Şimdi Ara

5 günlük slim silver PSP fiyat düştü!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • psp de anime izlemek için aldığım slim psp mi animelerimi izlediğim için satıyorum.
    slim psp sıfır ölü pixell.deneyip de aldım.1 tane bile ölü pixeel yoktur.
    satın silver umd region bölge 2 ve all region
    ANKARA içi elden teslim ederim.çok da iyi olur.
    slim psp de hiç oyun bile oynamadım.sadece anime izledim.

cihaz orjinal kutusunda verilecektir.tüm kutu içeriği eksiksizdir.

yanında isteyenler için Basilisk ünlü anime serisi 2006 en iyi anime ödülü sahibi.

basilik vol.1 UMD orjinal kutusunda.97 dakika(basilisk i birde umd kalitesiyle izleyin gözlerinize inanamıyacaksınız) dolby digital japanese 41 dolar

basilisk vol.2 UMD 97 Dakka japanese anime play-asia satış fiyatı 41 dolardır.

basilisk vol.3 UMD 97 dakka japanese anime 41 dolar

basilisk vol.4 UMD 97 dakka japanese anime 41 dolar

brave story 112 dakka UMD anime 10 dolar

DS oyunu castlevania Dawn Of Sorrow satlıktır.25 YTL.hepsini alana hediye edilir.

animeler daha önce alınmıştır.yani bazı arkadaşlar nasıl 5 günlük oluyor psp diye sorarlarsa. bu animeler sadece japonyada satılmaktadır.play-asia bile ancak 15 günde temin edip yollamaktadır.

falcon arcade xbox 360 ile hepsini takas ederim.sadece konsolun kafası da olabilir.hepsini almak isteyene 450 ytl.sadece cihazı almak isteyen
    için 250 YTL.

NOT:arkadaşlar animeler japonya ve hong-kong da oyunlara göre oldukça pahalı mesela devil may cry in 2007 animesi vol.1 ki 50 dakikalık 54.90 dolar kargo dahil değil.o yüzden elinizde orjinal animelerin kıymetini bilin.birkçok xbox 360 oyunundan pahalı :))
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atsuma -- 9 Mart 2008; 13:46:22 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Anime dedin mi akan sular durur , ama şu anda durmuyor :) i dont have any money

Hayırlı satışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ralph -- 9 Mart 2008; 10:48:34 >
  • saol dostum.teşekkürler

arkadaşlar arcade paket yada halo paket kafasıyla da takas ederim.kablo,gamepad, adaptör, ıvır zıvır a gerek yok.

• Güzel paylaşım kardeşim
  • pm
  • Wii ile takas yapar mısın atsuma dostum?ntscu wiikey çipli???
  • gültekin hocam ben wii daha yeni sattım teşekkürler teklifin için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • samsung yp-u3 1 gb pembe renk mp3 player(sifir) paketi acilmamis uste para takas dusunurseniz/pm atabilirsiniz!!
  • bu tür şeyler mp3 falan ilgimi çekmiyor.xbox 360 konsol pal arcade ile takas yaparım üzerine de nakit para verebilirim.

• Hayatımda play asia kadar kazık bir yer görmedim..Animelerin özellikle fiyatlarını 5le çarpıp 3 e bölüp baya bi yükske hale getirip satıyolar kargo desen cabası..Daha geçen aylarda tokyo dan 150 dolara aldığım love hina dvd serisi sitede 284 dolar..Hiç kimseye play asia dan ainme almayı tavsiye etmem ebay e bakın çoğu umd animeleri play asia dakini yarı fiyatına dahi bulabilirsiniz..Kargo da daha ucuz oluyor
    Bu arada hayırlı satışlar kardeş(= umd anime istersen takas yapabiliriz eğer elinde basilisk dışı umd ler de varsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykhut -- 9 Mart 2008; 20:42:41 >
  • sende neler var hocam
    öylede ebay da kafir çok.adama parasını yolladım.parayı aldı ama animelerim gelmedi.2 defa geldi başıma.bir tane daha aldım orjinal diye.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• umd hangi animeler var liste versene.satmak istersen alabiliriz.

• pm attım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.