Şimdi Ara

5 Yıl Sonra İlk Kavgada Titreme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
2
Favori
7.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugun sevgilime bakan bi veletle sözlü tartışmaya girdim büyük ihtimal yarın kavga çıkıcak ama ben 5 senedir kavga etmedim. Cocukla konuşurken falan kalbim çok kötü atıyodu.Sizce ne yapmam görekiyor ? Dayak Yiyip rezil olmakta istemiyorum ama çocuk arkadaşlarını falanda toplucakmış.Benimde arkadaşlarım falan var o yönden bişey olmaz ama kavgada neler yapmam lazım ? Teşekkürler.

• Bugün ilk kavgamı ettim yaş 15 ama 16 diyelim
  • o an gözn hiç birşey görmez. dalar,ezersin merak etme.
  • Kavgada sevgilini o çocukla düşün. İkisi birlikte olmuşlar ve sana pis pis gülüyorlar, kahkaha atıyorlar. Bunu canlandır gözünde, sonrası gelicektir zaten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozdn.er

o an gözn hiç birşey görmez. dalar,ezersin merak etme.

Normalde çok sabırlıymdır . Biri bişey demezse bulaşmam ama söz konusu kız arkadaşım olunca kendimi zor tuttum. Yanımda kız arkadaşım vardı olmasaydı çoktan kavga ederdim ama işte kızın yanında kavga etmek yok. Birde olayın büyümesinden korkuyorum..Aslında kalıplıyım uzun boyluyum ama herhalde 5 sene sonra ilk kavga olcagı için azcıkta kendime güvenemiyorum.
  • Düşünürsen düşünene kadar döverler yada çok hızlı düşünmen lazım ne yapacağını öncedende kestiremezsin olayların nasıl gelişeceğini bilemezsin çünkü o anda ama eğer kavga etmeyi pek bilmiyorsan bilen bir arkadaşınla konuşursun (kalabalık gideceğini varsayıyorum öyle yazdığına dayanarak)ilk söze sen girersin sonra o atılır noluyo fln diye ilk vuruşu yapar gerisini düşünmeden vurursun zaten veya vuruyomuş gibi yaparsın
  • 5 yıl önce kaç yaşındaydın? Bu konu önemli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnRYzK

quote:

Normalde çok sabırlıymdır . Biri bişey demezse bulaşmam ama söz konusu kız arkadaşım olunca kendimi zor tuttum. Yanımda kız arkadaşım vardı olmasaydı çoktan kavga ederdim ama işte kızın yanında kavga etmek yok. Birde olayın büyümesinden korkuyorum..Aslında kalıplıyım uzun boyluyum ama herhalde 5 sene sonra ilk kavga olcagı için azcıkta kendime güvenemiyorum.

tek başına dolan. arkadaş çağırırsan kavga etmek istediğini anlar. tek dolanırsan birşey olmayacağını,büyütmeyeceğini bilir. yanlışmıyım?

• Titreme normaldir.

Bırak içindeki öfke ve korku seni esir alsın. Dark side
  • quote:

quote:

quote:

tek başına dolan. arkadaş çağırırsan kavga etmek istediğini anlar. tek dolanırsan birşey olmayacağını,büyütmeyeceğini bilir. yanlışmıyım?

Tek başıma dolanınca kıstırırlar bi yerde ve ağız burun kalmaz..

5 Yıl önce 13 yaşındaydım. Aslında Sorunum şu kendime güvenemiyorum. Yani kalıbına bakıyorum bu beni döver diyorum. Birde 5 sene sonra ilk kavga olcagı için adrenalin bana hiç bişey yaptırmaz diye korkuyorum. Yani vurmak isterim ama vuramam gibisinden korkuyorum.

Titreme derken sanki böyle soğuk bir yerden çıkmışsın gibi oluyor durduramıyorum kendimi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Solenzara

Verebileceğim tavsiye direk giriş.Sakın vursam mı vurmasam mı diye ikileme düşme.Vurma vakti olduğunu düşündüğün an vurma vaktidir.Yoksa ilk yumruğu karşı taraf attığı an ilk üstünlük ona geçer.Kavga başladığı an sakın yumruk atmayı kesme.Kaça kaça dövüşme kısaca.Sürekli arka arkaya yumruk at.Çünkü en küçük bir yumruk kestiğin anda karşı atak gelecektir.Rakibe fırsat verme.

Not:Bu yazdıklarım karşındaki kişinin benim dövdüklerim gibi bir dövüş eğitimi almadığı göz önüne alınarak yazılmıştır.Sonra yaptım dayak yedim falan mesuliyet kabul etmem.

aslında mantıklı dediğin. Yani çocukla hiç konuşmadan direk dalsam. Yumruk falan. Ama bu sefer yanındaki adam dalarsa çok şey olur. ( Tek gittiğimi farz ediyorum ) Ha yanımda arkadaşım olur diğerlerini tutar. O zaman döverim. Ama işte azcıkta tırsma var nedense.

