Şimdi Ara

5 adet cin mektubu 49 lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazı televizyon kanallarında satılan “cin mektupları”na hükümete yakın Milat gazetesi yazarı Arif Çarkçı köşesinden tepki gösterdi.

Çarkçı yazısında “Televizyonda bazı kanallar var. Bir taraftan bağıra çağıra vaazlar veriliyor diğer taraftan ekranın alt köşesinde reklam bandları çıkıyor: ‘Şu kadar dua 50 TL, bilmem ne kitabı 20 TL!’ Yahu dua ne zamandır alınan satılan bir şey oldu? Eskiden de böyleydi de bizim mi haberimiz yoktu! Bir kanalda, sarıklı, sakallı, cübbeli bir ‘hoca kılıklı primat’, arkada bağıra çağıra bir şeyler geveliyor, ekranın hemen önündeki yazı ise şu: ‘5 Adet Nazar Duası, 5 Adet Cin Mektubu, 5 Adet Aile içi Muhabbet Ayeti, Esrarül Ecran kitabı 1 Adet korunmuş sır 49 TL’ Hay o cinler şeytanlar çarpsın sizi! Aşağılık maymunlar!” ifadelerini kullandı.

“DEVLET DE AVAL AVAL BUNU SEYDERİYOR”

Çarkçı yazısını şöyle sürdürdü:

“Ayetin, duanın parayla alınıp satıldığı hangi İslami anlayışla açıklanabilir! Allah'ın dininde böyle bir ticaret olduğunu şu birkaç yıldır bu kıllı primatlardan öğreniyoruz! İşin acı tarafı şu: Oluşturulan yanlış din algısı üzerinden birileri kesesini küpünü dolduruyor, bolca para kazanıyor, ekranlarda maymunluk yapıyor, cahil kitleler ise peşlerinden koşuyor, bunların ekmeğine yağ sürüyor! Üstelik bütün bu rezillik filan cemaatin kanalında, radyosunda, TV'sinde filan sergileniyor, sadece o ucuz pazarlama kanallarında değil! Devlet de aval aval bunu seyrediyor ve din üzerinden ticaret yapanlara göz yumuyor! Kubbeli, cübbeli, cübbesiz, sakallı, sakalsız, sarıklı, sarıksız, dini kisve taşıyan ve taşımayan herkes bu işin içinde! Bazen bakıyorsunuz ünlü bir mankeni çıkarıyorlar kanala, konuşturuyorlar, reklam malzemesi olarak bu kişileri de kullanıyorlar! Dinle ilişkisi sadece filan tarikatın TV kanalı, camisi, cübbesi, kubbesi olan bir kocaman kitle ayakta uyutuluyor, saf ve masum insanlar ticari kazanç alanı olarak görülüyor, ‘satılık ayet ve dualarla’ aldatılıyor, kelli felli hoca efendilerimizin nedense hiç gıkı çıkmıyor! Tabi onlar da deve sidiğinin hükmünün ne olduğunu tartıştıkları için böyle önemli konulara vakit bulamıyorlar! Buradan Diyanete, Maliye Bakanlığı'na, hukuk yetkililerine ve RTÜK'e sesleniyorum: durdurun bu rezaleti, bu sahtekarlığa bir son verin! Samimi biçimde dinini yaşayan ve bir şekilde İslami kisve taşıyan masum kardeşlerimizi istisna tutarak bu kıllı primatların bir an evvel hak ettikleri cezayı bulmalarını temenni ediyorum!”

Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 16 Ağustos 2017; 10:46:26 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

5 Adet Cin Mektubu 49 Lira: Uygun Fiyatlı Bir Seçenek

5 adet cin mektubu 49 liraya satın almak, bütçenizi zorlamadan cinin keyfini çıkarmanın uygun bir yoludur. Bu mektuplar, özel günlerinizde veya arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirmek için ideal bir seçenektir.

Kullanıcı Yorumları

Cin mektubu kullananlar, genellikle olumlu yorumlar yapmaktadır. Kullanıcı yorumlarına göre, mektuplar lezzetli bir içkiye sahiptir ve uygun fiyatlıdır. Ancak, bazı kullanıcılar mektupların çok küçük olduğunu belirtmiştir.

Özellikleri

5 adet cin mektubu, genellikle şunları içerir:

• 5 adet 50 ml'lik cin mektubu
    • Farklı cin markaları ve lezzetleri
    • Kolay açılan ambalaj

Nasıl Kullanılır?

Cin mektuplarını kullanmak oldukça basittir. Sadece mektubu açın ve bardağınıza dökün. İsterseniz buz ve garnitür ekleyerek içeceğinizi kişiselleştirebilirsiniz.

Nereden Satın Alınır?

5 adet cin mektubu 49 liraya çeşitli marketlerde, alkollü içki mağazalarında ve çevrimiçi perakendecilerde bulunabilir. Satın almadan önce farklı seçenekleri karşılaştırmak ve en iyi fiyatı bulmak önemlidir.

