Şimdi Ara

5 parfüm arasında kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dior Homme EDT

Giorgio Armani Code Homme EDT

Paco Rabanne One Million EDT

Bvlgari Man EDT

kokusu güzel ve kalıcı olan hangi parfümü önerirsiniz

• Aralarında en kalıcısı one million diye biliyorum fakat ben nefret ediyorum o kokudan
    Naçizane tavsiyem dior homme veya black xs olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunların arasında Dior en iyisi bana göre
  • Valla içlerinde tek kaliteli koku dior homme, ama bence sen dior homme hariç hepsini beğeneceksin :)

Nereden anladın dersen yazdığın koku tarzından dolayı, dior homme ile bu saydığın kokular çok farklı kokular. Aslında hepsi birbirinden farklı kokular, ama dior homme kızlara değil de buruna hitap eden bir koku. Kalıcılık olarak da en iyisi one milliondur. Dior homme ile bu kokuları nasıl aynı kefeye koydun şaşırdım hocam açıkçası, tabii ki zevk meselesi ama yine de anlam veremedim. Tek tek kendime göre yorum yapim ben sana

Black XS: Dünyanın en sentetik kokusu, kolilerce verseler tek fıs sıkmam. Bunu beğendiysen "Diesel - Only The Brave Tattoo" veya "Paco Rabanne - Black XS L'exces" bak derim bir nebze daha katlanılabilir

Dior Homme: Herkese hitap eden bir parfüm olmadığı gibi sana da hitap edeceğini düşünmüyorum konuda belirttiğin kokuları düşünerek.

One Million; Türünün sevdiğim kokularından, ne kadar yapaylık olsa da yine de katlanılabilir hoş bir koku. Kalıcılığı da çok iyidir, yalnız çoktan ele düştü sen geç kalmışsın. Genel beğenisi iyidir

Code: Sevmiyorum, kalitesiz. Genele hitap eden bir koku beğeniceğini tahmin ediyorum. Kalıcılığı da kokusuna göre fena değil. Buna da geç kaldın ama buda ele düştü.

Bvlgari Man: Susma hakkımı kullanıyorum

Yaşını ve kullanım alanlarını yazarsan daha rahat yardımcı oluruz, yaz mı kış mı sabah mı gece mi ofis mi okul mu vs. vs..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan 197 -- 15 Aralık 2015; 21:41:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: berkan 197

Valla içlerinde tek kaliteli koku dior homme, ama bence sen dior homme hariç hepsini beğeneceksin :)

Nereden anladın dersen yazdığın koku tarzından dolayı, dior homme ile bu saydığın kokular çok farklı kokular. Aslında hepsi birbirinden farklı kokular, ama dior homme kızlara değil de buruna hitap eden bir koku. Kalıcılık olarak da en iyisi one milliondur. Dior homme ile bu kokuları nasıl aynı kefeye koydun şaşırdım hocam açıkçası, tabii ki zevk meselesi ama yine de anlam veremedim. Tek tek kendime göre yorum yapim ben sana

Black XS: Dünyanın en sentetik kokusu, kolilerce verseler tek fıs sıkmam. Bunu beğendiysen "Diesel - Only The Brave Tattoo" veya "Paco Rabanne - Black XS L'exces" bak derim bir nebze daha katlanılabilir

Dior Homme: Herkese hitap eden bir parfüm olmadığı gibi sana da hitap edeceğini düşünmüyorum konuda belirttiğin kokuları düşünerek.

One Million; Türünün sevdiğim kokularından, ne kadar yapaylık olsa da yine de katlanılabilir hoş bir koku. Kalıcılığı da çok iyidir, yalnız çoktan ele düştü sen geç kalmışsın. Genel beğenisi iyidir

Code: Sevmiyorum, kalitesiz. Genele hitap eden bir koku beğeniceğini tahmin ediyorum. Kalıcılığı da kokusuna göre fena değil. Buna da geç kaldın ama buda ele düştü.

