Şimdi Ara

5 senelik PC'imi yenilemek istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pcimi 5 sene önce almıştım, o zamanlar tabi iyi kötü idare ediyordum fakat artık yavaşlamayı ciddi şekilde hissediyorum ve yeni oyunların çoğunu oynarken çok zorlanıyorum. size pc'min özelliklerini yazıcam 350-400 TL bütçem var; ekran kartı, işlemci ve ram taktırsam yeterli diye düşünüyorum? sizin bu bütçeyle bu 3lü için önerileriniz neler? yada başka neyi değiştirmem gerekir? ben sadece beni 1-2 sene götürebilecek orta seviye bir pc istiyorum.

kasanın içinde max output power 300 W yazıyor.

CPU: Intel Pentium E5300 2.60 ghz
    Anakart: ASUS P5KPL AM-SE
    RAM: 2 GB
    Ekran Kartı: YOK

NOT:ram slotlarından bir iyandı
    DipNot:Pc çöp boşa harcama derseniz 2.el leptop almayı duşunuyorum

• Konuyu Dahili Bileşenler kısmın'dan sistem tavsiyelerine açabilirsiniz.
  • oguzhan2131 kullanıcısına yanıt
    Anakart : H81M-S2PV Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600MHz SATA 3.0 USB 3.0 DVI&VGA Anakart
    İşlemci : Pentium G3258 Soket 1150 3.2GHz 3MB Cache 22nm İşlemci
    Ram : 4GB Value DDR3 1333MHz CL9 Tek Modül Ram
    anakartın eski ve zaten tek slotu yanmış,2. el quad işlemciler pahalı ve verecegin paraya değmez
    bu yukarda verdigim 3 parça 425 tl yapar ve sistemini tamamen yenilemiş olursun,1 ay sonra 250 tl civarına r7 250 ddr5 ekran kartı ve 100 tl ye psu alırsın ondan sonra yeni nesil istedigin oyunu çok rahat oynarsın

• rama birazda ekleyip vangeance alsam olmaz mı ve işlemci iyi bi işlemci mi daha önce duymamıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skörtıl_Nimo

Anakart : H81M-S2PV Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600MHz SATA 3.0 USB 3.0 DVI&VGA Anakart
    İşlemci : Pentium G3258 Soket 1150 3.2GHz 3MB Cache 22nm İşlemci
    Ram : 4GB Value DDR3 1333MHz CL9 Tek Modül Ram
    anakartın eski ve zaten tek slotu yanmış,2. el quad işlemciler pahalı ve verecegin paraya değmez
    bu yukarda verdigim 3 parça 425 tl yapar ve sistemini tamamen yenilemiş olursun,1 ay sonra 250 tl civarına r7 250 ddr5 ekran kartı ve 100 tl ye psu alırsın ondan sonra yeni nesil istedigin oyunu çok rahat oynarsın

Oldugu gibi almanı tavsiye ederim ram vengeance da alabilirsin fark etmez :) işlemci oldukça iyidir sonradan ekran kartı almak istiyosan birebir :)

• peki bu işlemciyi bu anakrtla o.c yapılır mı ? yapılırsa intelin stok fanı yeter mi ? araştırdım işlemciyi 4.7 ghz yeçıkarmışlar i3 işlemci gibi olmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.