neden mi cevap verdim. Erkeklik iç güdüsü.
    Sinirden.
    Dövücem.
    Dövdüm dicem
    Rahatlıcam.
    Can Sıkıntısı
    Çocugu tanımıyorum.

Tamam.

• Kızın yanında kavga edilmez iyi yapmışsın. Kavgada da o kadar telaslanma anlık olur. Allah ne verdiyse gireceksin. Dayak yersin ya da atarsın orası ayrı. En fazla acır, kanar sonra geçer. Ayrıca arkadaşlarını kavgaya çağırma. Arkadaşını kavgaya çağıran iyi arkadaş değildir. Tek basına gıt konusmaya ha baktın kalabalık daldılar sonra toplanır halledersın. Korkma oluşuna bırak her şeyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk başta acı yakalarsan kafa at yere düşmezse tut bi tane daha koy kafayı düşünce yere tekme at bırak eğer rakip sağlamsa karşına geçince yumruk at sağ sol elmacik kemiğine kulak arkası burun dayanamaz acıya
  • quote:

Orijinalden alıntı: srkayp

Kızın yanında kavga edilmez iyi yapmışsın. Kavgada da o kadar telaslanma anlık olur. Allah ne verdiyse gireceksin. Dayak yersin ya da atarsın orası ayrı. En fazla acır, kanar sonra geçer. Ayrıca arkadaşlarını kavgaya çağırma. Arkadaşını kavgaya çağıran iyi arkadaş değildir. Tek basına gıt konusmaya ha baktın kalabalık daldılar sonra toplanır halledersın. Korkma oluşuna bırak her şeyi.

Yok Çocuk tek gelmiyo tek gelse alıcam ifadesinide. Tek gelmediği için bende tek gitmicem. Korkmuyorumda azıcık telaşlanıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Orijinalden alıntı: OnRYzK

quote:

Orijinalden alıntı: Solenzara

Verebileceğim tavsiye direk giriş.Sakın vursam mı vurmasam mı diye ikileme düşme.Vurma vakti olduğunu düşündüğün an vurma vaktidir.Yoksa ilk yumruğu karşı taraf attığı an ilk üstünlük ona geçer.Kavga başladığı an sakın yumruk atmayı kesme.Kaça kaça dövüşme kısaca.Sürekli arka arkaya yumruk at.Çünkü en küçük bir yumruk kestiğin anda karşı atak gelecektir.Rakibe fırsat verme.

Not:Bu yazdıklarım karşındaki kişinin benim dövdüklerim gibi bir dövüş eğitimi almadığı göz önüne alınarak yazılmıştır.Sonra yaptım dayak yedim falan mesuliyet kabul etmem.

aslında mantıklı dediğin. Yani çocukla hiç konuşmadan direk dalsam. Yumruk falan. Ama bu sefer yanındaki adam dalarsa çok şey olur. ( Tek gittiğimi farz ediyorum ) Ha yanımda arkadaşım olur diğerlerini tutar. O zaman döverim. Ama işte azcıkta tırsma var nedense.

Kalıba bakma. Önemli olan yürek.

Mesela ben yarma gibiyimdir. Adam geldi artistlikler falan. Ama herifte mangal gibi yürek var vesselam. 2 ye bir iken bize daldı. Ama arkadaşım karışmadı teke tek kaldık. Sonuç olarak 2-3 yumrukta ağzını yüzünü dağıttım. ?!

Ama dur ya bu yanlış örnek oldu.

En iyisi ben tavsiye vermeyeyim.

Ne de olsa genelde hep korkup kaçtılar. Haklılardı da. Onların gördükleri tarafımı ben bile görsem korkup kaçardım kendimden. Uzun hikaye de.

Kavga ile bir yere varılmaz.

Aslında ben de mi dalsam ne. Uzun süredir şiddet uygulamadım. Yanlız diyeyim olur da kazara biri kafama vurur o zaman kaçın yapabileceğiniz bir şey yok. Arada siz de gidersiniz ona göre. Krize girip bir nevi yaratığa dönüşebilirim ona göre. Bir köşeden kameraya çekin çok merek ediyorum 4. sınıf öğrencisinin 30 yaşındaki 85 kiloluk adamı tek eli ile duvara fırlattıran gücün nereden geldiğini.