Bvlgari Man: Susma hakkımı kullanıyorum

Yaşını ve kullanım alanlarını yazarsan daha rahat yardımcı oluruz, yaz mı kış mı sabah mı gece mi ofis mi okul mu vs. vs..

valla ne diyeyim pek anlamıyorum bu koku işlerinden :) daha önce orjinal parfüm almışlığım yok bu parfümlerin yorumlarını takip ediyorum ekşiden oradan buradan hep olumlu o yüzden yazdım bunları

bu arada yaşım 18 genelde okulda kullanırım

• Benzin. kullanıcısına yanıt
    Dior homme bence yaşınız içinde, günlük okul kullanımı içinde çok uygun bir koku olmaz aynı zamanda yaşıtlarınızın da çok seveceğini düşünmüyorum. One Million yaşınıza iyi gider ancak onun da günlük okul kullanımı için ağır olduğunu düşünüyorum. Aralarından okul kullanımına en iyi gidecek parfüm code bence, her ne kadar ben sevmesemde hem günlük kullanıma uygun hem yaşına uygun hemde yaşıtların sevecektir bu parfümü. Yine de bu paraya daha az bilinen ele ayağa düşmemiş, daha kaliteli parfümler bulabilirsin. Bunlar artık yalama oldu çoktan

• quote:

Orijinalden alıntı: berkan 197

Dior homme bence yaşınız içinde, günlük okul kullanımı içinde çok uygun bir koku olmaz aynı zamanda yaşıtlarınızın da çok seveceğini düşünmüyorum. One Million yaşınıza iyi gider ancak onun da günlük okul kullanımı için ağır olduğunu düşünüyorum. Aralarından okul kullanımına en iyi gidecek parfüm code bence, her ne kadar ben sevmesemde hem günlük kullanıma uygun hem yaşına uygun hemde yaşıtların sevecektir bu parfümü. Yine de bu paraya daha az bilinen ele ayağa düşmemiş, daha kaliteli parfümler bulabilirsin. Bunlar artık yalama oldu çoktan

sağolasın

peki var mı önerebileceğin birkaç parfüm bunların dışında?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 LG arasında kaldım.
    5 yıl önce açıldı
    3 Laptop arasında kaldım.
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Parfüm taviye etmeyi sevmem, çünkü benim en beğendiğim parfümden sen nefret edebilirsin. Zevkler ve renkler çok farklı, o yüzden bir parfümeriye gidip denemeni tavsiye ederim. Eğer çok kullanılan parfümleri kullanmak benim için problem değil dersen yukarıdaki parfümleride alabilirsin tabii ki. Sana yapabileceğim tavsiye şöyle olur, bana en beğendiğin 6-7 parfümü sırala bende senin yaşına göre hoşuna gidebilecek kokuları sıralıyim. Birde parfüme ayırdığın bütçeyide yaz kardeşim, o meblayı aşmayacak kokular önereyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan 197 -- 16 Aralık 2015; 17:47:54 >
  • berkan 197 kullanıcısına yanıt
    listenin çoğundan vazgeçtim

Diesel Only The Brave

Hugo Boss Red

Giorgio Armani Code Homme

şuan aklımda bunlar var büyük ihtimalle hugo boss red alacağım bütçe en fazla 150 lira