Sonuç

5 adet cin mektubu 49 liraya, cinin keyfini uygun fiyata çıkarmanın mükemmel bir yoludur. Kullanıcı yorumları genellikle olumludur ve mektuplar özel günler veya arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirmek için idealdir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İ.melih gökçekin cinlerle alakalı sürüyle saçmalığı var, önce başkentin belediye başkanını düzeltin de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onları satanlar derhal tutuklanıp küçük hücrede işkence çektirilsin.Dinden para kazanıyorlar,kendilerine alet etmişler,milletin ahlakıyla oynamaya çalışıyor bunlar İslam'a aykırı şeyler.Halkin bu konularda eğitilmesi lazim.Bir de hükümet neden bu kanallari kapatmiyor?

• 1500'lerin Avrupası gibi olduk.
  • Millet bunu gerçekten yiyor özellikle alt tabaka ve orta yaş üstü kesim.

Din tamamen insani bir kavram haline geldi ben anlamıyorum bunlara inanan insanların kafasında nasıl bir tanrı modeli var tanrı dediğin insani özelliklerden arınmış olur.
  • Osmanli nin zamaninda Turklere etrak-i biidrak demesi rahatsiz ediyordu ama artik anladim. Saray ve cevresi tamamen hakliymis bu idraktan yoksun toplulugu asagilamakta. Bunlardan ne koy olur ne kasaba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 adet cin mektubu 49 lira
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cin mektubunu internetden googleden bulup indirdim yazıcıya yazdırdım, yanımda bulunduruyorum, işyeri girişindeki levhanın arkasına sakladım duruyor, gelen giden cinler kaçıyor ücretsiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanoto

Cin mektubunu internetden googleden bulup indirdim yazıcıya yazdırdım, yanımda bulunduruyorum, işyeri girişindeki levhanın arkasına sakladım duruyor, gelen giden cinler kaçıyor ücretsiz.

güldürdün mübarek
  • daha kötüsü var

• Çin mektubu sandım

• Gittigidiyor, sahibinden, sanalpazar felan üyelikleri yok mu bunların?
    Altyazılara dükkan isimlerini de eklesinler, daha çok kerize ulaşırlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenup

quote:

Orijinalden alıntı: aslanoto

Cin mektubunu internetden googleden bulup indirdim yazıcıya yazdırdım, yanımda bulunduruyorum, işyeri girişindeki levhanın arkasına sakladım duruyor, gelen giden cinler kaçıyor ücretsiz.

güldürdün mübarek

ücretsiz cin mektubunu yanımda taşıyıp dükkanın girişine koyunca, bu sefer cinli müşteriler dükkanın kapısına gelip 2 dk durmadan geri gidiyorlar, müşteri kaybı gibi görünüyor, ama bu bana pek kötü değil, gitsin zaten, cinli müşteriler çok problemli, yani ya aldatmaya çalışıyor, ya fiziki şiddet yapmaya çalışıyor vs.

Hz Muhammed S.A.V in Cinden kurtarmak için yazdığı mektup bir sayfa yazıdır.

• Cin mektubu yazip okumak icin Cince kursuna gidiniz.

• eşlerden birinde veya ikisindede cin varsa, biri bu cin mektubunu taşısa veya bulundursa diğer eş taşımıyorsa oradan kaçmak istiyor, yani eşler ayrılıyor, çözüm cinlerden kurtulmak olduğuna göre psikolojik sorunlar yaşayan eş taşıyabilir cinler kovulmuş olur, ancak cinli eşin taşımaması cinin etkisinde kalarak bölgeden kaçmasına neden olur,

benimde eşim böyle kaçtı gitti, sonra boşanmak zorunda kaldık, bu sebepten şuan bekarım, karabasan olan kişide cin mektubunu yattığı yastığının altına koyarsa karbasan olayını yapan cindir bir daha gelmeyecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: John WICK

Millet bunu gerçekten yiyor özellikle alt tabaka ve orta yaş üstü kesim.

Din tamamen insani bir kavram haline geldi ben anlamıyorum bunlara inanan insanların kafasında nasıl bir tanrı modeli var tanrı dediğin insani özelliklerden arınmış olur.

Sen milleti cahil bırakırsan millet bunu da yer daha büyüklerini de yer-yutar.

Bu örneğin tek açıklaması var : Cahiliz ve din üzerinden istismar ediliyoruz.

Devletin bu konuya el atması çünkü vatandaşlarını eğitmesi ve koruması gereken devlet.

Bence çözüm için :

1- Din istismarcılarına ağır ceza verilmeli

2- Din eğitimi verilirken bu büyük tehlike görülüp şu temel gerçekler basit ve anlaşılabilir bir Türkçe daha ilkokulda öğretilmeli :

1- Dinimizi hacıdan hocadan değil Kuran'dan öğrenmemiz gerektiği
    2- Dinimizde ruhban sınıfı olmadığı - aracı olmadığı öğretilmeli

• quote:

Orijinalden alıntı: Louis Litt

daha kötüsü var

Millet kafayı yemiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence fiyatlar gayet uygun. Long Island yeri geldiginde 90-100 lira. Icindede tas catlasin 15 hadi bilemedin 20 ml. Gin var
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

• A 4 kağıdına 8 adet cin mektubunu sığdırarak yazdırdım kestim, ehliyet kadar boyuta küçüldü, artık her yere sığabilir, ücretsiz indirip yazdırabilirsiniz,

Cine inanmayan yokki, bu zamana kadar inkar edenler inkarın ne faydasını gördüler,

Dua kitap vs bunların matbaa baskı masrafından dolayı ticareti serbestir, ancak ücretsiz indirip yazdırın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.