Kararsız çift kişilik OFF.

kuzey güney terk mi desem cool story bro mu desem bilemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deep Wound -- 18 Ekim 2011; 22:24:24 >

• Bi ssini koyda ona göre yorum yapalım
  • Burda yazmış arkadaşlar sinirlenince öfkeni bırak felan diye tamamen palavra , kavgada ne kadar sinirli olursa saçma vuruşlar yapmanda o kadar kaçınılmazdır , soğuk kanlı olmak en iyisidir , önceden hareketleri beyninde çizmiş olman lazım sonra kavgada afallayabilirsin , yumrukları hızlı ve ard arda vurman lazım yoksa dayak yiyebilirsin , tek yumrukla çocugu yere seren çok kişi gördüm , çeneye bi tane sağlam vurursan direk yere düşebilir , ama geri çekilme kavğada çünkü bu sana yumruk olarak dönecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ARTiZ_ -- 18 Ekim 2011; 22:49:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canpepe

kuzey güney terk mi desem cool story bro mu desem bilemedim

Konu ile alakasızdır. Gerçi burası da konu dışı demekki konu içinde.

O ikiye bir olayı hikaye. O tarz kişileri takmadım bile takmam da kafama. Espiri olsun diye yazdım. Aslında geri kalanı da espiri olsun diye yazdım ama gerçekler bunlar. Geçi artık böyle morfin yemiş budist inekler gibi sakin kalabiliyorum. Ama eskiden geçirdiğim kaza ( Kafatasımın yarısı paramparça oldu. 2. sınıftaydım ) etkisi ile değişik bir olaylar oldu işte.

ilk okul 4 te en azından görgü tanığı arkadaş ve hocanın anlattıklarına göre olay öyle olmuş. Birden ayağa kalkmış yanımdan geçen kızı gırtlağından tutup havaya kaldırmışım. O sırada içeri giren hoca müdahale etmeyi denemiş ama kendini duvarda bulmuş. Sınıfı da harap ettikten sonra müdür girmiş içeri ( Yan binadan geliyor. ) o sırada zaten birden yere yığılmışım. Tek hatırladığım gözlerimin yandığını hissetmem ve kendimi evde bulmam. Uyandığımda dayak yemiş gibiydim her azam ağrıyordu. Şimdiye örnek verirsek. 8-10 tane doping iğnesi yaptırıp 10 kutu bira ile enerji içeceğini karıştırıp içmiş gibiydim de diyebilirim.

Lisede bu sefer bu okul ağası mı ne varmış. Nemiş saygısızlık yapmışız. İleri geri konuşunca sinirlendim. Gözlerim yanıyordu, vücudumun donğuduğunu parmaklarımın ve eklemlerimin alev alev yandığını hissediyordum. O 1 saniye içinde aklımdan sayısız öldürme yöntemi geçti. Ama bir şekilde işte kontrolden çıkmadım masaya vurdum yaradana şükürler olsun. Masanın ahşap sunta kısmı zaten dağıldı ve kaynak yerlerinden patladı. He sonuç olarak kalbim durdu ( muş. ) Sınıfımız zaten yönetim katına yakındı hocalar hemen gelmiş. Çok fazla üstüne gitmediler ama öksürerek uyandığımı hatırlıyorum. Bir daha da bulaşan olmadı. Espirisine karambol şakası bile yapan olmadı. Ne kadar insan dışı bir kuvvet uyguladığımı anlıyorum çünki msayı gördüm ve parasını ödedik yani. He bu arada ses olayı da gerçek. Hatta o anda çıktı ise hep çıkabilir diye denemeler yaptım. Ve şu an bir korku filmini seslendirebilecek korkunç sesler ile konuşabiliyorum evet. Daha da geliştirdim. Ve kedi köpek ve kuşları kekleyecek kadar iyi kopyalama yapabiliyorum.

İnsan vücudunun limitleri akıl almaz düzeyde aslında. Eğer vücudumuz izin verse ve kemiklerimiz buna dayanabilcek kadar güçlü olsa. Bir otomobili kaldırabilirdik. Ama tabi vücut bunu uzu süre destekleyecek kapsiteye sahip değil tabiki. Sanırım bu yaradılışta insana verilen bir acil durum önlemi. İnsanlar zor duruma düştüklerinde akıl almaz şeyler yapabiliyorlar. Ki bu Çanakkale savaşında da görülmüş. Zaten bu dopinglerin işi de bu değil mi. Sinir sistemindeki sınırlamayı zayıflatıp yedek gücü zorla devreye almak. Etkisi geçtiğinde üstünüzden kamyon geçmiş gibi olursunuz.