sen ne önerirsin?
    Tenine uyum sağladıysa ve beğendiysen bence aralarından Only The Brave'i seç derim. Code popülerliğinden dolayı, hugo red ise beklenenin altında kalıcılık/farkedilirlik performansından dolayı hoşuna gitmeyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan 197 -- 16 Aralık 2015; 18:48:08 >
    bir parfümcü olarak black xs tavsiye ederim..
  • bernettaparfum kullanıcısına yanıt
    Wowww bir parfümcü olarak parfümden çok anlıyorsunuz gerçekten, burnunuza hayran kaldım. Bende Black XS tavsiye ederim neredeyse hiç bu kadar yapay, sentetik, kalitesiz, doğallıktan uzak ve karakteristik özelliği olmayan bir koku koklamadım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan 197 -- 16 Aralık 2015; 20:18:50 >
  • berkan 197 kullanıcısına yanıt
    bu senin düşüncen ve zevkin elimde sürekli sattığım 300 den fazla çeşit var. ve daha binlerce çeşit var. herkesin zevki farklı biliyorsun. mesela çok ağır ve saçma kokular var ama her malın bi alıcısı var. ben naçizane fikrimi söyledim. bende böyle herşeyden anlar gibi yorum yapan ama aslında birşey bilmeyen yeni birini gördüm :)
    kardeşim eğer kokunla birilerini etkilemek istersen bu soğuk zamanlarda kullanabileceğin en güzel koku spice bomb(viktor rolf) tavsiye ederim. kesinlikle denemelisin bence ;)
  • Dostum orjinal parfum baslıgında 100-150 tl 'lik koku sormustun bende sana ona göre tavsiye vermiştim. Şimdi dior homme vs demişsin. O kadar paraya çıkıyorsan Dior homme al ozaman veya Givenchy Gentleman only al. İlk mesajında ve ikinci mesajında yazdıgın kokulardan sadece Hugo boss red ve Dior homme 'u ayırabilirim gerisi tamamen çöp sıradan kokular.
  • bernettaparfum kullanıcısına yanıt
    Yalnız dikkatinizi çekmek istiyorum, ben Black XS'i beğenmiyorum gibi bir cümle kurmadım, sadece kalitesiz bir koku olduğunu söyledim. Yani bunun zevkle bir alakası yok, ki zaten kimseye zevkime göre parfüm tavsiyesi vermem. Black XS parfümünü sevene de birşey demem, dediğiniz gibi zevk meselesidir ancak Black XS'in notalarına ve harmanına kaliteli diyen bir insan varsa onun da burnundan şüphe duyarım. Ben sadece parasını haketmeyen, tamamen para kazanma amaçlı yapılan sentetik bombalarına o parayı vermesini istemem arkadaşın. Benim beğenmediğim ama kaliteli bir kokuyu beğenmiş olsun, bana alim mi diye sorsun ben nefret etsem bile al derim. Başında da belirttiğim gibi hiçbir tavsiyemi zevkle doğru orantılı vermem

Şimdi misal bir üst mesaja bak, mehmet isimli arkadaşta benimle aynı düşünerek o parayı vereceksen o çöplere değil Dior Homme'a ver demiş, benimle aynı görüşte. Ama bende Dior Homme ne kadar sevdiğim parfümlerden bir tanesi de olsa, arkadaşa tavsiye etmiyorum. Ha kaliteli mi kaliteli o ayrı, ama 18 yaşında birinin günlük okul kullanımı için uygun mu derseniz hiç sanmıyorum. Sizin verdiğiniz tavsiyeler arkadaşın yaşı için uygun mesela black xs olsun, spicebomb hatta büyük ihtimal çok beğemeceği kokular yaşından dolayı, olsun ama yine de parasını hakeder mi derseniz haketmez hiçbiri. Ayrıca ben günlük okul kullanımı için bu kadar yoğun kokular kullanmasını da tavsiye etmem, bu kokular genelde geceleri kullanılacak kokular.

Belki de ben çok detaya ve derine iniyorum, sonuçta 18 yaşında genç bir arkadaşımız ve amacı sadece güzel kokmak, etraftan beğeni kazanmak. Sen beni dinleme en iyisi kardeşim, en çok beğendiğin hangisiyle al onu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan 197 -- 16 Aralık 2015; 23:22:40 >

• @Mehmet-UA @bernettaparfum @berkan 197

Tesekkurler onerileriniz icin

Diesel only the brave aldim

• Terre d'Hermes ustam dene...
  • Bak bu arkadaşın sitesine bakabilirsin çok güzel açıklar parfümleri. Dior Homme Erkek parfümü ama kadınların en çok tercih ettiği erkek parfümü de diyebiliriz. Biraz pudramsı bir kokusu var.

En iyisi mi şurada ki yorumları ve yazıları okuyunhttp://www.parfummeraki.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KhaZiggs -- 2 Ocak 2016; 10:16:52 >
  • terre dhermes
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.