Şimdi Ara

5 kişilik araca en fazla kaç kişi bindiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86
Cevap
0
Favori
3.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

8 kişi bindik araç son kasa symbol idi 4 kız 4 erkek kucağımıza aldık kızları çok dik bi yokuşta çıktık o halde ama yinede sıkıntı olmadı araç için

Arabada bir sorun olmamıştır da sizde bir sorun olmadı mı su falan kaynatmadınız mı
  • Puitu kullanıcısına yanıt
    hararet bile yaptık inene kadar
  • Fiat brava 11 kişi. 5kiz 6 erkek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 kişilik araca en fazla 10 sanırım
  • Focus 1 e 5 kisi sigamadigimiz aklima geldi. 2 tane amcaoglu var biri 130 kg-196 digeri, bunun 1 numara kucultulmus hali. Ben o zamanlar 107kg dim- boy 1.83, babam 95 kg- 1.78 bir arkadas daha vardi o normaldi ama onu orta arkaya aldik icerde sinek ucacak yer kalmadi.

Rekor olarakta 8 yetiskin kartala bindik millete bakinca pekte rekor olarak gorunmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pi10 -- 20 Mayıs 2014; 0:25:13 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Clio Symbol sürücü dahil 9 kişi
  • vw caddy ben dahil 15 kişi
  • 9 kişi murat 124
  • birdefasında hiç unutmam 5 kişilik şirket aracına arkadaşlarla hepimiz hep beraber nasıl olacağını görmek için akşam vakti demeden dere tepe düz demeden tamı tamamına hiç abartısız hep beraber doluşup beş kişi binmiştik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 20 Mayıs 2014; 2:10:42 >
  • Renault Twingo'ya 9 veya 10 kişi tam hatırlamıyorum. Zaten kimse birbirini göremiyordu
  • ben dayımın şirketteki 2+1 panelvan transportra balık istifi uşağı halı sahaya götürdüm öne 4 kişi arkaya 14 kişi arkadakiler kaçak mülteciler gibi olmuşlardı hava alamıyoz diye bağıranlar haha :D arka daha alırdı ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoctorEconomy -- 20 Mayıs 2014; 3:06:53 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Sw torosa 10 kişi kadar binmiştik. Kendi aracıma 6dan fazla bindirmedim hiç.

• reno clio 9 kişi
  • Hyundai Getz e 9 kişi binmiştik.
  • 2012 7kisilik dobloya 13 kisi binmistik.
    Astra j'ye 7 kisi,14 kisilik magirusa ise 53 kişi bindirmistim kendimi de sayarsak 54 kişi

• 87 magirusa 34 35 kişi binmiştik
  • Fiat Doblo 1.4 Fire LPG'li 8 erkek 4 kız bagaj dahil toplam 12 kişi. Bagajda kızlar kucağımızda kasisten geçerken .
  • Araç '76 Granada L SW , tarih 92 olması lazım. Çocuklar dahil 13 kişi idik. Pikniğe gitmiştik, hey gidi..
  • 5 kişi ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.