) Siparişi verdiğimde 28.11.2018de kargoya teslim edileceği, tarafıma ise tahmini olarak 30.11.2018 tarihinde teslim edileceği bilgisi vardı. Neyse bu tarihler geçti, mesaj attım mantıklı bir dönüş olmadı. Daha sonra müşteri hizmetlerini aradım. İlk aramamda gecikme olduğunu ürünün kargolanacağını söylediler, daha sonra kargolandığını ancak takip numarasının sisteme girilmediğini söylediler. Takip numarası gelmeyince tekrar aradım ve kargolanmadığını ayın 5inde kargolanacağını söylediler. Bugün tekrar aradım ayın 7sinde size teslim edilecek dediler. Az önce de tutarın tarafıma iade edildiğine dair bir mail aldım.
Şimdi ben tekim ve 59.90TL çok büyük bir tutar değil ancak bir ton insanın kullandığı bir e-ticaret sitesi için çok karlı bir iş değil mi bu ? Kargolamayacağın ürünü sat, oyala,işlet sonra iptal et. Ayrıca ürün hala aynı fiyattan satışta. Neye dayanarak iptal edildi onu da çok merak ediyorum. Tedarik edilemiyor olsa niye satılıyor bu ürün yine
Nedir izlenmesi gereken yol ?
Aynısı bana da oldu. 26 Kasım, Efsane Cuma sloganlı günde, Oral B Diş İpi siparişi verdim. 05 Aralık günü arayıp ürünü tedarik edemediklerini ve yerine muadili bile olmayan başka bir ürün önerdiler. Önerilen ürün, Oral-b Diş İpi Süper Floss. bende tabi telefonda bunu diş ipi sandım ve tamam dedim. Meğerse ürün implantlar, diş telleri ve geniş diş araları içinmiş. Hemen geri döndüm telefonla istemiyorum demek için ama yardımcı olan yok. Neyse ürün bugün geldi. Kargo paketini sallayınca içerisinde 4 adet ürün olmadığı o kadar belli ki, açılış videosu da çektim. Pakette 4 yerine, 2 ürün vardı. Paket üzerinde ki belgenin açıklama kısmanda ''Oral-b Diş İpi Süper Floss Adet X 4 yazıyor bir de. Şaka gibi nereden bulaştım bunlara. bir daha n11 den şaşmam.
Hepsiburada 'nın yaptığı; ''Efsane Cuma'' diyerek, insanları siteye çekmek, araya birkaç ucuz ürün koymak, insanlara bu ürünlerle birlikte bir çok ürün aldırmak. Sonra arada ki ucuz ürünleri ''tedarik edemiyoruz, iptal ediyoruz'' diyerek, teslim etmemek suretiyle, kandırmak değil midir?
Geçen sene yapılan kara cuma da başıma geldi. Normalde 300 civarı olan termosu 189 liraya indirdiler hemen alayım dedim sipariş ettim tam iki hafta bekledim tedarik aşamasında efendim diyip durdular. Baktım yollamıyorlar bende ürünü iptal ettim para anında yattı hesabıma o 189 lira da 2 hafta boyunca onlarda kaldı. Şuan o ürünün TR fiyatı 380 liranın üzerinde.
Bu sene de alt üst bir termal içlik aldım normal şartlarda fiyatı yüksek baktım güzel indirime girmiş alışveirş yapmıyacaktım hepsiburada.com dan ama dayanamadım gene yaptım. Busefer hazırlıklıydım 23 kasım da aldığım ürünü 8 aralıkta teslim edebildiler ama inat ettim iptal etmedim eninde sonunda yolladılar ürünü.