Şimdi Ara

5 li ok tbl si dolayısıyla artık dc olmak yok!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
5.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • andreamda cz de slotlarda 5 li ok açıp sizi dc eden bazı uyanıklar varya artık edemeyecekler knighin yüklü olduğu klasörden fx dosyasını silin ve oyuna girin artık dc edemezle sizi kesinlikle

iyi oyunlar

• işe yarıormu deneyen varmı yararsa gercektende süper olur
  • evt beyler deneyen varmı bugün koxpuçulara sövdüğüm kadar 1haftada sövmemişimdir ya bıktım artık
  • hicbir efect ve carlar gozukmemektedir nasil zevk alacagimiz soz konusu + damage veremiyoruz
  • şu an itibariyle c3 eslanttayız ve dc edemiyorlar 5 li sıkanlar exp kasmak istiyorum efeck önemli değil diyorsanız silin fx dosyasını ve exp e devam
  • fake dosya boyutu 20 küsür mb zaten
  • neyin fakesi neyin boyutu paşam? fx klasörünü komple sileceksiniz ama yedek alın silmeden sonrada oyuna girin kimse dc edemesin fx i silince efectler gözükmüyor başka bir değişiklik olmuyor şu an carnac east-3 te paramun-gg-dk dayız gelip bakabilirsiniz dc ettirmeyide deneyebilirsiniz 5li okla :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4 de baslayan mac 6 da mı biter
    14 yıl önce açıldı
    cs 1.6 ne zaman çıkıyor?????
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok teşekkürler,son günlerin en güzel haberi,DC olmaktan DJ olmuştuk,ilaç gibi gelecek bu yöntem.
  • konuyu ben açmayı düşünüyordum ama tabiki 5li ok yüzünden dc olmamak için hangilerini silmek gerekir onları bulduktan sonra
  • hepsini silmek cozum degil, silahlar parlamiyor skill efektleri gozukmuyor, bazen hicbirsey gorunmuyor charlarda dahil. bu 5 li okun yaydan cikarken goruntusu ile alakali dosyayi bulmak lazim. pc yi asiri kastiran ve oyundan atmasina sebep olan bu sanirim.
  • clanda bahseden arkadaş vardı sanırım işe yarıyor dc konusunda ama tüm efektleri siliyor pkda kullanılacak iş değil yani.. ama şahsen gündüzleri pazar kurup bırakan biriyim son günlerde burnumdan geldi premiumumun da bitmesiyle, pazar kurarken silip girmeyi planlıyorm

ek: denedim moradon boşaldı kalan 3-5 kişiden biri oldum. pazarcılar için iyi oldu bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhereismyMind? -- 3 Ocak 2009; 3:41:35 >
  • işe yariyor ama effectler tamamen gidiyo. seri pk yapan oyunculara biraz ters gelebilir ama dc olmaktan iyidir
  • Sadece Arrow klasörünü silin. FX klasörünün içindeki. Diğerlerini silmenize gerek yok. Arrow klasörünü silip ok efektlerini kaldıraiblirsiniz. Böylece dc yemezsiniz.
  • peki arrow dışında dc yememeyi sağlayan birşey warmı??
  • deityposeidon ve turkowarss ikinize de teşekkürler bu iyi oldu.
  • turkowarss
    Bunu yapınca ok atamazsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkowarss

Sadece Arrow klasörünü silin. FX klasörünün içindeki. Diğerlerini silmenize gerek yok. Arrow klasörünü silip ok efektlerini kaldıraiblirsiniz. Böylece dc yemezsiniz.

eyw bro nedir bu koxperlardan cektigimiz cz de oyundan atmıyo maradonda bdw de fln koxper denk geldimi atıyo gecen gün bdw de koxper denk geldi zaten kapatmıyoda koxpu acmısız arayı koxp kapat diom kapatmıyo deyus köse bucak kacmama ragmen adamdan geldi buldu sonunda
  • quote:

Orjinalden alıntı: ClassRouGe

turkowarss
    Bunu yapınca ok atamazsın

bu klasör fx in içinde deil mi zaten biri dio arrow u sil biri dior arrow un bulunduğu klasörü sil
    hiçbişi anlamadım
  • S.a. Arkadaşlar FX dosyasının hepsini silmeyin...!!!

Gamefirst dosyasına sağ tıklayın ARA diyin ve ARROW yazın arattırın Çıkan bütün ARROW dosyalarını silin bu kadar...

Efeckler kaybolmaz zevk alamayanlar için tavsiyem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan4316 -- 13 Şubat 2009; 5:36:44 >
  • Ben okcuyum skill atabilirim demi sorun olmaz ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.