|
Arkadaşlar , İK da çalışan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz? Bugün teams üzerinden bir görüşme gerçekleştirdik 5 dakika sürdü sadece, Pozisyon : Mali İşler Uzmanı bir müdür bir insan kaynakları sorumlusu ile yaptım görüşmeyi hayatımda en vasat gördüğüm görüşmeydi biraz anlatayım . Saat 14.55 gibi ben teams uygulaması üzerinden katıldım görüşmeye 15.00 gibi başladı kendilerini bile tanıtmadan kendinizden bahseder misiniz dendi bende anlatmaya başladım araya girip hiç bir soru sormadılar hem muhasebe hemde finans alanında 5 yıllık tecrübem var , yani o kadar çok olmaması gereken yerinde insan varki müdür teşekkür ederiz dedi (bende afalladım ne çabuk bitiyor diye )olumlu olumsuz dönüş yapabilir misiniz bana diye soru sordum yeni görüşmelere başladıklarını söylediler şimdiye kadar en az 15 dakika görüşme süresidir benim bildiğim firma mı kurumsal değil sorun bende mi daha önce 20-25 dakikaya yakın görüşmelere katıldım . Firma kauçuk firması ismi bilindik yani anlam veremedim karşındakine hakarettir bu 5 dakika da görüşmeyi sonlandırıp ona bir soru bile sormadan demek ki kurumsal kafa da bir firma değil aklıma bu geldi ama şuan o kişi linkedin de girdim baktım insna kaynakları 3 yıllık deneyimli aöf mezunu müdür de aöf mezunu ne diyeyim hak mı reva mı bir gün onlar da inşallah benim yaşadığımı yaşarlar (Anladığım kadarıyla ben ilk görüştükleri adaydım , deneme tahtası olarak kullandılar beni) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big Booble -- 3 Ocak 2024; 16:4:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt