dün gece ressten sonra hq-sq-talos-tk-shaula-lesath-duke-bash kestik hepsi baş bi tane gold coin cıktı. sabah hq simdi de sq kestik yine baş. anladın sen onu
Cypherda kekuri ring satılır
valla ben 5 yıldr ko oynuyorm 1 tane bile unique item düşüremedim beta severda düşürmüştm o kadar
quote:
Orjinalden alıntı: l ®aP l
dün gece ressten sonra hq-sq-talos-tk-shaula-lesath-duke-bash kestik hepsi baş bi tane gold coin cıktı. sabah hq simdi de sq kestik yine baş. anladın sen onu
maşallah...
k2 serverı size actı heralde. az yavaş.
yeni sh falan var mı oyunda veya hepsini kesmiş adam helal olsun hepside baş enteresaaan
:D Milledde ŞANS Denen Bişi war kardesim :D Bana Kekuri... Adı uzun :D Ondan baş çıqıoR :D adama Kecoon Kapdandan Kekuri :D
quote:
Orjinalden alıntı: l ®aP l
E çıkan kekuri ring sonuçta , ha o çıkmış ha pot çıkmış :)
SS KOYSAN İNANIRDIMDA ZOR YANİ BU ŞEKİLDE
bari insan osturklu sallar 5 diyorsn insan 7 der 13 der
Bu kekurinin bossu neydii kekurikokakurika gibi bişi hatırlıom
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme