kendisinin ne mal olduğu herkes tarafından biliniyor..
neden bizim ülkemizin vatandaşı askeri polisi hergün ölüm korkusuyla yaşamak zorunda
quote:
Orjinalden alıntı: gm7pro
kendisinin ne mal olduğu herkes tarafından biliniyor..
abi tamam program devam etsin de, biraz daha duyarlı olması lazım, göbek atmalar falan filan zaten programda olmayan şeyler, şehit haberini almadı mı bu adam, bant yayın da değil canlı..
O adamdan zaten cacık olmaz. Daha yeni mi anladınız ?
teröristin hası çıksında siz o zaman görün eğlenceyi
Daha önce şehit verdiğimiz bir gün denk gelmiştim programda ağlamıştı, ben duyarsız olduğunu düşünmüyorum.
Çok Göbek atıcak bir durum var Sanki Ortada Hainlerin Pususuna Düşüp 5 Kahraman Şehit verdik Bütün şehitlerimizin Ruhu şaad olsun Onlar bu vatanın Herşeyi Bu vatanın kahramanları
quote:
Orjinalden alıntı: cause_of_death
Daha önce şehit verdiğimiz bir gün denk gelmiştim programda ağlamıştı, ben duyarsız olduğunu düşünmüyorum.
Düşündürücü.
quote:
Orjinalden alıntı: cause_of_death
o programı biliyorum, ama bu çelişki değil midir, demin yarışmacılarla beraber müzik eşiliğinde göbek attılar, biraz daha duyarlılık biraz daha saygı, tamam eğleneceğiz ama saygı göstereceğiz..
yoktur haberi
Mehmet Ali Erbil'i savunmuyorum ama bu şehit haberini ben de daha haberlerde yeni öğrendim ve üstünde de çok durmadılar. Çünkü tezkere oylaması vardı, haberler hep onunla ilgili.
quote:
Orjinalden alıntı: teknologi
yoktur haberi
hocam kocaeli üniversitesinde hangi bölümdesin??benim bi abim gitti bu sene oraya halkla ilişkilere
Haberi yoktur o kadar duyarsız olucağını hiç sanmıyorum.
MALi
haberi olmadığını düşünerek günahını almak istemiyorum haberi varsa da ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme