Şimdi Ara

5 IN1 CARD READER+MP3 PLAYER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Çanakkale
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EVET ARKADAŞLAR ürün 5 in1 CARD READER BU ÜRÜNLER HEM CARD READER HEM DE MP3 ÇALAR. FİYATI 29YTL.İÇİNDEN KUALKLIK VE BİR ADET PİL ÇIKIYOR.İÇİNE NE KADARLIK HAFIZA KARTI TAKARSANIZ O KADAR LIK MP3 ÇALARINIZ OLUYOR.ŞEHİR DIŞI 5 ADET VE ÜSTÜ SİPARİŞLERDE KARGO BİZE AİT.ÜRÜNÜ ANKARA VE ANTALYA SUBELERİMİZDEN TEMİN EDEBİLRSİNİZ. 512 MB MMC BELLEK BU ÜRÜNLE ALINDIĞINDA 45YTL 1GB MMC 70 YTL

ürünün linki yok cunku cok yeni bir ürün piyasaya düşmedi henüz. ama yakında her yerde görürsünüz.

KUTUSUNDA 5 ÇEŞİT CARTI DESTEKLER YAZIYOR AMA İÇİNDEKİ KULLANMA KILAVUZUNDA 12 ÇEŞİT SAYMIŞ BEN ONUN İCİN 5IN1 DIYOM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nksungur -- 20 Kasım 2005, 12:04:52 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• bi resimdemi yok???
  • marka resim fln yok mu? ürünü almadan önce bi görseydik iyi olurdu!!!
  • fatih sultan mehmet köprüsünü uzaktaran gösterip satan kişiler gözümün önünde geldi birde.

ürün ve anlatımın süper ama , havada bulut sen bunu unut mantıklı bir yazın var. satış ve resim+link artı eklersen çok iyi olur, tşk ler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nksungur

ürünün linki yok cunku cok yeni bir ürün piyasaya düşmedi henüz. ama yakında her yerde görürsünüz.

abı ben gecen sene aldım ondan bıtane sattım ama guzel fıyat ıyı satıslar ses kalıtesı cok ıyı sıyah mılton markaydı bendekı
  • Kendinden bellei yok heralde tamam dostum bu üründen 1 tane numune gönder eğer Real ise Toplu Alım Yaparız
  • Nksungur(Kemal bey) tanıdıgım en dürüst insanlardan birisidir.
    zaten forumdaki arkadaşlarımızın bir çoğuda onu tanır.Onunla kimsenin
    hiç bir alışverişde sorun yaşıyacagını sanmam.
    Hayırlı satışlar Kemal kardeşim.
    Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkoyuncu -- 18 Kasım 2005, 22:37:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum bare fotosunu çekte koy bi görelim ..........
  • Allah razı olsun muhlis ağabey. bende sen,n için aynı düşüncedeyim. arkadaşlar fiyat gercekten cok uygun.kuşkulanmkata haklısnız. bizde zaten siparişi verdik. am ama ürün elimize gelmeden satışa cıkartmadık.biz gelmeyecegini gelse bile kulaklıgının dandik bişii olabilecegini düşündük. sonra ürün geldi. baktık süper bişii.ama hiç bir yerde bu ürünle ilgili link yok. kutunun resmi surada var.
    kutusunun büyük göründüğüne bakmayın alet kibrit kutusunun kare ve ince hali. tel ile sipariş çıkabilir veya ankara veya antalya subelerimizden bizzat görerek alabilirsiniz. veya etlikte segatech bilgisayar ve maltepe pazarında gökce bilgisayara toptan bu üründen vercegiz.oralardanda temin edebilirsiniz. ama fiyat konusunda ne derler onu bilmiyorum.ama bu firmalardaki bu ürünün referansı biziz. gönül rahatlıgı ile alabilirsiniz. kesinlikle ucuz etin yahnisi değil.

http://img303.imageshack.us/my.php?image=pcart41iy.jpg

• çokiii walla yaw
  • slm kardeş ben 2 tane alıcam sanırım ama cidden ses kalitesi nasıl ve hafıza kartlarınızın markası ne acaba 1 gb lık hafıza kartını tek alsak ne olur şubbelerinizin adresi ne buunları yazarsanız iyi olur
  • kardeş niye cvp vermiyosun bi pm atta anlaşalım belki adetli de alabilirim
  • ne yazmamı istiyorsunistersen msne ekle oradn görüşelim nksungur@mynet.com nksungur@bilgisayarborsasi.com

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.