Şimdi Ara

5 LT Ayçiçek Yağı 114,75 TL - Tarım Kredi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
2
Favori
30.986
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yerli araba yapmaya çalışırken yerli tarım ürünü olmaması.. Çok yaman çelişki...

Yemek bulamazsak arabayı yeriz artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntquartex -- 6 Mart 2022; 8:21:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  

• yusuf24 kullanıcısına yanıt

Merhaba

PTTAVM den mi aldınız, fiziki mağazadan mı? PTTAVM de sürekli satışa kapalı diyordu

• İlk bu başlık açıldığında çok sıcak fırsat gelmemişti bana. Durduğu yerde sıcak başlık oldu. Açan arkadaş çok ileri görüşlüymüş.

• 250 liraya ayçiçek yağı alana kadar zeytinyağı alırım. 227 tl hatta

https://www.hepsiburada.com/ege-tarim-birlik-zeytinyai-5-lt-p-HBCV000013IGBG?magaza=EGE+TARIM+B%c4%b0RL%c4%b0K

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 6 Mart 2022; 9:14:55 >
  • Margarin kuyrugundan, ayçiçeği yağı kuyruguna...

Degismeyen tek sey kuyruk, güzel ülkemde.

• Tatile ankara da bir otele geldim merkeze indim ve bim e ugradim . 4 kisi geldiler hepsi 2 ser adet aldi pesine surekli insanlar pespese aliyor 1 tane alan kesinlikle yok hepsi 2 ser 2 ser aliyor. Sonra stok bitiyor magazalar ureticiden urun istiyor hepsi birden bu da stok olsada kriz yaratip yag veya baska urun satanlarda ellerini ovusturarak aha dustu elimize enayiler stok yetismiyor diye istedigi fiyati veriyor. Adam gibi 1 er tane alinsa stok mtok hic bir sorun olmayacak kendi kendine kriz cikiyor. Suan da bile boyle Tr ye bir ulke ayagini denk al dese varsa ulke de kendi icinde savas cikacak marketten oradan buradan urun almak icin bu da yavas yavas silahlanmaya tesvik edecek o gunler daha yaklasiyor. Ulke dolara bagimliligi sorunlu ve zamlarin sebebi nin milletin 2 tane almasi olarak dusunecek kadar kafam sorun degil tabiki fakat dolarla es deger zamlanacak urunler 2/3/4 kati zamlaniyorsa bu urunleri satanlara bu firsatciligida millet veriyor burasida kesin. Dusunuyorum piyasaya normalde yetisecek gelecek urunum olsa Elimde 20 tane urun olsa birden her alan 1 yerine 2 adet alsa 15 adet satilsa basarim zami demekki millet aldigina gore birsey var diye .halbuki yeterince alinsa 10 tane stok kalsa zam falan yapilmaz . Alan kiside elindeki bitene kadar banada stok gelir ve sadece dolarla es deger zam getirilir. Enayi silkmesi yapilmaz hem stok sorunu zammi hemde dolar zammi gibi…

• Zeytinyağı alınır bu paralara adı belli ekmeğe banıp yenir, çöp olmaz.

• ntquartex kullanıcısına yanıt

yıllarca "ama yol yabdılar" diyenlere asfaltın bir temel ihtiyaç maddesi olmadığını anlatamadık. şimdi aynı adam markette forklift kovalıyor

• dekareme kullanıcısına yanıt

Dün de bahsetmiştim; sosyal medyada çıkan söylentinin teyide mutaç olduğu.. Bakanlıkça bizzat yalanlanmış. Bu da yalan haber üzerinde milyonlarca kişinin nasıl da robot gibi kontrol edilip istenilen yönder hareket ettirilebildiğini bizlere gösteriyor maalesef...

Tek bir yalan haber marketlere stokçuluk yaptırıp, insanların yağ kuyruğunda kavga etmelerine bile sebep olabiliyor

• dekareme kullanıcısına yanıt
    Bakanlıklarda güven mi kaldı hocam? Milletin gazını alıyorlar şuanda.

Madem ülkede ayçiçek yağı bol diğer kanola vs. yağlardan gümrük vergi alınmaması kararı neden çıktı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşünenadam07 kullanıcısına yanıt

rusya kendi ihtiyacının çok çok üzerinde buğday ve ayçiçeği üretiyor. ve nerdeyse tüm dünyaya satıyor. bu ülkelerin büyük çoğunluğu almayınca ellerinde kalacak. ilerleyen süreçte ya bunu koz olarak kullanacak ya da elinde biriken malları, bizim gibi arasının bozulmadığı ülkelere mecburen satacak. bir ziraat mühendisi olarak bu benim düşüncem tabi. kesin böyle olacak denemez. rusyanın üretim alanlarında veyahut rusyada savaş yok şuanlık. aynı şekilde rusya ispanya ve portekizden sebze meyve çekiyordu. şuan onlar tırlarını geri çevirdi. hiç biri rusyaya mal vermiyor. tek biz ve azerbaycan kalmıştık sebze tedarikçisi. ama biz de kapattık gümrükleri. biz de vermiyoruz şuanlık. erdoğan'ın orta yolu bulması da gerekiyor aslında bu yüzden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0110engin -- 6 Mart 2022; 11:0:58 >
  • 0110engin kullanıcısına yanıt
    İnşallah dediğiniz gibi olur hocam. Çünkü artık dayanacak gücümüz kalmadı...

• funky soul kullanıcısına yanıt

Öyle müsrif ve vurdumduymaz kadınlar var ki kocalarını yemeğe katar gibi kullanıyorlar, aynısını Migros başlığına da yazdım. Patates kızartacak diye litre litre yağ tüketen kadınlar var...

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/152188181

ama şunu net söyleyebilirim. biz kesinlikle ve kesinlikle buğday ve ayçiçeğinde rusya ukrayna gibi ülkelere aşırı derecede bağımlıyız. hele ki bu yıl tam bağımlıyız. bu sezon ekilen buğdayların çoğuna zamlardan dolayı gübre atılmadı. geçen yıl da kuraklıktan dolayı çoğu hayvan yemi için biçildi.

• Vip Üye kullanıcısına yanıt
    Bu söyledikleriniz genel olarak milletin eğitim ve kültür seviyesi ile ilgili aslında..bu toplum çok cahilleştirildi..yahu Ukrayna bugün savaşta,adamlar hâlâ market önünde tek tip sıraya giriyorlar, ee bizde savaşta yok, ama dün marketlerde ayçiçek yağı için birbirini ezdi millet..abartma falan da değil resmen ezmişler birbirlerini videolar ortada işte..bir savaş çıksa demek, düşmana gerek yok bu millet birbirini yer vallahi..

• funky soul kullanıcısına yanıt
    Çok doğru söylemişsiniz...bazı kadınlar çok müsrif gerçekten..işin maddi tarafı da değil tek mesele.. mutfağa bile girmeleri engellenmeli bazılarının,ocak batırırlar resmen.

• 0110engin kullanıcısına yanıt
    Biz neden kapattık gümrükleri?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Eski tarım bakanı olsaydı, benim için haber değeri bile olmazdı.. Çiçeği burnunda olan bu bakana güvenmekten başka çare yok, en azından bir süre... Gümrük vergileri de, işte az önce bahsettiğim robotlaşmış kitleleri sakinleştirmek için

• UfukAkkus1 kullanıcısına yanıt

1.25 oldugunu fark etmemisim. Ilk defa duydum 1.25lik yag. Iyiymis fiyat.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.