• quote:

quote:

quote:

quote:

5 Yıl önce 13 yaşındaydım. Aslında Sorunum şu kendime güvenemiyorum. Yani kalıbına bakıyorum bu beni döver diyorum. Birde 5 sene sonra ilk kavga olcagı için adrenalin bana hiç bişey yaptırmaz diye korkuyorum. Yani vurmak isterim ama vuramam gibisinden korkuyorum.

Titreme derken sanki böyle soğuk bir yerden çıkmışsın gibi oluyor durduramıyorum kendimi.

seni çok iyi anlıyorum dostum.aynı şeyler bendede oluyo,hâlen. :D ben 1.80 boyundayım yaşım 18. boyuma göre zayıfım 67 kilo. inanırmısın 2 katım bir çocuğa daldım. Çok seri ve sert vurman lazım. yoksa sadece kızdırırsın.

• titremenin ecele faydası yok. bam güm gircen.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

seni çok iyi anlıyorum dostum.aynı şeyler bendede oluyo,hâlen. :D ben 1.80 boyundayım yaşım 18. boyuma göre zayıfım 67 kilo. inanırmısın 2 katım bir çocuğa daldım. Çok seri ve sert vurman lazım. yoksa sadece kızdırırsın.

18 yaşındayım 1.83 boyundayım 74 kiloyum. Ama azcık korkma var. Yani dayak yersem ne olur gibisinden. Birde benim sinirim bozulunca ağlamaya başlarım. Ve ondanda korkuyorum şmdi birde çok kızmadığım zaman yani gözüm dönmezse kavga edemem. Ha sevgilime küfür eder anama küfür ederki edicek büyük ihtimal zaten gözüm dönücek. Bakalım Yarın neler olucak... Bu topicten yazarım herşeyi. Şimdilik konuşmaya devam.

• Aynısını yaşadım titremekten, kalbimin çok hızlı çarpmasından nerdeyse cumle kuramıyordum. Çocuk geldi elimi tuttu tenhaya gel dercesine, kafa attm yumruk yemişim bi tane haberim bile yok ama pis geçirmiştim.
  • quote:

quote:

quote:

Verebileceğim tavsiye direk giriş.Sakın vursam mı vurmasam mı diye ikileme düşme.Vurma vakti olduğunu düşündüğün an vurma vaktidir.Yoksa ilk yumruğu karşı taraf attığı an ilk üstünlük ona geçer.Kavga başladığı an sakın yumruk atmayı kesme.Kaça kaça dövüşme kısaca.Sürekli arka arkaya yumruk at.Çünkü en küçük bir yumruk kestiğin anda karşı atak gelecektir.Rakibe fırsat verme.

Not:Bu yazdıklarım karşındaki kişinin benim dövdüklerim gibi bir dövüş eğitimi almadığı göz önüne alınarak yazılmıştır.Sonra yaptım dayak yedim falan mesuliyet kabul etmem.

aslında mantıklı dediğin. Yani çocukla hiç konuşmadan direk dalsam. Yumruk falan. Ama bu sefer yanındaki adam dalarsa çok şey olur. ( Tek gittiğimi farz ediyorum ) Ha yanımda arkadaşım olur diğerlerini tutar. O zaman döverim. Ama işte azcıkta tırsma var nedense.

Usta valla dediğim gibi ne yap et ilk yumruğu sen at.Yoksa %50 olan şansın %30 a düşer.Konuşma demiyorum.Konuş ama uzlaşmayacak gibiyse direk giriş.Eğer zaten sana 3-5 kişi girerlerse bırak o ayıp onlara yeter.

aslında arkadan giderken seslenicem direk dalıcam yani öyle yapmayı planlıyorum ama inş işe yarar. Ama tek korkum olayın büyümesi. Direk dalmayı düşünüyorum konuşmayı düşünmüyorum.

Aynen öyle titredim cümle kuramadım çok kötü kalbim attı ama ilk yumruktan sonra herhalde bişey kalmıcağına inanıyorum.

• o zaman yalnız gezme. büyük ihtimal yarın gelip ya kavga çıkmadı diceksin yada başlamadan ayırdılar diceksin
  • quote:

o zaman yalnız gezme. büyük ihtimal yarın gelip ya kavga çıkmadı diceksin yada başlamadan ayırdılar diceksin

yanlız gezmiyorum zaten. Velet bizim okulda zaten. Aslında böyle anama bacıma yada sevgilime küfür etse 1dk beklemem direk dalarımda azıcıkta dayak yemekten korkuyorum. Özgüven eksikliği var. Yok öyle bişey imkansız yarın onlar gelmezse biz dövücez çocugu.
  • Yanlış anlamada şimdi seni uykuda tutmaz dostum. Sen Dövüş klübü'ni izlednmi? izlemediysen tam senlik film. kavga vaktine kadar mutlaka izle
  • Ben hep boy avantajımı kullanırım kavgada.Boyum 1.94 genelde uzaktan tekme atarım ama gruplu kavgalara girmedim hiç o tarz insanlarla aynı ortamda bulunmam bile.Seninde boyun uzun kalbine tekme atmayı dene hem yere düşer hemde salak gibi etrafına bakınır 4 5 sn rezil etmiş olursun yeterince olayda büyümez
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.