Yaşadıklarımdan 4 sezon sırlar dünyası tarzında dizi çıkar herhalde.

En akıl almaz olanı ise. Bir rüya görmem. Arkadaşlarıma anlatmam. Ve ertesi gün birebir çıkması. ( Sabahtan akşama kadar herşey rüyamdaki gibi çıktı. Biz daha ilk saatlerde tesadüf dediklerimizin dalgasını geçerken arkadaş dedi bir de şuradan araba gelip şimdi şu kızı ıslarsa tam olacak dedi ve oldu. Ağzımız açık donduk kaldık. Ben hepsinden çok şaşırmıştım. ) Bilemiyorum belki de vizelere çalışırken uyanık kalmak için içtiğim kahve ve enerji içecekleri bir şekilde farkındalığı artırdı ne bileyim işte ne olduğunu anlasam zaten sürekli yapar sayısal oynardım.

Birinde de 128 ( otobüs ) e bindim. Gözlerimi kapadım açtım bir baktım herkes değişti. Bir baktım istanbulun başka bir köşesindeyim. İndim bir baktım otobüs farklı. Saate baktım 2 saat kadar süre geçmiş. Yani bir şekilde ayakta uyuyup uyurken otobüsten inmiş ve başka bir otobüse binmişim. Bu üniversitedeyi. İlk okul zamanında ise uyandığımda kendimi balkonda bulmuştum mevsim yaz bahçede fasulye ekili. Şiş kebap olmak ile aramdaki tek şey 1 adım...

İnanıp inanmamak insanın elinde ama bunlar olan şeyler ve gerçek olduklarını biliyorum. Dediğim gibi. İnanması zor ama öyle. Hele o rüyayı arkadaşlarıma anlatmamış olsam kendimden şüphe eder şizofreni tedavisi için hastaneye yatardım.

Hayatta inanması zor pek çok şey var. Misal köyde kaldığım sürede ( Trafik kazası ve şu olayı da katarsak bir süre köyde kalmam icab etti tabiki. ) kopan parmağımı babaannemin solucan vb koca karı ilçları ile nasıl iyi ettiği hala muammadır benim için. Şu an sadece biraz daha az hissediyor o kadar. Onun dışında herhngibir işlev sorunu ya da şekil bozukluğu yok.

Öğrendiğim şey şu.

İnsanın geçemeyeceği iki sınır vardır. Biri kaderince çizilen sınır. 2. si ise kafasında kendi koyduğu sınır. Kafanızdaki sınır çizgisini asla kader çizgisinin altında tutmayın. Daha iyisini yapabilirsiniz.

A bu arada. Kaza bir pazar günü sabah saatlerinde oldu. Babamla su doldurmaya gitmiştik. İşin acı ve yuh artık denen yanı ise şu. Bir gün önce eminönündeydik. Orada bir araba görmüştüm. Gidiyor gidiyor duvara tırmanıyor takla atıp geri geliyordu. Kırmızı bir araba. Baba ölümü gör al diye 3 defa tekrarlamıştım. Babamın yüreğine koyduğum o acı hala kalbimdedir. Hastanede uyandımda başımda araba ile bekliyordu. Şimdi bile ağlamaklı oldum valla.

Evde paralar kayboluyordu. Annem suçu bana atıyordu. Küçük kalbime çok dokunmuştu bütün gece ağladım ve dua ettim allahım bana hırsızı elimle yakalamayı nasip et diye. Ertesi gün teyzemlere gidecektik. Ama anneme de dedim. Ya anne hiç gidesim yok. Sanki boynuma bir zincir takılmış eve doğru çekiyorlar dedim. Eve gittim ve varır varmaz da evde bir gölge gördüm içeri girdim ve hırsızı yakaladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 19 Ekim 2011; 12:34:25 >

• Hacı özellikle soğuk havalarda olur öyle ilkte titreme.

