Şimdi Ara

5 senelik hikayem.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
5
Favori
15.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar konunun bokunu çıkartanlar oldu. İnsanlar konuşmak için değil hakaret etmek için gelmişler.
    Eskişehirden olan arkadaşlarla görüşebiliriz.
    Eyvallah herkese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExSeLaNS -- 10 Şubat 2017; 4:31:45 >

• Gayrımeşru saçma sapan ilişkilerin sonucu bunlar... madem ciddi düşünüyorsun 5 yılda evlen işte, yok ben ciddi değilim zaten diyorsan 5 yıl ne diye beraber aynı evde yaşıyorsun...

Bu forumda gençler çoğunlukta (15-20 yaş) örnek alın işte, ailenizden gördüğünüz gibi, doğru düzgün bir hayat yaşayın
  • vay exselans a bunu yaptılarsa tamam. vurmadıysan canı tokat istemiştir .
  • evet böyle insanlarda var arkadaşlar.
    Artık insanlara kendimden çok değer vermiycem onu öğrendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ignite

vay exselans a bunu yaptılarsa tamam. vurmadıysan canı tokat istemiştir .

5 sene aynı evde yaşadık diyor....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pippi Uzunçorap

/>

Daha uygun bir .gif olamazdı... Bu insanlar ne yiyip ne içiyor da bu hale geliyor...
  • 5 sene aynı evde yaşadık bir kere vurmadım doğru. Hep iyi olsun istedim değer verdim karşılığı buymuş.
    Kısa zamanda öldürecem büyük ihtimal kafayı yemeden atlatmam lazım
  • 5 yillik hatun mu olur karinmisti bosanacaksiniz iste uzatmaya gerek yok

• 5 sene nişan olmaz..baştan kaybetmişsin sen 6 ay en fazla 1 sene nişan sonra evlilik ile bitiricektin işi
  • O çocuğa temiz bir sopa çalmak lazım.Kızı da Allah'a havale et

• quote:

Orijinalden alıntı: LeSRiSeL

5 sene nişan olmaz..baştan kaybetmişsin sen 6 ay en fazla 1 sene nişan sonra evlilik ile bitiricektin işi

Aynen beraber yaşamak büyük hataymış kanka.
    Ama başta şöyle düşünmüştük. Beraber bi hayat kuralım paramızı kazanalım istediklerimizi yapalım. Düğünümüzü kendimiz yapalım.
    Kötü bir düşünce yoktu yani fakat işte yanlış insanmış.
  • Ben olsam yediremez gider döverdim iyi dayanmışsın . Çocuk yanaşmış demekki ben bile ayar oldum

• Olum bu ne hata verdim yemin ederim. Hala aynı evde nasıl kalabiliyorsun bide aklım cidden almıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ExSeLaNS

quote:

Orijinalden alıntı: LeSRiSeL

5 sene nişan olmaz..baştan kaybetmişsin sen 6 ay en fazla 1 sene nişan sonra evlilik ile bitiricektin işi

Aynen beraber yaşamak büyük hataymış kanka.
    Ama başta şöyle düşünmüştük. Beraber bi hayat kuralım paramızı kazanalım istediklerimizi yapalım. Düğünümüzü kendimiz yapalım.
    Kötü bir düşünce yoktu yani fakat işte yanlış insanmış.

düşünce özünde güzel ama kadın milletine işte kuş misali uçar.
  • Önce kızı döv sonra resim cekip ailesine at gelin alın orp nizi diye sonrada o çocuğa sağlam bi sopa çek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProHookBlitz -- 22 Ocak 2017; 1:15:53 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kendi kendini finanse edecek durumun + o kredileri de karsilayacak maddi imkanin varsa terket direk evi. Sıfırdan başla. Ayni evde kalmayla olacak şey değil.

Zaten bence o yeni çocuk bir anlık hevesten ibarettir. Pişman olur ileride nişanlınız. Ama iş işten geçmiş olur. O yüzden kendinizi yıpratmaya bile değmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konu tutar

• İşte bunlar hep Avrupa

• Çok kötü bir durum. Boşluğa düşen kıza yanaşan o adama yazıklar olsun ama kızda kabahat , çok üzüldüm cidden konuşmak istersen whatsapp dan bile konuşabiliriz bende de farklı durumlar var ve seni çok iyi anlıyorum

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.