Şimdi Ara

5-7 Bin Tl Arası Hangi Araba Alınır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben 37 Yaşındayım Doğan L Almayı Düşünüyorum Ama Sizdende Bi Öneri İsterim .

• çok yakar alma. 1-2 üzerine koy proton al.
  • proton beğenmiyorum hiç bilgim yok o arabaları
  • o paraya alıınabilcek tek araaba kuş serisi
  • lada vega abimde var arabanın gidişi on numara sağlamda ama hoşuma gitmiyor hatta otobanda kaza yaptım adam bana vurdu arka tampon az içeri girdi elimle dışarı çıkardım vuran araba 3 kere bariyerle vurdu pert oldu ama şeklini beğenmiyorum helede kazadan sonra hep tofaşa bindim coğunlukla ilk kazam geçen sene oldu ladayla işte ondan sonrada binmem kolay kolay :))
  • Kuş serisinden baskası kesmez seni Abicim :) ölü bir doğan slx almaktansa temiz modelli bir sahin alabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • neden doğan slx deilde şahin ? :))
  • sana ardakan vurduklarında vega yerine tofaş olsaydı o kadar hafif hasarla atlatabilirmiydin? bence o paraya 90 model tofaş yerine 2000 model vega alınır arkadaşlar bende 2005 full modeli var parçası ucuz yakıtı az daha sağlam ve yeni.....ben vega tavsiye ederim o paraya hb bulunmaz sedanları biraz itici ama yinede o paraya alıncak diğer araçlardan yakışıklıdır:))))
  • uno 70s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O paraya alınacak araç Vega'dır.

• 5-6 bin lira arasına Uno alınır güzelde binilir. Şahin'den, Doğan'dan iyidir bence. Köşeye para atma durumunuz var ise, 3-5 ay ya da ne kadar sürede olursa, biraz daha üzerine koyup kademe atlarsınız benim fikrim.. Yani daha sonra Pejo olur, Opel olur vb..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.