Yapacakların:

Aracın karbüratörlü(ki değilse daha ciddi bir problem olabilir), gaz-hava ayarında gazı her araba çalıştırışında bir kaç kere açarsan bu titreme ortadan kalkar. Aynı şekilde cikle kullanarak rolantiyi de yükseltebilirsin. Tabi aşırı soğuklarda cikle bile kâr etmeyebilir, zira telleri donabiliyor gazın.

Radyatör suyunu kesinlikle değiştir, içinde hiç pas kalmamasına dikkat et, bozuk paslı bir su dolaşımı bloğu çatlatmaya kadar gider. Antrifizi de hatırlatmama gerek yok.

Özet: Mümkünse kavga etme
  • Dayak yesen ne olacak? sen mücadeleni et emin ol seni ezemez iki üçtane fazla vursun ne olur, bir daha sana sataşamaz...titreme falan o karşındakindede oluyor, aslında adrenalin salgılıyorsun ve kavgada daha canlı oluyorsun, darbelere dayanıklı oluyorsun doğamız gereği bu böyledir, vücut tetikte oluyor reflekslerin harekete geçiyor, önemli olan heyecandan bayılmamandır:) ilk darbeden sonra düşünmezsiniz zaten emin ol........Yakınında boks kursu falan varsa git yazıl, zaten o zman hiç kavga etmezsin, sabırlı olursu, ne yapacağını bilirsin..

Son olarak abi tavsiyesi bende çok agrasiftim, önüne geleni kız arkadaşına bakıyor diye dövemezsin, yeri geldiğinde kız arkadaşın seni çekip götürmeli eğer ki ya baksana bana laf atıyor diyen kızdan kork kardeşim, örneklerle açıklamak istemiyorum......
    Son olarak bu yaştaki herşey geçici şimdiki aklım olsaydı kimbilir neler olurdu, gerektiğinde polise şikayet etmekten çekinme kız arkadında şahit olur....
    Yok illaki karşısına çıkacağım ancak kendime güvenim 0, yazdıkların beni ilgilendirmez dersen, hafiften kafan kırılacak şekilde alkol içebilirsin........benden bu kadar...

• adamı cızmısler ya
  • Bu filmin sonunu merak ettim :D

Mümkün olduğu kadar kavga etmemeye bak,baktın hiç kurtuluş yolu yok allah ne verdiyse,korku normaldir senin yaşlarında bende olsam aynı şeyleri hissederdim

Bol şans :D
  • nerde oturuyosun bende geliyim?
  • Mesajım bulunsun.
  • çihusuna sağlam tekme at sonra biri ambulansı arasın
  • hocam green stret holigansda bi herif vardı böle demir jop lan dalıyordu son gavgada o aletden bul alayına tek girersin
  • quote:

Peki arkadaşlar ortalama bir kavga kaç sn yada dk sürer?

30-40 SANİYE
  • quote:

Orijinalden alıntı: nie_wieder

quote:

30-40 SANİYE

jet hızındamı kavga ediyonuz arkadaşım şimdi ben kendimden kücükleri dövdüğüm zaman bile biraz tadını cıkartıyorum uzatıyorum böyle biraz bırakıyorumki geri saldırsın sona dahada döviyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayberk.

nerde oturuyosun bende geliyim?

+1

DH LILARLA BÜYÜK BULUŞMA

TOPLANIN BEYLER PAPAZA GİDİYORUZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: FacelessMan

quote:

Orijinalden alıntı: nie_wieder

quote:

30-40 SANİYE

jet hızındamı kavga ediyonuz arkadaşım şimdi ben kendimden kücükleri dövdüğüm zaman bile biraz tadını cıkartıyorum uzatıyorum böyle biraz bırakıyorumki geri saldırsın sona dahada döviyim

GRUP KAVGASI OLDUĞU İÇİN KISA SÜRÜYOR.MÜMKÜN OLDUĞUNCA SAĞLAM VURUP ETKİSİZ HALE GETİRMEYE ÇALIŞIYORUZ.ZATEN ADAMA SAĞLAMCA GEÇİRDİNMİ KAÇIP GİDER.AYRICA PEKTE TADINI ÇIKARMA TARAFTARI DEĞİLİM.NE OLACAĞI BELLİ OLMAZ.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.