Şimdi Ara

5 yil garantili kulaklik maceram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Migrosdan 5 tllik kulaklik. Almistim kutusunda 5 yil garantili yaziyordu beni cezbetti aslinda bu kadar uzun garantili olmasi. 4. Ay once bugun bozuldu temazsizlik oluyor saga cevirince calisiyor sadece..

Kutusunda 5 yil garantili yaziyordu faturasi fisi duruyor atmamisim bende garantiye gonderdim kargo masrafi 6 tl tutu gonderdim adamlara neyse geldi yeni kulaklik aradan 5 ay gecti sonra yine bozuldu bu sefer hoporlor kismi cizirtili ses cikiyor diye yine gonderdim ama adam dedi bu kullanici hatasi ben kabul etmedim cunki yuksek sesle muzik dinlemem yinede adam kabul etmedi bende tuketici hakem heyetine basvurdum

Doktor raporumla birlilte. Aradan 3 hafta gecti kazandim davayi adamlara twbligat kagidini faxladim neyse yeni bi kulaklik gonderdiler daha kaliteli kablosu filan tesekkur maili attim adamlara ..

Cuma aksami kulaklil Aradan 6 ay gecti yine bozuldu ben niye kargo ile gonderdim adamlara bu sabah aradi firmanin genel muduru denen kisi beni ofisine cagirdi gelin goruselim diye. Bende beni doverler diye girmedim isim var dedim kulakligimi gonderin. Diye sert ciktim mudur dedi biz sizi arabayla gelip alalim filan diyince bende tirsyim ama kabul etmek zorunda kaldim yanima biber gazi elektro sok tabancasi kucuk bicak musmula alip gittim

Bi ofise girdik buyuk bir yer degil internet cafe gibi bolmeleri var toplasan 5 kisi calisir turden bi. Yer mudur beni odasinda bekliyormus odasina girdik

Devamini yazicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okumayın zebani

• Gerçekten uğraştıysan bu kadar helal olsun.

• takip
  • OKUMAYIN musmula almış
  • allah belanı vermesin
  • Takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Musmula ne la

• Sonra meğerse müdür zebaniymis. Hepsi toplanıp seni zindana atmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fake

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam migrosu trollemiş.
  • Muşmula kısmından yaş tahmini yaptım, konu fake.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.