Şimdi Ara

5 TANE GÜÇ KAYNAĞI, AMA HANGİSİ? LÜTFEN YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • COOLER MASTER RP-550 EXTREME POWER PLUS 550W GÜÇ KAYNAĞI

OCZ 550FTY-EU FATAL1TY 550W MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI

OCZ 600SXS STEALTHXSTREAM 600W GÜÇ KAYNAĞI

XILENCE XP600 GAMING EDITION 600 WATT GÜÇ KAYNAĞI

Merhaba arkadaşlar, Bu 5 Güç Kaynağı'ndan birini alacağım, ama hangisini alayım çok kararsız kaldım. 5'ide birbirinden güzel geliyor gözüme... O yüzden yardım etmenizi istiyorum birini seçmemde. Teşekkürler!!!

Düzeltme : GLACIAL POWER listeden çıkarıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrE3d0m -- 19 Ağustos 2009; 12:18:38 >

F/P oranı yüksek olanı seçmek iyi olur bana göre.

Benim önerim Xilence 600w olur.
    || Asus Tuf Gaming Z590 Plus Wifi || Intel i9-10850K @ 48/45@1.2v || Corsair H100i 240mm || Corsair Dominator Platinum 32GB 3200MHz CL16 || Asus Tuf RTX3060 V2 Gaming || 2x SanDisk Ultra 1TB NVMe ||
    || Corsair RM 750x Gold || Corsair 4000X iCUE with Commander Pro || Asus Tuf VG279Q1R || Logitech Z-2300 2.1 || Asus Rog Chakram X Origin || Asus Rog Strix Scope II 96 || Seagate STEL6000200 || Schneider BVX 1200VA UPS ||
  • UP.

Orijinalden alıntı: LEON-X

Hangisi hesaplı ve stokta varsa onu al hepsi de işini görür.

F/P oranı yüksek olanı seçmek iyi olur bana göre.

Benim önerim Xilence 600w olur.

Hocama Katılıyorum
    Pc Toplama Video
    Yardım Ve Destek İçin:blueeyeshansome@hotmail.com
  • XILENCE XP600 600W--- 12V 2 adet herbiri 20A 155 Lira

OCZ 550FTY-EU FATAL1TY 550W ---12V 2 adet herbiri 25 A 150 Lira

COOLER MASTER RP-550-PCAR 550W---12V 2 adet herbiri 16A 145 lira

OCZ STEALTHXSTREAM 600W --12V 4 adet herbiri 18A 165 Lira

En iyi tercih OCZ STEALTHXSTREAM 600W gibi duruyor çünkü 12v 4 adet rail bulunmakta çok iyi

Yok bunu almazsan OCZ FATAL1TY 550W Öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali277 -- 18 Ağustos 2009; 20:10:28 >

Ve aralarında modüler kablo yapısına sahip olan tek psu da o.

Kasa içi havalandırma için moduler olması gerçekten önemli.

Forumda bu psu yu kullanan bikaç kişinin yorumlarında da memnun olduklarını okumuştum.

Benim tavsiyem OCZ 550W.
    Daha Fazla Göster
  • OCZ Fatal1ty ... kesinlikle almalısın dostum imzamda da var zaten ...

Orijinalden alıntı: yagmurteam

OCZ Fatal1ty ... kesinlikle almalısın dostum imzamda da var zaten ...

+1500
    İmzamda var ve kesinilkle almanı tavsiye ederim.İşlemci ve ekran kartının fan sesini duymaya başladım

Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol,
    ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
  • Eğer gece gündüz açık kalacaksa sessiz olmasına dikkat et. Bende 700 Watt FSP var. Yazın kasa kapağı açık ses bir hayli fazla oluyor.
    Yeni :Intel Core i7 7700k (4.2 Ghz.) | MSI Gaming PRO Carbon Z270 | GSKILL 16GB (2x8GB) CL15 TridentZ DDR4 3200MHz | Asus Strix ROG GTX 1080 |CORSAIR 128GB Force GS SSD| Intel 660P 1TB 1800MB-1800MB/s NVMe M.2| 500 GB Samsung SATA II | 2 x WD 3.5" 2TB Caviar Green Sata 3.0 | PSU : CoolerMaster Silent Pro 700W | CORSAIR CARBIDE SERİSİ 300R Siyah Kasa
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahcey

Eğer gece gündüz açık kalacaksa sessiz olmasına dikkat et. Bende 700 Watt FSP var. Yazın kasa kapağı açık ses bir hayli fazla oluyor.

Evet kardeş! Gece, gündüz açık kalıyor PC, o yüzden çok sessiz birşey arıyorum. OCZ StealthXstream oldukça sessizmiş denilenlere göre.

Edit: Yazım ve imla hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrE3d0m -- 20 Ağustos 2009; 14:20:16 >

ocz ler bunun kadar verimli değil ve ses yapar

OC için lazım oluyor
  • bence kesinlikle XILENCE Türkiye'de pek duyulan bi psu markası değil iş yerinde kullanıyoruz(420w lık olanını) gerçekten çok sessiz ve elinizi değdirseniz bile sıcaklığı hissedemiyorsunuz ve gerçekten çok verimli bir cihaz, şahsen ben kedime XP750 GAMING EDITION alacaktım ama ellrinde istediğim kasa yokmuş bende cooler master imzamdaki 700w kasasını aldım şahsen çok memnunum

Orijinalden alıntı: farukalyuz

bence kesinlikle XILENCE Türkiye'de pek duyulan bi psu markası değil iş yerinde kullanıyoruz(420w lık olanını) gerçekten çok sessiz ve elinizi değdirseniz bile sıcaklığı hissedemiyorsunuz ve gerçekten çok verimli bir cihaz, şahsen ben kedime XP750 GAMING EDITION alacaktım ama ellrinde istediğim kasa yokmuş bende cooler master imzamdaki 700w kasasını aldım şahsen çok memnunum

Yanlış anlamayın da eğer bir psuya elinizi değdirdiğinizde sıcaklık hissediyorsanız zaten bir problem var demektir, yani bahsettiğiniz normal birşeydir, yük arttıkça, yani çekilen güç arttıkça psunun fanı hızlanarak psunun sıcaklığını belli bir seviyede tutmaya çalışır.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.